tigara electronica
Buna.
A incercat cineva aceasta metoda de fumat nenociva?
...intreaba o fumatoare disperata de 1 pachet si ceva...
Am citit pe net o gramada, dar din pacate nu cunosc pe cineva care sa o fi folosit.
Raspunsuri
anda spune:
Eu am folosit, inca o mai folosesc din cind in cand ...
Ti-o recomand cu incredere, studiaza inainte de a cumpara, nu toate marcile sunt bune...
Avantajele sunt toate cele enumerate de ei prin reclame, toate adevarate!!!...nu le mai insir
Singurul dezavantaj as zice eu, cel putin la mine a fost ca ma cam pisca gatul de la ea si aveam o senzatie de gura uscata.
Dar tinind cont ca de la fumatoare de peste un pachet pe zi/13 ani...am ajuns la zero nicotina, aceste senzatii deja nu mai conteaza.
N-am fumat tigara normala din ziua in care am avut-o pe cea electronica, solutia de tutun se reduce treptat, caci sunt 4 concentratii...pina ajungi la 0 nicotina.
Dupa parerea mea face toti banii.
Later edit: m-am intors sa mai adaug ceva. De la peste un pachet de tigari pe zi pina la zero nicotina, n-a fost deloc greu. DELOC. Ba dimpotriva. E chiar placut. Caci aroma este excelenta si nicotina te satisface suficient incat sa nu ai tentatia sa te intorci la puturoseniile alea. Nu seamana cu nimic din cele incercate pentru renuntare la fumat si cred ca eu le-am incercat pe toate.
Emma este iubire in sufletul meu.
Feelings.
www.piduk.blogspot.com" target="_blank">Piduk.
Ana68 spune:
Daniela...nu stiu ce as mai putea adauga la tot ceea ce ti-a scris Anda.Este asa cum scrie ea acolo si indiferent de marca de electronica pe care o vei folosi ,ai garantat satisfactia dorita si,eventual,renuntarea definitiva la tigara normala si chiar si la cea electronica.
Aroma este deosebita;poti alege chiar ce aroma iti doresti...
Partea cu ciupilitul de gat o pun pe seama adaptarii mucoasei nazale si a gatului la noua substanta,care e mai sanatoasa,nu contine gudron,monoxide si toate celelate substante existente in tigara normala.Inhalezi aburi de nicotina.Cantitatea de nicotina existenta este aproximativ la sfert fata de cat exista intrun pachet normal de tigari,insa uimirea mare este ca inhaland aburi de nicotina nu mai simti nevoia de a fuma normal,se imbunatateste mirosul si gustul si asta destul de repede,cam intro saptamana.Incepi sa tusesti si sa cureti hornul,cum s-ar spune.Nu iti mai miroase gura urat si tot ce bagi in gura are alt gust.
Gata,nu mai fac lobby,doar iti spun ca merita din plin toti banii.
Daca ai puterea si vointa sa renunti la modul de viata in care trebuie sa bagi ceva intre buzele de la gura si sa faci ceva cu degetele,aratatorul si mijlociul,garantat te lasi de fumat si nici nu mai vrei sa reiei.
Succes maxim!
Orice intrebari ai....nu ezita sa le pui!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
Doris-Alina spune:
Daniela, candva, prietenii imi spuneau: cand o sa te lasi tu de fumat...o sa ne urcam in centrul Timisoarei, pe turla catedralei, si o sa strigam tare: Doriseaska nu mai fumeaza...
No, iaca, maine am doua saptamani de cand sunt pe tigara electronica.
Impresii?
Din clipa in care am tras din ea primul fum, nu am mai pus tigara in gura...
E super, eu am aroma de tabac, o ador...
Dupa 4 zile eram deja pe -fara nicotina-
Asa sunt si acum, de fapt asta era scopul.
Dupa cum vezi, la noi pe Impreuna Timisoara, e o moda, suntem destule noi, + sotii nostri care avem tigara electronica.
Efecte adverse: nimic, nu tuse, nu ustura gatul, doar sete...dar asa o sete...nu stiu daca de la ea, sau daca asa trebuie sa simti cand te lasi de fumat...s-o curata hornul...
Asa ca nu mai sta pe ganduri...baga comanda...si pufaie in voie...doar sa nu uiti ca la un moment dat va trebui sa o lasi si pe asta...ideea sa-ti fie ca ea te va ajuta.
Pana si fica-mea o adora...cica nu mai poluez...ea zice ca-i miroase a vata de zahar...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Mariaa spune:
confirm cele de mai sus.
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor
Ana68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina2006 Wawww...nu-mi vine sa cred!! De unde se pot cumpara? Sunt scumpe? Multumesc! Iana-Daria si Mami Alina |
Da,se pot comanda de pe internet,nu am auzit sa se comercializeze,inca,in magazine,cu toate ca noi am gasit la benzinaria Mol un kit de vanzare,insa e mult mai scump decat cel de pe net,cu tot cu taxe de colet.
Fa un "sarci pe guagal"si cauta tigara electronica,ti se vor deschide nspe site-uri....ai de unde alege!
Bafta!
Nu stiu daca intereseaza pe careva,dar pentru a intari cele scrise mai sus,eu nu mai fumez de nici un fel,nici normale ,nici electronice din 4 `iunie si nici nu vreau si nici nu-mi trebuie...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
daniella4 spune:
Sunt in randul e-fumatorilor.
Am gasit pe net intr-adevar si am gasit un forum in care se discuta f serios despre e-tigara.
..cred ca nu am voie sa scriu aici unde e ac forum (unde o mare gramada de oameni a testat o mare gramada de variante de e-tigari, functionare si intretinere etc), dar il gasiti voi.
Eu sufar inca dupa tigara clasica, mi-e dor de miros etc, dar chiar si asa am fumat doar 4 tigari clasice in 48 de ore...cand am ramas fara baterie la e-tigara.
..dar inca sunt frustata ..
Cat despre nicotina 0...ma dau cu capul de pereti ca nu am comandat lichid de incarcare cu concentratie maxima (si aroma de cirese) so...
banuiesc ca sunt eu mai maniaca...dupa cca 20 ani de fumat 1-2 pachete/zi
anda spune:
io am comandat www.vapori.ro/index.php?main_page=index&cPath=1&zenid=44984494dc7578cf7c524416c20ba0cb" target="_blank">ASTA si doris parca are un janty cu buton.
Emma este iubire in sufletul meu.
Feelings.
Piduk.
godzila spune:
Sunt si eu fermecata de tigarea asta electronica.
Si sa va spun povestea mea...am fumat timp de 7 ani (incepand din faculta) si inainte sa concep primul copil m-am lasat..dupa o luna a aparut Iulia si odata cu ea niste greturi ingrozitoare...numai daca simteam mirosul de tigara mi se facea rau, aproape ca lesinam...In fine apoi alaptat, bebe 2 si iata-ma renuntand de 4 ani. Dupa ce inchei socotelile cu alaptatul la bb 2, in urma unei frustrari legate de faptul ca sotul nu a renuntat la fumat in decursul celor 4 ani si ca pur si simplu nu mai suport sa il simt cum miroase, m-am reapucat si eu...ca sa nu mai simt duhoarea aia insuportabila (stiu, sunt ). Acum, de cand a plecat cu treburi eu iar am renuntat la obicei (cu ceva efort). Ideea e ca i-as face cadou aceasta tigare. Si asa am scapa amandoi de stres.
Am citit numai recomandari bune, dar vreau sa va intreb, pe cele\cei care folosesc:
Cand sti sa te opresti? La o tigare normala, fumezi pana la filtru...la asta cum e?
Cum o stingi?
Daca "uiti" sa o stingi pe cea normala...ea se fumeaza singura...asa e si la cea electronica?
Cand expiri se simte ceva?...mai concret ce expiri?
Cum iti dai seama de o marca buna...deci ce trebuie sa fie bun la o tigare electronica?
Poti sa exagerezi si sa faci exces de nicotina? La una normala in principiu poti numara tigarile...dar sa ti evidenta nr de inspirari mi se pare cam greu. Te avertizeaza cumva?
Deocamdata atat...daca mai imi amintesc ceva, revin