Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(48)
Raspunsuri - Pagina 17
beatrice75 spune:
Lucialu, pup dulce, dulce
, tu ai mereu pt fiecare dintre noi un cuvant de incurajare.
cristy1977 spune:
buna seara fetelor, ce mai faceti? haideti ca revin si eu pe meleaguri mai pitoresti
, gata am reusi sa parcurg tot ce ati scris de cand nu am mai intrat pe forum, voi fetelor aveti de povestit o groaza, eu in afara de scarbici nu prea mai stiu altceva
, aaa... si ca sunt ziua.. nu mai stiu
... dar au trecut rusii...
ioana, imi pare tare rau de ce aud cu prorietarii spatiului, sincer nu cred ca ar putea obtine chirii mai mari anul asta fata de anii trecuti, chiar daca ar incerca sa-si caute alti chiriasi... chiar sunt pe alta lume... nu-si dau seama ca asta nu este vreme in care sa scumpesti chiria... poate vor doar sa forteze un pic nota, sper sa fie oameni de inteles si sa-si dea seama ca castigul cu orice pret nu este o solutie, exact cum a spus lucia
, linistiti-va si ganditi bine situatia inainte de a lua orice decizie si nu disperati, probleme vin intotdeauna si tot asa si pleaca
aditza scump, gata am intrat si eu la apel chiar daca v-am parasit o perioada, nu am avut incotro
, am avut o perioada tare incarcata si nu cred ca s-a terminat inca, pentru proiectul bebe nu am mai facut nimic deosebit, in afara de suplimentele obisnuite si regim cat de cat... nimic. asteptam.. ce? nu prea stim nici noi
sunt convinsa ca vei fi o nasicuta frumoasa foc... doamne da cate stii despre nasit..a inteleg ca nu esti in premiera... mi s-a incalcit mintea cand am citit toate obiceiurile alea... cred ca as fi un dezastru total... dar daca o sa trebiasca vreodata sa nasesc te iau consilier, ok?![]()

alexia, ai grija de samburel si stai cumintica, nu te mai agita si incearca sa te odihnesti cat mai mult... si evita soarele si apa chiar daca iti este greu... bucura-te de aerul de mare, de liniste si de zilele libere... sunteti o familie frumoasa si fericita
lucicut drag, azi cand am plecat de la scarbici m-am uitat in fuga pe forum si am vazut ca ai scris si abia asteptam sa vin acasa sa vad ce mai zici... deci ai probleme cu afurisita de masea... dar chiar nu poti face nimic... niste leacuri babesti...medicul chiar nu te lasa sa iei nimic? te pup si sper ca durerea de mase sa fie doar o alarma falsa
adelmaria, am crescut mari, ce repede a trecut timpul, cand am intrat eu prima oara pe forum tu tocmai ramasesei gravi, tin minte cum toate fetele de la topicul nostru re felicitau iar tu erai in culmea fericirii si dupa atata timp iata-ne tot aici impreuna, ai copil tare reusit, sa-ti traiasca
aerlilian, daca dr. t spune ca este prea devreme sa se vada, atunci sigur are dreptate stii foarte bine ca dansul nu este genul care sa vanda gogosi si daca are ceva de spus iti spune verde in fata, asa ca eu zic ca ai toate motivele sa te bucuri, esti graviduta, pleci in concediu cu barbatul pe care il iubesti, sunteti sanatosi... sa mai continui?
, felictari inca o data si iti tinem pumnii in continuare
va pup pe toae fara exceptie
"After all, tomorrow is another day!"
Ioanatugs spune:
aerlilian e f. buna valoarea pentru 4 saptamani si cateva zile, iar pina la val. de 1000 nu se va vedea nimic la eco. Asa ca mergi in concediu linistita, ca esti "foarte gravi"
si felicitari inca o data!
Lucialu cine stie ce vremuri vor mai veni.
alexia28 asa e, parca e rupt de realitate musiu'.
Prin februarie ne-a ieftinit putin chiria, dar acum zice ca e vara si ca e alta situatie. Eu inca mai sper sa revina la ganduri mai bune...ce pot sa fac, decat sa sper....
AditzaC multumesc frumos pentru gandurile bune.
Deja m-ati ajutat!
unombun felicitari pentru sarcina si multumim de sfaturi!
aerlilian spune:
Scumpele mele,multumesc din suflet de incurajari,incerc sa va ascult si sa ma linistesc,dar cu aspenterul asta tot nu pot sa inteleg...Practic asta este aspirina,recomandata in profilaxia infarctului miocardic...Si din cate stiu eu,aspirina provoaca si hemoragie...De fapt scrie si in prospectul lui...Ce treaba sa am eu cu infarctul (Doamne fereste!!!) ca sa iau aspenter?
Lucic ,incerc sa ma potolesc si sa nu te mai supar,ca mi-e tare frica,scumpa mea,de hormonii de sarcina,zau!Am simtit si eu zilele trecute ceva de genul asta...As fi plans si daca ma atingeai cu un deget.Asa...degeaba!Asa ca stau cuminte si ma feresc de tine,ca esti bortosica apriga!!!

Ioana ,mi-e dor de tine si tare mult as vrea sa ne putem revedea,sa stam de vorba...De Boo ce stii?E bine?

lucialu spune:
Aerlilian
, aspenterul e aspirina mica, nu obisnuita si se da in sarcina pentru prob de coagulare,n-are treaba cu infarcul recomandarea dr T.Ti-a dat-o preventiv(nu faci hemoragii de la o doza atat de mica) pentru ca e sarcina obtinuta greu,(cat ai asteptat? )ca sa nu ai risti sa pierzi BBlul.Se da in sinfromul antifosfolipidic si altele.Ai incredere ca stie ce face, nu vrea sa riste nimic cu BBicul tau.Sa-i asculti sfaturile legate de plaja si baie.
Cristynel
multumesc iubita!Ma dau cu un gel pentru Bbei in caz de eruptii de dinti,e pe baza de plante.Uneori mere,alteori tac si inghit,suport consecintele daca m-am kk pe mine sa ma operez anul trecut.
Tin pumnii sa fii bine si sa primesti Vestea cat mai repede!
va pupacim!
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
lucialu spune:
Si Ilenus inca n-ai vazut nimic...sa vezi ce de hormoneala avem ca disperam barbatii
Bucura-te ca esti gravi si baga potol ce iti place mai mult si mai mult ca in curand poa sa apara greturile(5s-6s) si atunci mai greu cu papatul.Sa nu mananci fructe de mare(scoici) sau chestii picante!!!
my little sunshine
ana-alexia spune:
Lucialu 
fetele cuminti!
Bine ca ai gasit cat de cat un remediu pentru durerile de masea; nasolice durerile astea, mai ales cand e vorba de maseaua de minte, le-am experimentat si eu cu varf si indesat, dar puteam face ceva pentru ele. Sa ai grija de voi!
Ioanatugs, Doamne ajuta sa va rezolvati problemele cu chiria! Toata lumea scade chiriile ca sa-si pastreze chiriasii si proprietarul vostru ce face?!!!
Aerlilian
, cred ca e bine sa iei toate pastilutele recomandate de dr.T; ti-au explicat fetele de ce. Vacanta placuta si sa ai grija de tine si de minunea din burtica ta!
Alexia28, AditzaC 
nasicile!
Beatrice, bafta sa-ti rezolvi cu medicamentele compensate cat mai repede!
Cristy
"setarile" astea le-am avut si eu muuuulta vreme: servici + a cata zi de CM sunt, in rest paralela cu tot ce era in jur. E cam nasolic, dar asta e! Bafta la 2 liniute!
Magdita
, te asteptam cu 2 liniute! ( Si eu cumpar colectia Adevarul pt copii... in fiecare zi de luni ma mir de mine si ma intreb ce-o fi in capul meu...da' tot le cumpar!
)
Mada23, Fire, LilianaFi, Monica9
toate cele bune!
ana-alexia spune:
Unombun, multumim pentru informatii!
Pentru ca si eu sunt interesata de acest tratament, te rog sa ne dai mai multe detalii: care este denumirea exacta ca sa stiu cum as putea sa gasesc si eu in Bucuresti un cabinet/medic care foloseste o astfel de terapie. Multumesc!
Sarcina usoara si numai bine!
Eu ma confrunt de 2-3 saptamani cu dureri de cap cum n-am mai avut de multa vreme; habar nu am de ce. Cum ma dor si ochii, voi incepe cu un control oftalmologic, sa vad unde o fi buba.
E drept ca m-am cam necajit de cand mi-a iesit pozitiv anticoagulantul lupic. Ca nu mi-o fi de ajuns endo + alte pb!
Am inceput cu de la mine putere sa iau cate un aspenter/zi iar in toamna voi repeta analizele. Si-i dau inainte cu B Complex, Lagosa si Kanchanar Guggul.
Inca ma gandesc la Flavin7...cred ca ar trebui sa fac o cura de min 3 luni; ar acoperi si endo, si pb de coagulare...
Va doresc o zi plina de bucurii!!!

lucialu spune:
Ana-Alexia 
daca iei Flavin sa nu mai iei aspenter, ca e anticoagulant el in sine. Cam toate flavinele sunt.Categoric e bun si mai ales ca impiedica deformarea celulelor(teleromeioza),a outelor(eu stii ca ma mers pe extracte ca nu apucasem sa cumpar).Legat de ce ne-a spus Unombun(sper sa mai intre sa ne deie detalii),am cautat pe net si uite de ce am dat:http:// www.avantaje.ro/index.php?arhiva=1&a=292&ap=4
si http:// www.csid.ro/health/laserul-in-ginecologie-2751415/ scoti tu pauzele de dinainte de www
my little sunshine