FIV 229
Raspunsuri - Pagina 23
mami_vreau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui goggy Laura, crezi ca a intra pe mana lui Cocei e un lucru pozitiv? Ti-am spus, daca e vorba de bani, mai bine te duci in Ungaria. Asa am zis si eu, lasa ca acum nu mai am suficienti bani, mai fac unul la Giulesti, daca nu iese ma apuc si strang....si uite asa a mai trecut un an jumate. |
gogyy recunosc ca e vorba si de bani dar ma gandesc totodata si la lipsa de timp!!! nu prea am cum sa ma plimb pe la unguri la monitorizari! m-a incantat clinica din austria deoarece la subiectul "FIV in Europa" spuneau fetele ca nu trebuie sa stai decat 7 zile acolo (intre punctie si ET)...
Laura
anka_daria77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana_bebe imi vine sa plang dar ma gandesc ca toate au rostul lor , poate nu au fost alesi embrionii care trebuiau sa ajunga la noi.![]() raman sa fac listute aici ![]() |
Iubita sincer sunt tare

. Biata de tine in continuare mai ai puterea sa ne organizezi pe aici.
o sa vezi din omuletiii de zapada trebuie doi sa fie ai tai.

pup fetele
uratica spune:
goggy-super pret super veste!imi poti spune si mie la ce dr?si oare daca vreau sa fac si histero si laparo se poate face?
hmmm..ia sa dau eu un search pe google..
aaa...si in ungaria unde va duceti la fiv?debrecen sau budapesta?ca si eu vreau!numai ca nu stiu cum e cu limba-se poate vorbi si in engleza?
mami_vreau spune:
goggy e ok pretul la medlife! eu vreau sa o repet deoarece si in privinta histeroscopiei am ce va povesti de la giulesti! am facut-o la giulesti, cu marinescu... la mine se vede o sinechie la uter si am facut histeroscopia si nu a gasit nimic... marinescu a zis: 'nu inteleg cum nu s-a vazut nimic la histeroscopie!!!'... dar am mers mai departe cu fiv-ul!!!
Laura
goggy spune:
Laura no comment
Se poate face si laparo acolo dar nu stiu daca in acelasi timp cu histero.
Eu am facut la dr Deliana Predoi, asa s-a nimerit. Acolo ar fi dr Silviu Predoi si dr Albu de care am auzit ca ar fi buni.
Eu nu voi face in Ungaria, nu prea am cum sa te ajut din pacate. Ce am spus mai devreme era doar o sugestie, o varianta mult mai buna in aceeasi bani.
goggy spune:
Mai exista si alta varianta. Poti sa faci Fiv in Romania intr-o clinica privata, cu conditia sa fie medici straini. Orice, numai nu romani.
ALINAOPREA spune:
Dana_bebe sincer i-mi pare rau.
Sa_ti dea Dumnezeu putere sa treci peste si sa mergi mai departe pt. a-ti indeplini visul.
Pup toate FIV-oasele
Alina
6+
psj spune:
Dana, imi pare rau :(, dar ai multe sanse in continuare. Sunt atatea fete care au reusit cu embrioni congelati.
Am vazut ca ai scris pe o pagina anterioara despre transportul embrionilor. Poti sa-mi spui ce firme ai gasit tu? Eu n-am sunat inca la nicio firma sa vorbesc, dar am cateva pe lista.
Ca tot veni vorba de clinici cu medici straini, din experienta mea va recomand sa va interesati daca medicii lucreaza zilnic la clinica respectiva si nu se fac loturi. Eu am pierdut un ovar (si) din cauza asta, mi s-a prelungit stimularea pana au venit medicii greci.
Din fericire la Medsana nu se mai face fiv altfel v-as fi recomadat sa ocoliti.
Infertilitatea este o boala
Fragutza spune:
Psj, chiar ma gandeam la tine, ce ai facut cu embrionii! Urmeaza sa faci ET dupa ce ii muti la alta clinica?
Subscriu la ce ai zis mai sus, este mai complicat sa faci fiv pe loturi, fiecare organism reactioneaza diferit. Este foarte important sa fie medicul permanent aici si sa te monitorizeze.
Raluca
28+
Natalia
psj spune:
Cred ca la toamna la Medlife, eu am fost multumita de ei cand am nascut. Stiu ca nu e acelasi lucru dar vad ca mai au si ei rezultate.
Initial am vrut la Gynera dar nu s-a putut pentru ca ei nu mai folosesc slow-freezing pentru criogenare, doar vitrificare.
Ce mari v-ati facut ![]()

Infertilitatea este o boala