Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(48)
Raspunsuri - Pagina 8
beatrice75 spune:
Nu le-a dat voie sa intre la reanimare decat intre 16 si 16.30, dar cand a reusit mama sa intre, eu i-am cerut sa plece, asa de rau ma simteam...FETELOR, NU VA LASATI PANA PE ULTIMA SUTA DE METRI!
magdita spune:
Beatrice
, recuperare cat mai usoara
. Bine ca ai facut-o, a curatat tot ce se putea curata si acum te refaci.
Alexutza
, ai grija de burtica.
Ioana
, felicitari cumnatei tale. Stim cu cine seamana nepoata
, si viitorul nepotel sau viitoare nepotica sa fie la fel de frumos/oasa
.
Lucic
, ai grija de printesa, sa mai stea un pic la dospit.
Despre mine, azi z2, n-a fost sa fie luna asta, insa cu siguranta va fi anul asta. Sa ne ajute DD tuturor, cand va fi momentul
.
Pup toate fetele si fug la invatat, ca mai am doua examene.

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
petrutaf spune:
buna fetelor! va rog sa ma primiti si pe mine in gasca voastra!la fel ca si voi am endometrioza! si nici o sarcina pana acum! in nov 2007 am facut laparoscopie dar dupa 6 luni s-a refacut endometrioza( mie nu mi s-a dat nici un tratament decat ca am luat continuu 3 blistere de anticonceptionale , deci mi sa oprit menstruatia aproximativ 2 luni si jumatate, eu am endometrioza pe ovarul drept)am inceput sa ma gandesc deja la un FIV dar acum ma gandesc sa incerc poate un tratament si la Sovata .A fost careva dintre voi la tratament acolo sau va fost recomandat de doctorii vostrii? o sa revin si cu alte intrebari insa mai intai vreau sa citesc ce ati mai scris in capitolele anterioare ca sa nu va stresez cu chestii despre care poate ati mai discutat.
la toate si sa vi se implineasca visul!
Ioanatugs spune:
Magdita i-mi pare rau ca nu a fost sa fie luna trecuta!
Multa bafta luna asta!
Multumim de urari!
Se mareste familia, iar parintii sunt in culmea fericirii ca vor fi bunici pentru a doua oara. Si eu ma bucur mult pentru ei. Mai am un frate care si el i-si doreste cu ardoare un copil si nu se intampla si m-a rugat sa-l duc la medicii pe care-i cunosc eu, pentru analize. Mi-e groaza ca si el se loveste de infertilitate, as fi vrut sa fie doar problema mea si a sotului meu. Dar adevarul e ca in ziua de azi a crescut mult rata infertilitatii si nu inteleg de ce!!
Lucialu sper ca esti bine iubita!
Beatrice i-mi pare rau ca a fost atat de traumatizanta experienta pentru tine.
Important e ca ai facut-o si de acum incolo, totul va merge pe un fagas bun.
AditzaC multumim frumos
saboupetruta bine ai venit printre noi!
lucialu spune:
'Neata!Noi ne-am trezit un pic si am intrat sa vad ce faceti.
Ioana
felicitari fratelui tau pt vestea primita!
Sarcina usoara cumnatei si la termen cu BBel sanatos si sa fie ce vor ei!
Ai dreptate suntem multi tineri cu prob pt ca stresul e mare si ni s-a schimbat modul de viata fatza de ce mai era cand eram copii.Plus toxinele de peste tot,dar mai ales alimentare-modif. genetice,bla
Alexia
uffff imi pare tare rau ca te simti rau.Probabil ca sarcina asta ai mai multi hormoni de sarcina,macar totul decurge f bine pt BB la asa greturi.E naspa ca sunt si caldurile aste aiurea,nerec. in trim 1 sau 3
Aris
iti multumesc iubita pt incurajari!Si eu sper sa steie la caldurica pana aproape de termen.
