FIV 229
Raspunsuri - Pagina 17
mihaele spune:
Luca drga mea ai incredere in sansa ta si in puiutu tau Dumnezeu va fi bine sunt alaturi de tine cu tot sufletul.Bafta
Puisori dragalasi
iana_mari spune:
NUSY sa fii sanatoasa si tu si fetita si abia asteptam sa vedem pozele
DANA BEBE maine punem majoretele?Ai vazut rezultatul meu si al lui HUSCHI
,deci poti face testul.
MIRUMA o sa treaca burtica si o sa fie bine.Nu stiu ce sa zic de raceala sotului,suna medicul mai bine.
KITTA daca ai hidrosalpinx acesta este motivul esecurilor tale,dar totusi in timpul stimularii el creste.Oare n-ar fi vazut d-rii din Austria trompele dilatate?E putin ciudat....
BLUE FLOWER,HUSCHI,dar ce faceti gravidutelor ?Nu mai ziceti nimic?Cum va simtiti?Eu am inceput de 2-3 zile sa am o senzatie de greata dimineata si un gust ciudat in gura.
HUSCHI MAI AVEM 4 ZILE PANA LA ECO
LUCA LUCA sa fie intr-un ceas bun,si sa stea la mami in burtik cuminte 9 luni

oanademunck spune:
Nusy FELICITARI! La multi ani micutzei Ingrid!
Kitty
vleau si ioooo vleau si io asa minunatii! multumesc inca o data!!
Luca ciudata reactie la fivul asta fatza de primul....insa ce e cel mai important este viaza din burtica! it would be magic necesar si neaparat!
Apropo de multimaca , pt ca ma situez en roumanie am dat o fuga ieri cu mama la piatza (unde se afla si vro cinspe plafaruri , incredibil pt mine deoarece in belgia dai cu tunul si nimic) Ma rog am ajuns in plafar moment in care m-a lovit rau lapsusul>>>imi veneau o mie de nume de medicamente si alte minunatii in minte doar multimaca nu>>>am stat cred ca 5 minute sau mai mult citind toate denu;irile produselor afisate dar nu voia pt ca sa se arate cel ce ma interesa>>>>plafararitza nu stia nici ea deci sunt dezamagita ma intorc maine fara maca 
pen spune:
many bani, adresa noua a clinicii Gynera este: Str. C-tin Aricescu, nr.8. De la statia Dorobanti meri pe strada G. Calinescu si apoi prima la dreapta este Str. Aricescu. Tel cred ca e tot cel vechi:0727/833833.
Miruna39 spune:
Salut fetelor,
Imi pare tare rau ca nu v-am prins sa ma vad si eu cu voi, am fost in delegatie pana ieri seara la 11. Azi, in ziua 10 de la ET m-a mancat sa fac un test (din comert). negativ.
Oricum, povestile despre ceea ce se intampla in clinicile de aici sint horror. V-ati mai dat intalniri in vitor? Tare as vrea sa va cunosc si eu!
mirimir spune:
Buna fetelor,
Vineri am fost la eco, am auzit 2 inimioare batand.Din pacate la polul superior al unuia din puiuti este un mic hematom decidual, am recomandare de stat in pat si mi-a marit doza de utrogestan.Ma rog ca totul sa fie bine.
Dana,Miruna39 bafta pentru maine daca faceti beta.
Luca bucura-te de puiutul din burtica.Tot timpul se intampla minuni.
alsima spune:
Mirimir...felicitari pt gemenasi!!! repaus la pat si grija mare si doamne-doamne ii av avea in paza....

Nusy, felicitari pt
ingrid mic si drag...sa creasca mare si sa fie la fe; de cumintica ca acum. refacere usoara, mami!
Dana_bebe, abia astept testul de maine...Multa, multa bafta!!! Am fost si noi la echo in 9 iunie, avem o inimioara mica si draga care bate perfect!!! Te rog trece-ne pe listutza!
Va pup pe toate!!!!
Astept vesti frumoase maine!!!

6+ cu bulinutza mica si draga
Mona40 spune:
Fete,
Am si eu o intrebare intrebatoare..
Va rog sa ma ajutati...
Eu sunt pe tratament cu monogon pentru IUI nr 5.
Am urmatoarea schema:
Z5-Z9, monogon, cate 2 ampule zilnic intr-o doxa unica
Z10de CM eco:
Ov dr , 2 foliculi, 14 mm respectiv 14mm,
Endometru 10 mm
Estradiol Urgent 1641 pmol/l
Progesterom 3.6 nmol/l
Nu am mai facut menogon in zilele 10,11,
Acum in Z12 de CM
Ov dr 2 foliculi de 17 mm si de 18 mm
Endometru 9.3 mm
Estradiol 1508 pmol/l
Progesteronul: 6.9 nmol/l
Tocmai mi-au zis sa mai fac diseara un menogon si maine dim sa fac ovitrelul, dupa care la 24 ore inseminearea ( adica poimaine dim)
Intrebari
1. este in regula sa opresc pentru 2 zile monogonul si abia dupa sa-mi mai dea inca o zi?
2. Progesteronul din Z12 nu este cam mare?..si de ce scade estradiolul...? inainte de ovulatie...
Va multumesc anticipat pt raspunsuri..
Sa aveti o duminica placuta
Mona
:)
4 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%