FIV 229
Raspunsuri - Pagina 21
mami_vreau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana_bebe imi vine sa plang dar ma gandesc ca toate au rostul lor , poate nu au fost alesi embrionii care trebuiau sa ajunga la noi.![]() raman sa fac listute aici ![]() |
danutza nu am cuvinte! imi pare tare rau!!!

Laura
mihaele spune:
goggy trebuie sa fac histeroscopie si biopsie endometriala si hormonale in zi 2 in septembrie dam startul ma bucur ca si voi va-ti hotarat 

Puisori dragalasi
Miruma38 spune:

Va pupacesc pe toate fetelor,
Maine la 8 si 30 am punctia , joi embriotransferul....Va multumesc tuturor pentru sustinere, pentru sfaturile date si nu in ultimul rand, va multumesc ca mi ati fost aproape.Va multumesc si ca existati dragelor .....ma rog la dumnezeu sa va rasplateasca cu copii sanatosi si buni si sa ne intalnim pe alte forumuri...burtici...mamici....

ALRAK spune:
mami vreau (Laura)imi pare rau ca si tu, ca noi multe altele ai trecut prin experiente neplacute.
Acum poate intelegi de ce unele dintre noi am luat drumul Ungariei (in cazul meu) sau a altor tari.
Eu am fost la multi medici - somitati spun ei-(Bucuresti, Sibiu, Arad , Timisoara) si n-am gasit raspuns problemelor mele ,decat in Szeged. Acolo mi-au spus care sunt cauzele pentru care nu am mai ramas insarcinata, de cand am pierdut sarcina la 21 saptamani. In timp ce in Romanika mi se spunea mereu "incercati ca sigur se va intampla".
Offff ....

nici nu vreau sa ma mai gandesc prin cate am trecut, mi-am propus sa fiu optimista si sa multumesc lui DD in fiecare zi pentru gandul pe care mi l-a dat, indrumandu-mi pasii spre Ungaria. Costurile sunt similare , poate chiar mai mici in HU, iar tratamentul este personalizat.
Fie ca si tu, Laura, sa e cea mai buna decizie pentru tine.
DD sa va aiba in paza pe toate.

Doamne Ajuta-ne!
goggy spune:
Bafta multa Miruma, sa se lase cu embrioni multi si grasani. Ne auzim peste doua saptamani, ne zici daca e unul sau sunt doi ![]()
mihaele spune:
goggy mia spus ca nu incepe fiv-ul pana nu fac aceste 2 lucruri
1. histeroscopia vrea sa fie facuta ininte de fiv pentru ca vrea sa fie sigur ca totul este ok.
2. biopsia vrea sa vada rezulatul vrea sa fie convins ca si acolo stau bine si este un semna de intrebare pt el cum de nu am reusit pana acum a fost foarte multumit de cum am raspun la tratament la celelate fiv-uri sincera sa fiu ma bucur ca mia dat sa fac aceste 2 analize poate omul are drepatet biopsie nu am facut niciodata daca cumva acolo este buba mea . Credema abia astept sa le fac si sa merg iara la dr. Te pup
Puisori dragalasi
LAVINUTZA spune:
Dragele mele -
pentru toate fetele
referitor la subiectul legat de tratamentul pe care il primim in spitalele si clinicile de la noi - nu pot sa ma abtin sa nu imi aduc "prinosul" de recunostinta: in urma cu multi ani ,dupa ce 2 ani de zile am fost cobai , am umblat prin toate spitalele din Buc si am intalinit tot felul de specimene care imi dadeau tot felul de disgnostice si sfaturi - am ajuns la Giulesti unde pot sa spun ca am fost ajutata atunci dar abia mai tarziu am inteles ca ajutorul primit atunci urma sa ma coste mai tarziu
la fel ca voi nu am indraznit sa intreb, sa deranjez - ma uitam ca un catel care cerea ajutorul si ma simteam chiar prost ca deranjam oamenii pt problemele mele! Mai tarziu am inceput sa imi dau seama ca fara sa dau bani se uitau altfel la tine, ca madam Viorica m-a pus sa stau pe scaun pe culoar dupa HSG ca nu avea loc si de mine!!! si dupa 1 sapt cand am fost mai rapida cu atentia m-a intrebat dc nu vreau sa stau in rezerva...etc Pentru ca finei mele Cristescu la o operatie pt chist i-a scos si ovarul si A UITAT sa ii spuna , i-a recomandat cu cinism sa mearga linistita acasasi sa incerce sa faca bb, am ajuns sa ma intreb daca analizele si laparoscopiile facute la ei sunt corect facute, daca am sau nu hidrosalpinx sau daca am sau nu endometrioza....Eu nu am facut FIV in Romania si nici nu as face cel putin sa stiu ca daca nu e sa se intample nu a fost culpa medicala sau nu s-ia batut nimeni joc de mine si de banii mei.....si cred ca o sa sa starng bani daca ma ajuta Dumnezeu sa nasc in alta parte
Va pup si va doresc tot binele din lume
L
mami_vreau spune:
alrak multumesc!
bineinteles ca va inteleg pe toate cele care faceti fiv pe meleaguri straine... va inteleg si va dau dreptate! dar deoarece am facut deja programarea, voi mai face un fiv in romania! numai ca de data asta voi incerca sa schimb eu ceva (vorba catalinei)! nu mai dau la nimeni nimic si in plus voi pune 1001 de intrebari! deoarece la primul fiv am tacut chitic ca am zis ca stiu ei bine ce fac!!! si n-a fost bine!
Laura