tigara electronica
Raspunsuri - Pagina 2
anda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui godzila Cand sti sa te opresti? ca si la cea nomala...te "saturi". te opresti ca nu-ti mai trebuie. la cele normale banui ca nu poti fuma 8 una dupa alta :) La o tigare normala, fumezi pana la filtru...la asta cum e? Cum o stingi? Daca "uiti" sa o stingi pe cea normala...ea se fumeaza singura...asa e si la cea electronica? nu o stingi. cind tragi un fum se activeaza singura. dupa ce ai tras un fum poti s-o bagi in buzunar. Cand expiri se simte ceva?...mai concret ce expiri? expiri abur. fara miros. nu se simte nimic. Cum iti dai seama de o marca buna...deci ce trebuie sa fie bun la o tigare electronica? bateria, atomizorul tre sa fie bune. ca daca nu, se strica :) ca la orice produs, e bine sa fie "firma". cum iti dai seama? pai eu am tot batut forumurile si am cules pareri :) Poti sa exagerezi si sa faci exces de nicotina? La una normala in principiu poti numara tigarile...dar sa ti evidenta nr de inspirari mi se pare cam greu. Te avertizeaza cumva? te avertizeaza oranismul. cred ca fiecare fumator care trece pe tigara electronica o da in supradoza. si un episod dinasta te vindeca definitiv de supradoze :) e cu greata, rau de la stomac, tremuraturi. dupa care nu-ti mai trebuie...deloc :) Deocamdata atat...daca mai imi amintesc ceva, revin Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005) www.psihologiafamiliei.ro POZE |
Emma este iubire in sufletul meu.
Feelings.
Piduk.
daniella4 spune:
Multumesc, Anda.
Sa inteleg ca esti multumita de cantitatea de vapori? Se poate reicarca cu lichid sau trebuie cumparate cartuse?
godzila spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anda
Emma este iubire in sufletul meu. Feelings. Piduk. |
Multumesc mult de info...cat despre cautari...hm, am dat de 100 de forumuri dar nu gasesc inf cat de cat tehnice...ci doar pareri pro contra folosirii sau acuze ca se face reclama la un produs sau altul. Pote imi dai si mie adresa acelui forum mai serios care te-a ajutat sa iti formezi o parere...poate pe PM
anda spune:
http://www.e-cigarette-forum.com/forum/
rabdare sa aveti la citit :)
O U T S T A N D I N G S
P I D U K
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Licurici, esti iubire in sufletul meu
Deborah77 spune:
Mi-am luat si eu, de 2 zile. Desi n-am mai fumat decat o tigara normala, pt ca o aveam si ma "ardea" in geanta, nu pot sa zic ca e chiar ok. Problema e ca atunci cat rag scot putin fum si mult lichid imi ramane in gura. Aparent problema e la mine, pt ca sotul meu, nefumator, are mult mai mare succes. M-ar ajuta totusi niste tips & tricks, pt ca orele trec si eu is din ce in ce mai frustrata....
nightloser spune:
Scoti putin fum pentru ca ai inecat atomizatorul, pui prea mult lichid in el, si cand tragi iti vine in gura. Incearca sal cureti, mai exact bagi un servetel (doar coltul uni servetel) in atomizator prin partea in care bagi cartusul si sufli prin partea cealalta :) o sa vezi cat lichid e acolo. faci asta pana nu mai iasa nimic.
Daca vrei mai multe detalii putem vb pe mess e mai usor acolo, ca iti pot da si linkuri cu filmulete si mai multe informatii.
Sa nu uit , nu lasa bateria legata la atomizator peste noapte si in nici un caz daca o lasi sa nu stea cu "filtrul" in jos.
Marius
Deborah77 spune:
Marius, multumesc mult pt raspuns. As vrea sa vorbim pe msn, pt ca ma descurc relativ greu cu gadget-ul asta (sunt a 4-a zi, in primele 3 am mai fumat cate o tigara obisnuita, azi incerc sa ma tn tare), dar nici macar PM nu-ti pot trimite. Nu stiu de ce...
Ana68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deborah77 Marius, multumesc mult pt raspuns. As vrea sa vorbim pe msn, pt ca ma descurc relativ greu cu gadget-ul asta (sunt a 4-a zi, in primele 3 am mai fumat cate o tigara obisnuita, azi incerc sa ma tn tare), dar nici macar PM nu-ti pot trimite. Nu stiu de ce... |
Ai PM
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
ayleen spune:
Fetelor, eu si barbatul meu ne-am luat tigari din acestea, din strainatate. Aceleasi tigari le gasiti si pe okazii.ro, de exemplu. Amandoi ne-am reapucat de fumat, iar tigarile noastre zac in sertar acum. Am fost extrem de incantati de ele la inceput. Am convins o gramada de colegi sa-si cumpere si, din pacate, toti au renuntat la ele mai devreme sau mai tarziu