Cafea cu aroma de femei si bebelusi*100*
Raspunsuri - Pagina 17
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mexxa Principe...iepuroi pot sa comand? ![]() |
nu prea cred ca e indicat ca ti-l depielitzeaza pana ajunge la tine la cat de fomista e
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
A_Iulia spune:
| citat din mesajul lui mexxa mey adinel macar buletin am si io...chiar asa Andreea, mamica lui Bibi cel luptator ![]() Sebi are nevoie de voi!!!![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata.... ![]() |
...deci 15? cat de proaspata e cerneala pe buletin?
mexxa spune:
e cam invechita de acu...mai ales ca astia cand m-am maritat mi-o gresit certificatu de casatorie si am ramas tot numele de don'soana...![]()
, mamica lui Bibi cel luptator 
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
principe spune:
| citat din mesajul lui Adina Iulia Principe, azi la conferinta era unul din caracas. Sa-ti trimit ceva prin el? Ma mai intalnesc cu el maine. O maturica noua? |
serios?
A_Iulia spune:
Mai, nu beau nik, sa stiti. De fumat m-am lasat, cu bautul nu le am...mi-a mai ramas o singura chestie in care as putea sa excelez. Nu, nu la droguri ma refer. ![]()
aidaciolac spune:
pai daca il ia pe director e belea , ca nu mai scapa ea de ala si ii prinde dl dr ... ![]()
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
mexxa spune:
Adina ce poti face cu o matura...??
ceva mai bun nu ai?![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
A_Iulia spune:
Principe, normal ca serios. Sa-l intreb daca te cunoaste? Cum sa il intreb, mama lui Sebi esti tu, nu?
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui Adina Iulia Mai, nu beau nik, sa stiti. De fumat m-am lasat, cu bautul nu le am...mi-a mai ramas o singura chestie in care as putea sa excelez. Nu, nu la droguri ma refer. |
vai de mine
si nu te plictisesti? doar la o chestie mai exceleaza , auziti si voi 
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi

mexxa spune:
| citat din mesajul lui Adina Iulia Principe, normal ca serios. Sa-l intreb daca te cunoaste? Cum sa il intreb, mama lui Sebi esti tu, nu? |
IO?