Cafea cu aroma de femei si bebelusi*100*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui mexxa

Citat:
citat din mesajul lui wonderful

parle?ce-s alea?

W

am vrut sa zic palme...ca de la atata beutura imi fug tastele
Aido tu esti de vina

da' ce ? io ti-am turnat pe gat ? sau e adinacare iti misca tastatura ...

Alaturi de Sebi

Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

pai aia e problema ta , ca nu te cauta in cur ...
auzi dar tu zugravesti peretii cu peria de wc si speli wc cu trafaletul? ca ori eu nu inteleg ori alcoolul isi face de cap

Alaturi de Sebi

Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Ei,ei sunt mai sofisticati.Cine stie la ce mai folosesc trafaletu'.Mi-e si frica sa ma gandesc.

Mergi la inceput

Citat:

ei,la betie merge si parle in loc de palme.
Adin s-a dat la ...fund?

W

pai ti-am zis sa o iei cum vrei

adinoooooo , unde estiiiiii?

Alaturi de Sebi

Aida ... 25+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

cauta trafaletul.i-a dat idei Printesa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

, mamica lui Bibi cel luptator

Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

pai aia e problema ta , ca nu te cauta in cur ...
auzi dar tu zugravesti peretii cu peria de wc si speli wc cu trafaletul? ca ori eu nu inteleg ori alcoolul isi face de cap

Alaturi de Sebi

Aida ... 25+
Poze cu noi

Ei,ei sunt mai sofisticati.Cine stie la ce mai folosesc trafaletu'.Mi-e si frica sa ma gandesc.

W

Alaturi de Sebi

Aida ... 25+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Iote acu la beutura am realizat ca in mai putin de 1 sapt e ziua mea...

, mamica lui Bibi cel luptator

Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

nu v-am zis ca adina se spala pe dinti si apoi face o gargara cu alcool.. ca sa nu faca nota discordanta.

Mergi la inceput

principesa isi arata doar fasolea acum , nu mai zice nimic. Dar voi credeti ca o nimereasca coltul strazii? Eu cred ca da , dar cu capul

Alaturi de Sebi

Aida ... 25+
Poze cu noi

Mergi la inceput