Cafea cu aroma de femei si bebelusi*100*
Raspunsuri - Pagina 20
mexxa spune:
bey ia vedeti ca va iau pe sus
In loc sa ziceti ca sunteti doamne bune si frumoase...(ca o rima...beute si chelboase
) ..voi hoaste...
hai 
, mamica lui Bibi cel luptator 
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
A_Iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui principe aoleu,e venezolean,adino? aido sa nu dai adresa si nici sa nu pui fotografiili mele....daca e vre-un cheavist...si o sa ma persecute ca-s escualida. hai ca mai facut curioasa ..un ve.coleg cu tine? ai sa ramai pentru totdeauana in sufletul meu,licuriciule.. |
Ei, asta nu e chiar coleg.
Dar daca tot veni vorba, pai firma la care lucrez are cateva fabrici pe-acolo prin Ve. Asa ca...colegi...puhoi...
aidaciolac spune:
mah , daca asta ii place asta ii dai , nu vezi ce saliveaza? 
nici pana la colt nu mai merge dupa copil ...
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
mexxa spune:
ursuleata 
, mamica lui Bibi cel luptator 
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
A_Iulia spune:
Mai gata. Ajunge. avem 20 de pagini. AJUNGE!
LA CULCARE TOATA LUMEA!
Am stins lumina. Care nu doarme, il dau afara din dormitor. Sa doarma afara cu cateii.
principe spune:
Adino,da ce rasista esti...nu se zice negru, se zice afrodescendent.
intreaba-l pe pretenu'tau.
hai zi cine-i tipu' si ce-mi trimiti?
nu vreau matura ca avem aspiratoare,nu vreau perii ca avem trafaleti,nu vreau vibrator ca avem banane ..(si inca in curte si proaspete)
aidaciolac spune:
haideti AICI
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"