tigara electronica

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui nightloser

Sa nu uit , nu lasa bateria legata la atomizator peste noapte si in nici un caz daca o lasi sa nu stea cu "filtrul" in jos.

Marius

De ce? In carte nu scrie nimic de genul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

Citat:
citat din mesajul lui nightloser

Sa nu uit , nu lasa bateria legata la atomizator peste noapte si in nici un caz daca o lasi sa nu stea cu "filtrul" in jos.

Marius

De ce? In carte nu scrie nimic de genul asta.

Iti raspun eu:pentru ca se uda atomizatorul si se "ineaca" si a doua zi nu mai scoti "fum".

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayleen

Fetelor, eu si barbatul meu ne-am luat tigari din acestea, din strainatate. Aceleasi tigari le gasiti si pe okazii.ro, de exemplu. Amandoi ne-am reapucat de fumat, iar tigarile noastre zac in sertar acum. Am fost extrem de incantati de ele la inceput. Am convins o gramada de colegi sa-si cumpere si, din pacate, toti au renuntat la ele mai devreme sau mai tarziu

ayleen

De ce? Ce n-a mers?
..si ce tip de tigari aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nightloser spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayleen

Fetelor, eu si barbatul meu ne-am luat tigari din acestea, din strainatate. Aceleasi tigari le gasiti si pe okazii.ro, de exemplu. Amandoi ne-am reapucat de fumat, iar tigarile noastre zac in sertar acum. Am fost extrem de incantati de ele la inceput. Am convins o gramada de colegi sa-si cumpere si, din pacate, toti au renuntat la ele mai devreme sau mai tarziu

ayleen

ayleen

nu a zis nimeni ca e usor, dar mai puteti incerca, puteti sa le alternati cand tigara normala cand "digitala"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Ana, merci. Am inteles de ce sa nu o lasi cu filtrul in jos, dar de ce sa nu tii bateria legata la atomizor?
In carte scrie si sa nu fumezi tinand tigara in sus, din acelasi motiv cred, ca se ineaca, dar de baterie nu zice nimic...

Mergi la inceput
Mergi la inceput