Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(48)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

fetelor,de ceva vreme ma bate gindul sa va scriu.Eu am facut tratament cu laser,pentru inflamatii puternice,aveam singerari frecvente intre cm,asa de umflate erau ovarele si celelalte din ap.genitalFaceam o naveta groaznica si gazde care aveau frig acasa,asa ca aveam asa ceva..Tratam cu antibiotic si antiinflamatoarele erau apa de ploaie.Nu eram casatorita,eram evident necajita de situatia mea,aveam concediu medical,priviri ciudate la serviciu si acasa,etc.Dupa tratam cu laser,facut de medic ginecolog m-au lasat anexitele si inflamatiile,cind mergeam la doctorii care ma tratasera cu antibiotice se mirau ca a trecut totul si cum de se poate mentine starea de sanatate.O.K.M-am maritat si desi anterior doctorii spuneau trompe inflamate,etc...am ramas insarcinata la 38 ani din prima noapte,sunt sigura,pentru ca am intrat in post,sotul meu a absolvit teologia si tinem post trupesc. cind este rinduit.Dupa aceasta poveste,dupa nastere,am stat ca desteapta in frig,iarna,din aburii din bucatarie am deschis usi,etc,,iarna si am avut iara un episod soldat cu inflamatii puternice si internare la maternitate de singerarile dintre cicluri.Acolo doctorii au spus ca nu voi avea copii,asta este,pastile sa linistim inflamatiile.Am revenit la laser si dupa o perioada am ramas insarcinata la 39 ani,tot din prima noapte,in perioada de maxima fertilitate.Acum sint insarcinata si am fost la eco la doctorita care m-a tratat cu laser,i-am spus clar ca daca nu era ea si aparatul eu nu aveam bebelusi si dinsa mi-a spus ca ,aici am vrut sa ajung ,ca merge f.bine laserul pe inflamatii,infertilitate si endometrioza.Este si ea uimita de rezultate,a aceentuat endometrioza si nasteri dupa asa ceva si in urma tratam cu laser.Eu nu-i fac reclama ca nu ii spun numele,rugamintea mea este sa ma iertati daca v-am necajit cu scriere lunga,sotul ma bate la cap sa va scriu,poate ,poate este rezolvare cu nastere de copii prin acest laser la fetele cu endometrioza.Laserul se face exterior,nu interior in ap.genital,deci nu este de speriat,eu am facut cam 40 sedinte ca a fost situatie grea de fiecare data,sedinta a fost 130.000 lei vechi,m-am gindit,pe cine intereseaza si aude in orasul propriu,poate ca isi gaseste rezolvarea in asa ceva.Revin,nu fac reclama doctorului meu ginecolog,nu spun orasul si cine este,ma gindesc ca daca veti cauta prin Bucuresti,trebuie sa fie asa ceva la cabinete si sa speram ca si medicii sint ok,stiu sa foloseasca aparatele acestea,care au fost testate in Europa initial.
Nu va suparati pe mine,va rog,oricum eu nu citesc subiectul de endometrioza am vrut doar sa ajunga aceasta informatie la cine are nevoie,fara reclama la medicul caruia nu-i spun numele si de unde este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Pup fetele,

Ioana, draga mea imi pare tare rau ca treci prin atatea probleme, cum frate pe criza asta cand toti ieftinesc chiriile el le scumpeste? E tare greu sa ai cheltuieli si mai mari acum, plus ca aveti nevoie si voi de cateva zile de relax dupa atatia ani de munca, sanatatea e mult mai importanta decat orice, nu stiu, gasiti o solutie si ganditi-va si la voi putin pe cuvant ca nu stiu cum rezistati fara nici o zi libera

Aditza lasa ca o sa fim niste 'piese' de nasici, bine ca mi-ai adus aminte de oglinda, esarfa...zici ca sunt de pe alta lume, poti sa-mi mai zici, nu stiu cu turta aia, tot nasa o ia, ca eu la nunta mea n-am vrut asa ceva, nu prea le am cu traditiile astea si nici nu-mi plac sincera sa fiu

Unombun sarcina usoara si multumim pentru informatii si ca ne-ai impartasit povestea ta

va pupam pe toate si o zi frumoasa

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008 si 9 +

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Mai fetelor, voi cum ati luat diphereline compensat?Am sunat la CASS si mi s-a spus ca dr de specialitate ar trebui sa faca dosarul meu cu tot ce e necesar si sa-l trimita la ei, nu eu ca persoana sa umblu din usa in usa....cat costa dipher necompensat, ca eu ma las pagubasa, cred....voi cum ati rezolvat?

