Cafea cu aroma de femei si bebelusi*100*
Raspunsuri - Pagina 14
aidaciolac spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mexxa
am vrut sa zic palme...ca de la atata beutura imi fug tastele Aido tu esti de vina ![]() |
da' ce ? io ti-am turnat pe gat ? sau e adinacare iti misca tastatura ...
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
wonderful spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac pai aia e problema ta , ca nu te cauta in cur ... auzi dar tu zugravesti peretii cu peria de wc si speli wc cu trafaletul? ca ori eu nu inteleg ori alcoolul isi face de cap ![]() Alaturi de Sebi Aida ... 25+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
Ei,ei sunt mai sofisticati.Cine stie la ce mai folosesc trafaletu'.Mi-e si frica sa ma gandesc.
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui wonderful ei,la betie merge si parle in loc de palme. Adin s-a dat la ...fund? W |
pai ti-am zis sa o iei cum vrei
adinoooooo , unde estiiiiii?
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
mexxa spune:
![]()
, mamica lui Bibi cel luptator 
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
aidaciolac spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui wonderful
Ei,ei sunt mai sofisticati.Cine stie la ce mai folosesc trafaletu'.Mi-e si frica sa ma gandesc. W |

Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi

mexxa spune:
Iote acu la beutura am realizat ca in mai putin de 1 sapt e ziua mea...
, mamica lui Bibi cel luptator 
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
principe spune:
nu v-am zis ca adina se spala pe dinti si apoi face o gargara cu alcool.. ca sa nu faca nota discordanta.![]()
aidaciolac spune:
principesa isi arata doar fasolea acum , nu mai zice nimic. Dar voi credeti ca o nimereasca coltul strazii? Eu cred ca da , dar cu capul
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi