Cafea cu aroma de femei si bebelusi*100*
Raspunsuri - Pagina 19
A_Iulia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui wonderful
Pai vezi daca te lasasi de fumat?Inainte daca n-aveai ce 'trafali' aprindeai o tigara,acuma ce mai faci? W |
Pai acuma fac provizii sa am ce "trafali". Daca vreti va dau si voua. Doar sa-mi spuneti marimea, (s)cul(o)area...
aidaciolac spune:
vai saraca mexxa cu educatie de la gaini batrane 
ca noi
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
mexxa spune:
Educatie....hmm
, mamica lui Bibi cel luptator 
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
ursuleata spune:
Doamne fetelor, mor de ras si ma bag ca musca in oala (sau in vin)
Ma tot uitam pe la subiecte active sa mai citesc si eu ceva in miez de noapte si tot apareau pagini noi la voi.....zic sigur e vb de-o beuta, asa ca mi-am bagat un ochi pe aici....FOARTE TARE, FELICITARI.
Intre timp, m-am imbatat si eu, m-a luat si somnul....
Mexxa, multi pupici lui Sebi.
Hai ca nu va mai violez intimitatea:))))
Vlad
Mami de ursulet
bebe
principe spune:
aoleu,e venezolean,adino?
aido sa nu dai adresa si nici sa nu pui fotografiili mele....daca e vre-un cheavist...si o sa ma persecute ca-s escualida.![]()
hai ca mai facut curioasa ..un ve.coleg cu tine?
A_Iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac vai saraca mexxa cu educatie de la gaini batrane ![]() ca noiAlaturi de Sebi Aida ... 25+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
...mai, ea a vrut-o. A nimerit la hoaste. Au purtat-o pasii gresit?
mexxa spune:
Lasa draga ca facem schimb...voi dati gaini,..eu va dau puisori
Suna bine nu?
, mamica lui Bibi cel luptator 
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
A_Iulia spune:
citat din mesajul lui wonderful![]() ![]() noi nu vrem nimic deosebit,Printesa vroia ceva de culoare neagra.W |
Ei neagra...negru e culoare de mort.
A_Iulia spune:
| citat din mesajul lui ursuleata Doamne fetelor, mor de ras si ma bag ca musca in oala (sau in vin) ![]() Ma tot uitam pe la subiecte active sa mai citesc si eu ceva in miez de noapte si tot apareau pagini noi la voi.....zic sigur e vb de-o beuta, asa ca mi-am bagat un ochi pe aici....FOARTE TARE, FELICITARI. Intre timp, m-am imbatat si eu, m-a luat si somnul.... Mexxa, multi pupici lui Sebi. Hai ca nu va mai violez intimitatea:)))) Vlad Mami de ursulet bebe |
Violeaza-ne cat vrei, noua ne face placere.
Fetelor nu va suparati ca am vorbit si in numele vostru, da?