Cafea cu aroma de femei si bebelusi*100*
Raspunsuri - Pagina 15
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mexxa Iote acu la beutura am realizat ca in mai putin de 1 sapt e ziua mea... ![]() Andreea, mamica lui Bibi cel luptator ![]() Sebi are nevoie de voi!!!![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata.... ![]() |
Numai bine, iegzista motiv de party, stii tu, 3 zile si 3 nopti.

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
mexxa spune:
mey ce rele sunteti

, mamica lui Bibi cel luptator 
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
wonderful spune:
| citat din mesajul lui mexxa Iote acu la beutura am realizat ca in mai putin de 1 sapt e ziua mea... ![]() Andreea, mamica lui Bibi cel luptator ![]() Sebi are nevoie de voi!!!![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata.... ![]() |
Vezi ce sanatoasa e beutura?Printre altele iti imbunatateste si memoria.daca mai tii minte si cati ani o sa faci inseamna ca n-ai baut inca destul.da-i inainte.
A_Iulia spune:
Mai, mie mi-e rusine sa scriu ce prostii imi vin pe limba sa va raspund
, ma abtin, ca sunt o lady hahaha ![]()
Nu va zisei ca sunt la Viena? am 2 zile conferinta. Ma culc, ca maine incep din nou la 9. Da' ce vorbarete sunteti in seara asta, m-ati uimit. 
mexxa spune:
Numai bine, iegzista motiv de party, stii tu, 3 zile si 3 nopti. ![]() *"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"* _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Si mai mult daca va tine
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui Adina Iulia Mai, mie mi-e rusine sa scriu ce prostii imi vin pe limba sa va raspund Nu va zisei ca sunt la Viena? am 2 zile conferinta. Ma culc, ca maine incep din nou la 9. Da' ce vorbarete sunteti in seara asta, m-ati uimit. ![]() |
hai mey ia o gura de wisckey si sa terminam si astea 5 pagini si apoi o sa poti dormi linistita ... si stai linistita ca stim cu tu esti sefa la toate nebunelile astea
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
mexxa spune:
| citat din mesajul lui principe si ia zi,cat implinesti? vrei petrecere cu iepurasi? tu zi ca noi ne executam ai sa ramai pentru totdeauana in sufletul meu,licuriciule.. |
nu va zic ca apoi imi faceti vant la culcare si nici beutura nu imi mai dati

aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui wonderful Oare o sa-si nimereasca copchilu?sau vine acasa cu al altuia? W |
nu cred ca o sa isi dea seama decat cand o sa il caute la oo si nu o sa aiba
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"