FIV 229

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

mami_vreau - Sunt tipa care, cand tu ai facut punctia eu am facut ET,daca i-ti mai amintesti langa patul tau eram doua tipe in acelasi pat,eu am fost la madam Bucur,cealalta la prof.Dupa punctie prietena mea a facut hiperstimulare a stat pana la ora 22 in spital
asteptandu-l si nu sa deranjat macar sa vina sa vada daca mai traieste sau nu. Doua saptamani sa chinuit sa-si rezolve problema,dupa care a plecat la Szeget si cei de acolo i-a spus ca are un fibrom uterin si un mare chist pe ovar.Ma intreb chiar nu s-a vazut la acele monitorizari fibromul(era la 2fiv). Eu am scapat usor doar cu nelamuririle mele in ceea ce priveste endometru,tratamentul(trebuia sa-mi recomande si aspenterul asistenta dar cred ca a uitat putin) si embrioni(sa intamplat ceva cu ei) si un gust amar. Este alegerea ta si sunt bani tai,tu hotaresti ce sa faci.
Sanatate tuturor si reusite cat mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirimir spune:

Dana imi pare atat de rau.Acum trebuie sa te gandesti la ceilalti puiuti care te asteapta.
psj numai ganduri bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Dana_bebe, imi pare rau... Stiu ce simti... Sa fii optimmista in continuare, pentru ca asa ai mai multe sanse, sunt sigura. Stiu pe propria piele cum e.

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Catalina,multumesc pt ajutor,tot respectul din partea mea

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput
Mergi la inceput