FIV 229
Raspunsuri - Pagina 18
Dana_bebe spune:
Nusy - ma bucur mult ca Ingrid e cumintica si ca va puteti odihnii - am inteles ca e foarte important pentru lactatie sa fie mamica odihnita. Ne esti tare draga Nusy si mi se umple sufletul de bucurie cand vad ca pana la urma un vis poate fi tinut in brate,ca va puteti bucura de el, ca ne putem bucura de el si noi!!! asteptam poze!
LucaLuca, Iana, Pen, Miruna39, Mirimir, Alsima, Ingeras,Miruna 38 - 

Incerc sa ma fiu pregatita pentru orice rezultat maine. Chiar daca nu am reusit mai sunt 10 ingerasi la inghetat - poate ca trebuie sa aiba si ei o sansa. Ma gandesc insa serios dupa tot ce s-a scris aici desprea diferenta de la cer la pamant intre o clinica din Romania si o clinica din strainatate (si nu vorbesc de diferenta de pret) sa-i mut pe cei congelati la o clinica din afara. IN acest weekend am cautat si am vazut ca se poate - e chiar usor sa-i muti. Vom vedea! NU am multe sperante pentru maine, pana la urma sanele erau 20-30% in carti, realitatea insa poate fi asa de diferita in tara noastra.Citind si tot citind, vorbind cu voi mi-am dat seaman de cate erori medicale au fost in fiv-ul meu - ne trebuie mult noroc sa se fi prins macar un
. Vom vedea!sper din tot sufletul meu sa ma insel!
LucaLuca - poate ati ales totusi embrionul norocos! toate gandurile noastre bune sunt pentru tine!
Miruna39 - mergem impreuna la B HCG maine - eu ma duc la IDS - Calea Dorobantilor?
Mirimir - ma rog pentru cei 2 bebelusi - sa stai linistita ca sa fie bine pentru amandoi!
Alsima- sa fie un bebe sanatos si sa ai o sarcina usoara!
ALRAK spune:
Avalon,

imi pare rau ca ai trecut prin asemenea durere, important este ca acum esti bine, stiu ca nu se poate uita prin ceea ce ai trecut, dar atunci cand iti vei strange puiutul la piept, toate vor fi uitate.
si DD sa fie cu tine zi de zi.
AlinaOprea, nu te mai gandi la ce a fost, important este ca ai in burtica un sufletel , pe care peste 7 luni si jumatate il vei strange in brate, DD sa te ajute sa ai o sarcina usoara.
Nusy,
"frumoasa, dragalasa si cumintica" INGRID CRISTIANA . Refacere usoara si DD sa va aiba in paza.
mirimir, felicitari pentru 2 inimioare . Roaga-te necontenit Bunului Dumnezeu si Maicutei Sfinte, pentru ca cei doi puiuti ai tai sa se nasca la termen, sanatosi, ma rog pentru tine sa fie cu bine.

Simona2 astept vesti de beta mare
.
Miruna39, testul beta este elocvent, DD sa te ajute.
Dana bebe, maine sa ne dai vesti buuuuune, BETA MARE. Doamne Ajuta!
LucaLuca sa te ajute DD, ca acest embrionas sa se lipeasca si sa creasca frumos in burtica.
Miruma38, Ellanik, va doresc si voua ovocite de calitate si embrionasi lipiciosi
.
Anka Daria si pentru tine ma rog sa ai productie buna si de calitate.
Iazmin , Kitta, Frank, Oana, surorile mele de suferinta, ma rog ca DD sa ne dea putere sa mergem mai departe, am pierdut o batalie nu intreg razboiul. Va veni si vremea noastra sa avem burtici.

pentru toate aspirantele, gravidutzele si mamicile.
Doamne Ajuta-ne!
ALRAK spune:
Dana ,am primit PM-ul de la tine.
Ai incredere in Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta, cand o vrea EL , se va implini si visul nostru.
Noi trebuie sa facem tot ce este omeneste posibil, in rest, cum este voia LUI.
Te pup
si ma rog pentru tine, ca totul sa fie bine.
Ai incredere si speranta, gandeste pozitiv. 

Doamne Ajuta-ne!
ellanik spune:
ALRAK , multumesc pentru urari insa eu acum nu clocesc.Ba dimpotriva, ma rog sa reziste puii la decongelat.Maine dimineata ii scoate de la rece ca eu sunt programata in jur de ora 14.Va urez tuturor succes si va tin pumnii.

Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !
ALRAK spune:
Ellanik, DD sa ajute ca puiutii sa reziste la decongelat si apoi sa fie lipiciosi la mami in burtica.
Pupici si tin pumnii stransi maine
.
Doamne Ajuta-ne!
KITTA spune:
Iana_Maripai asta zic si eu ca daca era ceva ceva se marea se vedea. Acum imi e si nu stiu cum sa le scriu sa ii intreb nu cumva ati vazut vreun hidrosalpinx pe acolo???Inca m-ai sper ca D-nul Ciclop sa fi vazut gresit, dar oricum era in perioada cand la Giulesti nu stiau cu ce se mananca hidroslpinxul ca apoi i-a incatat Cristal1995dupa ce a patit-o si ea dupa 4 FIV-uri si cu scandalul de rigoare. Si sa ma duc la Mr. Big sa il inteb ce mi-ai zis Mosule aici, pai cum e chestia cu hidrosalpinxul. Apoi nici de cei de prin tari straine ce sa zic ca poate ei ma credeau sanatoasa in rest ca au mers pe mana mea la ce le-am declarat ca se gasise pana la ora actuala, iar eu de hidrsalpinx ieri vazui!
Maine am HSG la SANADOR daca o sa vrea sa imi faca ca m-au luat ca daca mi-a recomandat dr. asta la care am cerut, ca mai intai consultatie, etc. din astea si ar fi pacat sa peird luna asta ca as fi Z10. Apropos nu mai stiu trebuie sa fiu cheala la HSG?
oana_cnt spune:
Salut toate fetele!
Dana_bebe, Miruna39 SA VA AJUTE DUMNEZEU MAINE SA PRIMITI VESTEA CEA MARE!

Alrak, o sa vina soarele si pe strada noastra. Doar ca trebuie sa ne chinuim mai mult decat am facut-o pana acum. Cine stie pentru ce pacate platim? Dar cu atat mai mare va fi rasplata, sunt convinsa.
Eu incerc, oricum, din rasputeri sa raman optimista. Si pana acum imi reuseste.
Apropo, am citit ceea ce ati scris despre ingrijorarea cu embrionii multi care in ziua ET-ului au devenit brusc putini. Nu vreau sa ma gandesc ca e imposibil sa se intample si lucruri necurate, insa stiu ca ziua a 2-a si ziua a 4-a sunt critice pentru embrioni. Sunt zile in care ei se fragmenteaza foarte usor. Si eu am patit la fel, de stiam ca am 10 excelenti pana la stadiul de morula si apoi in ziua ET am aflat ca doar doi blasto erau buni si 3 ramasi in stadiul de morula, iar ceilalti s-au fragmentat. Si sunt convinsa ca nu e nimic necurat. Sincer, daca vor sa faca ei ceva, pai spun de la inceput ca s-au fertilizat mai putini, nu se trezesc sa prosteasca pacientele in ultima zi, iar pana in penultima spun ca e totul perfect. E parerea mea...
Oana
Moniland spune:
Si sa nu uitati ca pt cultura de blastocisti e nevoie de alt mediu si e cu risc multarea dintr-un mediu de cultura in altul.
Bafta fetelor, maine la test!
Iar pe marti cele care au eco le tin pumnii la numarat puiutii. 
33+
Laura Ioana
Irina Maria
Pisik06 spune:
Dragelor,
Unele din voi ma stiti de la Azoospermie, altele de la FIV in Europa (pe atunci in Austria) si ma puteti regasi pe lista de la FIV, la reusite.
Desi am avut probleme mari, Dumnezeu ne-a ajutat si ne-a daruit un bebe pe cale naturala, imediat ce ne-am intors de la o clinica din Austria, unde urma sa incepem sa facem FIV-ul in aug-sept.2008. Nu a mai fost cazul, pentru ca pe 13 iulie am aflat ca sunt insarcinata.
Tratamentul insa am apucat sa il cumparam din Ungaria si acum ca m-am mai linistit cu toate, m-am hotarat sa donez medicamentele deja cumparate cuiva care are nevoie. Nu le voi vinde, pentru ca banii oricum i-am dat (aprox. 700 de euro parca) si pentru ca stiu ce inseamna sa speri, sa iti doresti ceva din tot sufletul si sa te agati de orice speranta.
Medicamentele corespund unei scheme de tratament pe care am primit-o noi in Austria, voi scrie caracteristicile si pana cand sunt valabile.
Imi doresc doar ca aceste medicamente sa ajunga la cineva care are cu adevarat nevoie de ele si nu are posibilitatea sa le achizitioneze.
Gonal 300NE/0,5 ml – 2 cutii (14 fiole/cutie) – expira in luna 11.2009
Merional 75 NE 10 fiole – expira in luna 11.2009
Suprefact injectabil de 5,5ml – 2 cutii – expira in luna 12.2010
Pregnyl 5000 NE – expira in luna 01.2011
Cine este interesat, rog pm (cu intrebari sau orice), deoarece intru f rar pe la "aspirante" din lipsa de timp.
Voi actiona pe principiul "primului venit"
Rog moderatorii daca cred de cuviinta sa mute postul meu in alta parte sa o faca
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Miruna39 spune:
Dana, iti tin pumnii sa fie bine maine la test si 9 luni dupa si inca multi ani fericiti. Sper sa nu te superi, dar eu sint programata pe 14 miercuri la test, in ziua a 14 de la ET. Nu am inteles de ce. Poate pentru ca mie mi-au transferat embrionul in ziua 2 si e mai crud.
Oana, Moniland, multumesc de pupaturi si de sfaturi. O sa ma concentrez pe ziua de miercuri.
Tare rau imi pare ca nu am fost in bucuresti ieri, poate mai facem o reuniune, nu neaparat cu doctor, ci chiar si fara, ce ziceti?
toate fetele emotionate de asteptare si intepate (aici a se citi cu intepaturi de stimulare pentru FIV )![]()
Miruna