Cafea cu aroma de femei si bebelusi*100*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui mexxa

Principe...iepuroi pot sa comand?

nu prea cred ca e indicat ca ti-l depielitzeaza pana ajunge la tine la cat de fomista e

Alaturi de Sebi

Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mexxa

mey adinel macar buletin am si io...chiar asa

Andreea, mamica lui Bibi cel luptator

Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

...deci 15? cat de proaspata e cerneala pe buletin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

e cam invechita de acu...mai ales ca astia cand m-am maritat mi-o gresit certificatu de casatorie si am ramas tot numele de don'soana...

, mamica lui Bibi cel luptator

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Principe, azi la conferinta era unul din caracas. Sa-ti trimit ceva prin el? Ma mai intalnesc cu el maine. O maturica noua?

serios?

Mergi la inceput

Mai, nu beau nik, sa stiti. De fumat m-am lasat, cu bautul nu le am...mi-a mai ramas o singura chestie in care as putea sa excelez. Nu, nu la droguri ma refer.

Mergi la inceput

pai daca il ia pe director e belea , ca nu mai scapa ea de ala si ii prinde dl dr ...

Alaturi de Sebi

Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Adina ce poti face cu o matura...?? ceva mai bun nu ai?

Mergi la inceput

Principe, normal ca serios. Sa-l intreb daca te cunoaste? Cum sa il intreb, mama lui Sebi esti tu, nu?

Mergi la inceput

Citat:

Mai, nu beau nik, sa stiti. De fumat m-am lasat, cu bautul nu le am...mi-a mai ramas o singura chestie in care as putea sa excelez. Nu, nu la droguri ma refer.

vai de mine si nu te plictisesti? doar la o chestie mai exceleaza , auziti si voi

Alaturi de Sebi

Aida ... 25+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:

Principe, normal ca serios. Sa-l intreb daca te cunoaste? Cum sa il intreb, mama lui Sebi esti tu, nu?

IO?

Mergi la inceput