FIV 229

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

mihaele-imi cer scuze ca dau buzna..insa..unde faci histeroscopie?ca si eu vreau sa fac din proprie initiativa sa vad daca e totul ok..eu am avut ureaplasma si micoplasma prezente si cu instilatiile le-am impins in uter si peste tot..am facut laparo si operatie claica ptr indepartare aderente..insa drul meu nu e de acord si cu histeroscopia inainte de fiv-iar eu vreau sa fiu sigura ca e totul ok inainte de fiv!
multam!
fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Laura eu am facut 2 Fiv-uri la Giulesti si acum imi blestem zilele. Daca as fi facut afara, sunt sigura ca acum aveam deja bebe. Daca e vorba de bani, in ungaria e la fel de ieftin. Daca e vorba de faptul ca ti-ai facut deja programare...si ce? Daca nu ai inceput inca stimularea, inca mai poti sa renunti.
Stiu ca multe dintre voi faceti in Romania si probabil o sa sariti ca arse. Asta e, mi-o asum. Dar ati face bine sa va ganditi de 2 ori. Eu am facut gresala, nu trebuie s-o faceti si voi. A-ti reusi un Fiv in Romania tine doar de noroc chior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

uratica nu ma-m hoatart inca unde ma sa fac histeroscopia. Te voi tine la curent a-ti voi spune und efac si cu cine voi face histero.

Puisori dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

mihaele-multam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

lavinutza ai perfecta dreptate!!!!

goggy intr-adevar, as putea sa ma sucesc de acum! deja i-am trimis un mesaj elenadei ca sa vad cum pot lua legatura cu cei de la clinica Wunschbaby Zentrum din Austria! dar banuiesc ca o sa mai dureze pana voi incepe fivul la ei asa ca am zis sa mai fac un fiv la giulesti! sper sa nu fac o greseala pe care o voi regreta mai tarziu! sper sa intru pe mana dr. Cocei ca din spusele korei si ale altor fete e ok!!! sper si eu!!!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

DANA-BEBE imi pare rau.
MAMI_VREAU si eu tot asa am gandit ca si tine, lasa ca-l mai fac si pe al 3 lea tot la Giulesti si acum imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii ca nu m-am dus in Ungaria. Sa va spun si eu o intamplare cu <marele prof Marinescu>. La ultima eco, cand l-am intrebat cati foliculi am ,stiti ce mi-a raspuns<cati or fi acolo>si m-a lasat cu ochii in soare, de endometru nu a pomenit nimic si multe altele pe care nu vreau sa mi le mai amintesc.Iar Madam Geta, mi-a dat o replica de nu o pot uita.Dupa punctie am avut dureri f mari, si am fost nevoita sa ma internez, fiind suspecta de hiperstimulare. Dimineata cand a venit in salon, m-a vazut, i-am spus ca m-a durut burta si stiti ce mi-a zis:"DACA ATI MANCAT CAT 10"!Poate sunt subiectiva, dar totusi consider ca nu-si dau interesul cum ar trebui, sunt constienta ca nu sunt nici ei D-zeu, dar sa te apuci de FIV si sa nu ceri nici o analiza( asa a fost in cazul meu acum) mi se pare strigator la cer. I le-am bagat eu sub nas, a tras o privire fugitiva peste ele si m-a trimis la asistenta sa le treaca in registru. De ale sotuli nu m-a intrebat nimic, putea sa aiba SIDA, orice ca nu a avut nimeni nici o treaba.Acum vreau sa ma duc la Sovata, nu-mi pun mari sperante, dar poate se mai rezolva ceva pe acolo pe jos. Scuze ca m-am intins atat.

Mergi la inceput

mihaele si eu ma gandeam sa repet histeroscopia! daca afli unde o poti face la un pret rezonabil (in afara de giulesti) te rog mult sa imi spui si mie!

Multumesc!

Laura

Mergi la inceput

Laura, crezi ca a intra pe mana lui Cocei e un lucru pozitiv?
Ti-am spus, daca e vorba de bani, mai bine te duci in Ungaria.
Asa am zis si eu, lasa ca acum nu mai am suficienti bani, mai fac unul la Giulesti, daca nu iese ma apuc si strang....si uite asa a mai trecut un an jumate.

Mergi la inceput

offfff iazminn!!! fara cuvinte!!! ma faceti sa ma sucesc si eu!!!!! of, of, of si iar of!!! la sovata mi-am luat si eu bilet in septembrie! dar la mine, cu trompele infundate, slabe sperante sa se rezolve ceva! poate doar sa fac culcus bun pentru bebe!!!

Laura

Mergi la inceput

Laura eu am facut histero la Medlife, 580 cu anestezie locala, 740 cu generala.

Mergi la inceput