Beatrice
ma bucur ca esti intreaga si inseamana ca nu a fost atat de grav cum ti s-a spus initial de catre doctora ta.Probabil ca ti-a fost rau de la anestezie,mai mult ca sigur.Sunt pers care reactioneaza asa.Si probabil pt ca nu te-ai dus ca o floare asa cum toate te-am incurajat,ai fost f speriata cu mult timp inainte de op.Si asta mai poa sa influenteze unele trebi in anestezie.Nici eu nu am reactionat prea misto la a 2 op,la anestezie.Imp e ca ai facut ce trebuia, in curand primesti detalii mai multe si uite:anul asta te casatoresti,te-ai operat cand nici nu visai cand o vei face si a fost muuult mai bine in burtica decat te asteptai,vei face si tratam si...noi galerie
sa fie cu okisori cat mai repede,numa bine dupa nunta puteti actiona,ca termini injectiile.
Cristy
puiuta se face simtita de la inceputul sarcinii,chiar nu am prea avut cum sa nu o simt.E o gagalice cu personalitate.![]()
Magdi
imi pare rau,daaaar cu optimism inainte!
Aditza
bafta cu scolile!
Despre noi: am fost la control ieri ca deja e azi
si pupa e mare de 2000g la 32s si am concluzionat noi cei doi parinti ciori ca avem cea mai frumoasa si cuminte fetita
Nu voi mai intra des...si la odisee o voi rari mult,pt ca nu pot sa stau mult in fund,ca ma iau durerile.Am primit tratament pt contractii si acum suntem consemnate oficial la patut.
Se pare ca voi naste sigur cu cezariana,oricum mi-era frica si de una si de alta...dar mi s-a spus ca e mai bine sa nu riscam nimic.Asa ca astept sa implinesc macar 37s ca sa ma incadrez macar in trandul zmeurelelor,care pana acum au venit la 37 toate.
So,cam atat depsre noi.Va pupacim pe absolut toate si va tinem pumnii stransi la liniute duble!Va multumesc pt toate gandurile bune!
KISSES
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
alexia28 spune:
Buna fete dragi,
Ioana
felicitari ca vei fi matusica iar, ce coincidenta, cred ca a fost o luna fertila![]()
Lucialu
stai cumintica in pat sa stea bebelina pana la termen, sincer ma bucur pt decizia cu cezariana, stii tu de ce, e mai bine asa, DD sa stea piticuta ta cumintica acolo in burtica.
Magdita
imi pare rau ca a mai trecut o luna fara bb
..aaa am citit din intamplare ca sunt trecuta la paciente lui Tutu cu bb2, eu nu merg la Tutu de data asta, sa ma scoti de pe listuta
va pup pe toate
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia
de
Natalia Maria 20.02.2008 si
8 +
prietene DC .
aditzaC spune:
neata
magditza ...
imi pare rau ca nu a fost sa fie luna aceasta ! 
Cu siguranta luna viitoare va fii a ta .
ioana
imi pare rau pt fratele tau . Offf ....sincer pe mine ma ingrozeste infertilitatea asta .
luci
ms..am terminat cu facultatea , mai am trei restante in toamna si inca un an de facultate si gata , abia astept sa scap de ea . Ma bucur ca fetita este ok , frumoasa si cuminte , si imi pare rau ca tb sa stai in patut si va tb sa iei pastilutze . DD sa te ajute si totul sa fie ok . Pup fetele 
criss...
pe unde esti ?
bea ..
asa cum a zis si luci , ai fost f speriata la operatie si nu ti-a facut deloc bine . Si mie dupa operatie mi-a fost f rau , in special seara am vomitat de la 12-4 dimineaza intruna si aveam impresia ca o sa mi se dezlipeasca operatia si ca nu o sa ma mai ridic niciodata din acel pat . Mi-a fost ffffffffff rau , eu in general vomit fff greu si iti imaginezi cat m-am chinuit pana am reusit . Eu am probleme cu bila si mi-a facut rau anestezia . Toata lumea dormea in salon numai eu stateam treaza si maicamea imi zicea mereu : ADY culca-te mama , odihneste-te ca esti f obosita ! Stiti de ce nu puteam sa dorm ? Cand m-am urcat pe masa de operatie si mi-au administrat anestezia , am simtit ca mi se umfla gatul si atat am apucat sa zic : '' simt ca ma sufoc '', iar anestezista care era la capul meu si imi punea masca cu oxigen mi-a zis : este de la anestezie ! Dupa aceea nu mai stiu nimik . FAc o paranteza si va zic ca la varsta de 12 ani am fost operata de apendicita , si dupa ce m-au adus din sala de operatie , medicul ia spus mamei sa fie f atenta la mine daca ma invinetesc sau respir . Pt o clipa maicamea m-a pierdut din ochi si in mom ala eu imi inghiteam limba iar o femeie din salon a vazut ca eram vanata toata si a inceput sa tipe , atunci au venit medicii si asistentele si una din ele mi-a bagat mana pe gat si mi-a tras limba . Eram plina de pete .