Mergi la inceput

unombun, nu te mai scuza atat, iti multumim mult pt informatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

unombun ...multumim pt sfat ! sarcina usoara

alexia ce faci iubita ? esti cumintica ? .....nici mie nu imi plac obiceiurile astea dar ce sa facem ? daca sunt asta e ....si mai rau este ca oamenii se uita si comenteaza , cu toate ca nu imi pasa . Deci ....tb sa ii cumperi o oglinda si o esarfa , in oglinda se va uita acasa cand o vei aranja ( unii zic altfel , nu stiu vb si tu cu ea ) si la restaurant cand ii vei lua voalul . Oglinda ramane la ea . Esarfa ....o pui in locul voalului , iar ea tb sa traga de esarfa ca si cum nu o doreste , in fine , asta pt a face atmosfera .
Turta ....se face la o cofetarie , compozitia este ca de cozonac . Dupa ce plecati din casa miresei , in fata blocului , sau in casa inainte sa plecati , depinde si cum vor ei , discuta cu mireasa , tb sa stai in spatele miresei si sa ii faci cruce cu turta de trei ori deasupra capului . Dupa aceea rupi din ea sau ii dai miresei sa rupa din ea....prima , apoi rupi si dai la lume .
Ce sa iti mai zic io ..... , tb sa ii platesti miresei voalul si coronita , se spune ca nasa le cumpara , dar cum nu ai putea merge tu ca nu sti ce ii place cum se potriveste , etc , ii dai banii pe ele .
Cam asta e in mare..... cu siguranta sunt multe obiceiuri dar nah ....nu le poti tine pe toate .
Ce cadou de cununie le cumparati ? Eu m-am tot gandit si paragandit si am zis ca le iau o icoana mare pe perete , cred ca de la SF Anton sau SF Nectarie , Biblia ca si-o doreste ea f mult si ..... inca ceva . Ma gandesc ca alte chestii tot or sa primeasca si nah ....ca sa ii iau ceva mai calumea tb sa dau si o groaza de bani si nu prea mai am . Cati bani le dati la masa ? La ce rest fac ?
IN sf am gasit si sandale ca sa zic asa .......o sa merg maine la fabrica Flaros lucreaza unchiul meu acolo si cica imi vor face la comanda , acum sa vedem daca au piele la culoare , daca pot face in cateva zile si asa mai departe . OFFF !
Iubita ...cam atat , daca imi amintesc ceva iti zic , ma poti intreba orice , cu placere iti ras .

Beatrice ..... esti din BUC ? Daca da faci asa : intr-un dosar pui Copie de pe biletul de externare , copie buletin , adeverinta de la locul de munka ca sa vada ca esti salariata si platesti asigurarile sociale si un formular pe care il gasesti la ei la sediu sau si pe net , cauta , pe care tb sa il completeze medicul care te-a operat . CU toate alea mergi la ei si il depui , poate or mai cere ceva intre timp ........si ei cheama un medic , vede dosarul etc si iti dau trei cupoane pt compensare . TE sfatuiesc sa ii cumperi ceva tipei de la CASS ca altfel va sta de vb cu tine.
Bafta ! Stiu ca este destul de complicat dar asta e Romanica noastra draga . SI eu am umblat de mi-a venit rau . Am fost intai la CASS ...mi-a facut aia capul calendar , apoi m-am dus la spital sa completeze medicul aia , am stat dupa el etc , apoi m-am intors la CASS in zle diferite ca nu mai prindeam cu programul etc, si tot asa . Asta e....eu zic ca pentru 9 mil se merita .
Bafta

pupici la toate

Mergi la inceput

AditzaC, si cat dureaza tot astea?Ca eu in 3 sapt tre sa rezolv totul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

