Cafea cu aroma de femei si bebelusi*100*
Raspunsuri - Pagina 18
A_Iulia spune:
Mexxa, vezi, esti mica si nu stii.
Las' ca te invata tanti Adina.
Pe matura te urci si zbori.
Da' asta dupa ce iti iei carnet.
principe spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adina Iulia Mai, nu beau nik, sa stiti. De fumat m-am lasat, cu bautul nu le am...mi-a mai ramas o singura chestie in care as putea sa excelez. Nu, nu la droguri ma refer. |
pai am simtit eu miros de cl pe aici..de aia te-am invoit sa faci gargara... ca prea mirosea ...ai facut oraL,nebuno
wonderful spune:
| citat din mesajul lui Adina Iulia Mai, nu beau nik, sa stiti. De fumat m-am lasat, cu bautul nu le am...mi-a mai ramas o singura chestie in care as putea sa excelez. Nu, nu la droguri ma refer. |
Pai vezi daca te lasasi de fumat?Inainte daca n-aveai ce 'trafali' aprindeai o tigara,acuma ce mai faci?
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui Adina Iulia Principe, normal ca serios. Sa-l intreb daca te cunoaste? Cum sa il intreb, mama lui Sebi esti tu, nu? |
intreaba mah daca stie unde e epicentrul bananierilor ofiliti ... sa vezi cum o sa i se lumineze fata
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
mexxa spune:
Te referi la bombonica mea de baiat?
, mamica lui Bibi cel luptator 
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
A_Iulia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui principe
pai am simtit eu miros de cl pe aici..de aia te-am invoit sa faci gargara... ca prea mirosea ...ai facut oraL,nebuno ai sa ramai pentru totdeauana in sufletul meu,licuriciule.. |
Da, nu stiu sa scriu, asa ca toate le dau oral.
mexxa spune:
| citat din mesajul lui Adina Iulia Mexxa, vezi, esti mica si nu stii. Las' ca te invata tanti Adina. Pe matura te urci si zbori. |
Pai ia sa dai cateva lectii de

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
A_Iulia spune:
| citat din mesajul lui mexxa Te referi la bombonica mea de baiat? ![]() Andreea, mamica lui Bibi cel luptator ![]() Sebi are nevoie de voi!!!![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata.... ![]() |
Mama lu' Sebi e Principesa.
Tu esti fetita noastra de 15 ani din grup. Ai nimerit intr-un grup de adulti, o sa-ti facem noi educatia.
mexxa spune:
Adina stii tu vorba aia..."mica mica da ridica"![]()
![]()