Stiind de acea intamplare ....acum cand m-am operat laparoscopic , dupa operatie am avut aceeasi reactie , m-am umplut de pete si mi-am adus aminte prin ce am trecut la varsta de 12 ani . Se pare ca sunt alergica la anestezie , iar maicamea a uitat sa precizeze acest lucru . Si in felul acesta imi era frica sa mai dorm , ma gandeam numai la faptul ca am simtit cand imi faceau anestezia ca ma sufoc , dupa ce am ajuns la salon m-am umplut de pete si au venit medicii si asistentele din nou . Imi era f frica sa ma culc gandindu-ma sa nu imi inghit iar limba . Si cum va ziceam mama zicea sa dorm iar eu ii spuneam ca mi-e frica sa nu imi inghit limba . Si totul a fost ok pana la urma .Ii multumesc DD pt asta .
In prezent .... raportez ziua 30 fara CM
, simptome ffff putine si rare , o durere de sani .....si eu fffffff nerabdatoare si un pik stresata , este sau nu bebe . Incerc sa nu ma gandesc la asta , nu as vrea sa fac un test sa nu fiu dezamagita , pe alta parte ma gandesc ca poate o fi de la raceala , daca am o dereglare , daca am vreun chist ...
offf ....asteptarea asta ma omoara .
Evit sa iau pastile ...in caz de ceva sa nu imi dauneze .
Va tin la curent
o zi frumoasa tuturor , pupicei la toate
cristy1977 spune:
'neata fetelor,
intru si eu pe fuga de la scarbici sa va scriu
aditza,
azi incerc sa ma duc la tutu, sunt putin nelinistita, sunt ziua 28, ziua 4 de intarziere si nu inteleg ce se intampla, nu am mai patit asa ceva pana acum, in ziua 25, prima zi de intarziere am facut un test si bineinteles ca a iesit negativ, insa pana acum nici urma de cm, ma gandesc la tot felul de variante horror, pe care nu vreau sa vi le reproduc si voua
, asa ca ami bine ma abtin pana vad care este treaba, se pare ca luna asta este luna intarzierilor
, am oprit mastodynon ca m-am gandit sa nu fie de la el intarzierea... nu stiu sincer ce sa spun...iti tin pumnii sa fie doua liniute
va pup pe toate fara exceptie si sper ca azi sa ajung la tutu si sa vin cu vesti
sa aveti o zi excelenta
"After all, tomorrow is another day!"
beatrice75 spune:
Mie imi sangereaza putin o cusatura, credeti ca e cazul sa ma duc la spital?
sunt sleita de puteri, mi-a venit si ciclu si dupa ce ca am hemoglobina mica, tensiunea mica, abia m-au ridicat din patul ala dupa ce mi-au administrat, asa cum v-am zis, sange. Acum mi-a venit si CM....
Ma misc prin casa ca o testoasa.
aditzaC spune:
criss....
ce naib s-o intampla ? si eu sunt speriata , imi este frica sa nu am din nou chist
...cand mergi la tutu ? offf.....cred ca iau si eu un test diseara sa fac ca ma omoara asteptarea asta , acum ca am vazut ca si tie ti-a intarziat ....ma gandesc serios ca nu este vb de sarcina ci mai degraba de o dereglare sau chist 
. Dar simptome ceva ai ? Mai fa un test azi ...
Pe mine ma doare capul ,mijlocul putin , sunt f nervoasa si imi este f somn.....mai ma inteapa cand si cand un ovar si o durere surda de sani , cam asta e starea mea. Diseara fac testul ...m-am hotarat .
Te pup si iti tin pumnii sa fie bebe .
alexia ...