beatrice ...depinde de cat de repede te misti ....eu am rezolvat intr-o sapt....acum depinde de cei de la CASS , de medic , de cat de dagutza esti si tu , intelegi tu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Elou!
MadaLilisorFireMagdi
Aerlilian sa stii ca clociclopedie in sarcina nu sunt,poate te iau un pic la asta numai si numai pentru ca sunt mai avansata cu sarcina,atat.Asculta-l pe dl dr,fara sex pana va da unda verde si sa stii ca la mine s-o vazut BBeaua abia la peste 5s cu un rajghie de ecograf,ca la cine merg normal inca nu puteam sa ajung.Te rog din suflet fara stres!Oricum ce va fi va fi si daca stam in cap,iar eu zic ca la voi e de bine si de f bine(asa simtzesc eu),insa cu stresul in sarcina asa poti sa dai tot peste cap de n-ai idee.Papa bine,bea lichide,odihneste-te si lumineaza-ti sufletul cu lucruri frumoase,serene si vesele si asta e primul lucru si cel mai imp pe care tu il poti face pt puiul tau.
Ioana 't-o grisu' de criza ca sunt si eu crizata de eace sa mai spun al meu care munceste ca un negru pe plantatie,parca-i robocop.Mda,ne cam asteapta vremuri grele in aceasta tzara,sa vedeti ce-o fi la iarna dupa alegeriIoana ce pot eu sa-ti spun si sa stii ca nu sunt vb in punga,am trecut si noi prin multe,tre sa aveti incredere,stiu ca e fff greu in conditiile date,dar sa stii ca DD are grija de cei care se iubesc.Sa nu faceti nimic in disperare de cauza,oricat de tentant ar fi.Ganditi-o la rece si hotarati in functie de asta,oricum pe parcurs ai sa vezi ca se vede si luminitza la capatul tunelului oricat de greu pare acum.
Alexia hmmm iar sangerari.Poa sa fie de la schimbat aer sau de la apa rece, nu mai fa baitza si nu plange dupa ea.Ia ce poti din vacantza asta si eu ma gandesc in primul rand la faptul ca sunteti toti impreuna,poti profita zilele astea sa-ti mai tragi si tu sufletul si sa o predai pe a mica sosului in supraveghere,te roooog menajeaza-te.Noi cu tampenia asta de boala tre sa fim precaute,multe lucruri nu se cunosc si e mai bine sa nu riscam cat putem.Stii cum se umfla pieptul in mine cand te aud ca esti la mare sau mai aud de altii care au fost/merg,vad imagini la stiri...,tu macar esti mai aproape de ea.Tot ce mi-as fi dorit era sa fiu numa acolo,imbracata din capa pana in picioare cu 10palarii si 5 perechi de okelari de soare,nu conta...oricum la ce celulita am dezvoltat pana acuma numa de aratat si altora nu-mi ardea,dar asa sa simt si eu aer sarat, o briza, o papica facuta de altcineva adusa la nas...Asa ca soro odihneste burtica si bucura-te de ce-ti ofera marea si vacanta in compnia celor mai dragi persoane din viata ta.Ai grija de voi!
Beatrice,precum Fire zic si eu:tanti aia abereaza cu fivurile lunare,ma gandeam ca face confuzie intre inseminari si fertilizari,dar zice de diphe care nu se da in inseminare.Oricum bate campii rau de tot.Mai spune-ne de chestii de-astea, macar sa nu te ghideze aiurea cate o binevoitoare.Eu nu am luat compensat,drept e ca nici nu se compensa la acea vreme,dar iti vine sa-ti bagi picioarele la cat e de umblat si facut sluj pe la usi.Sa stii ca cine face laparo:cele care nu au prob deloc(eventual de laanestezie si atat)isi revin f repede,iar cele care au endo de ars,depoinde de cat e de reparat acolo,ce lucratura s-a facut...in functie de asta iti revii mai repede sau mai tarziu.Plus gazul care se elimina in primele zile da dureri de umeri si alte alea.
Aditza ma crezi ca am ametit numai incercand sa citesc obiceiuri nuntesti?Mai si noi am cununcat dar daca era asa...capiam de-a dreptul,ce porcarie!Ce sa-ti spun?Bafta!
Unombun pe mine ma intereseaza f tare ce spui tu acolo.Poti sa dai te rog detalii mai multe?Sa stiu si eu de ce sa intreb la mine in oras si la dr meu.Iti multumesc mult pt ce ai scris si anticipat pt raspuns.Nu am de gand pt acuma,logic ca-s gravi,daaar sunt meseriasa la dureri deci as manca si r...t pardon,de caine daca as stii ca scap de ele pe viitor.
Adelamaria pup smecheria mica si dulce si daaaa,ai dreptate,cred ca am si scris candva ca ma simt ca intr-o gara,mereu asteptand ceva
Va pupacim pe toate!Noi suntem cuminti,fugim in pat ori de cate ori simt ca e groasa si ma lupt cu maseaua mea de minte care si-a gasit momantul sa-mi imbogateasca plantatia de morcovi pe care o am in dotare la chilotzei, cica mai sparge cu durerile aferente.Imi vine sa-mi dau pumni in cap ca nu m-am operat anul trecutPupa miscotzeste de zor, nu stiu unde mai are loc sincer
KISSES

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Asadar...beta astazi 565(miercurea trecuta era 28).Asta este un semn bun,numai ca T nu a vazut nimic astazi si a zis ca este destul de devreme...As avea 4 saptamani si 4 zile...Asa ca plec in concediu fara sa ma inistesc.A ramas ca ma duc la el exact vinerea viitoare,cand ma intorc.Mi-a dat sa iau Magne B6 si aspenter.Cu tot respectul pentru dumnealui,eu aspenter nu prea as lua...Imi fac fel si fel de ganduri...daca nu e in uter si este SEU?Daca totusi valoarea la beta nu e cam mica...si uite asa,cat sa nu stau linistita...Despre sex a zis ca mai bine nu,calatoria cu avionul a zis ca e ok,iar la mare sa nu ma expun prea mult la soare si sa nu fac treceri bruste de la temperatura foarte mare de afara (in Egipt sunt 45 grade!!!) la temperatura mult mai scazuta a apei.(aviz amatoarelor!!!).Sa nu topai,sa continui cu utrogestanul si acidul folic...Si cam atat.Daca vreuna dintre voi ma poate linisti,astept cu mare drag sa fiu linistita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ilenus tu citisi ce-ti spusei io mai nainte?SUPER VESTI!!!E de bine!Iar vacanta nu putea veni intr-un momnet mai bun,ca sa-ti iai gandurile de la prostii.Asculta-l pe dl dr,fa intocmai cum ti-o zis si Doamne ajuta!Fii cumintica si veselie, asa vei fi mamic buuun pt puiuul tau.
ai noroc ca esti gravi ca altfel sa vezi ce perdaf ti-ai lua de la mine...vezi ca am hormoni de gravi mai mari ca ai taiasa ca num a tenta

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput