Cafea cu aroma de femei si bebelusi*100*
Raspunsuri - Pagina 16
mexxa spune:
Principe...iepuroi pot sa comand?![]()

, mamica lui Bibi cel luptator 
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
A_Iulia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mexxa
nu va zic ca apoi imi faceti vant la culcare si nici beutura nu imi mai dati ![]() Andreea, mamica lui Bibi cel luptator ![]() Sebi are nevoie de voi!!!![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata.... ![]() |
Ahaaaa, esti minora, ti-e frica sa zici ca ai 14 ani!

Esti gemanoaica deci, de-un leat cu Aida
aidaciolac spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mexxa![]() ![]() |
noi ?
da di ce? 
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
mexxa spune:
mey adinel macar buletin am si io...chiar asa![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
wonderful spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
nu cred ca o sa isi dea seama decat cand o sa il caute la oo si nu o sa aiba Alaturi de Sebi Aida ... 25+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |

poate-l nimereste pe director.
A_Iulia spune:
Principe, azi la conferinta era unul din caracas. Sa-ti trimit ceva prin el? Ma mai intalnesc cu el maine. O maturica noua?
principe spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adina Iulia Mai, mie mi-e rusine sa scriu ce prostii imi vin pe limba sa va raspund Nu va zisei ca sunt la Viena? am 2 zile conferinta. Ma culc, ca maine incep din nou la 9. Da' ce vorbarete sunteti in seara asta, m-ati uimit. ![]() |
o lady cu o asa minte murdara...nuuuuuuuuuu, treci sa-ti bagam mintea la-nmoi ..alcoolul albeste

mexxa spune:
Aido cu bata aia care ai aratat-o spun tot....sau nimic![]()