FIV 229

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cori32 spune:

Buna fetelor,
m-ati speriat de-a binelea, am citit ce ati scris despre experientele dvs la Gynera si m-ati pus pe ganduri, rau.
Sunt in curs de fiv acolo, sunt in ziua a 10-a de stimulare, am intrerupt tratamentul de astazi pt ca am foarte multe ovocite, aprox 30 pe un ovar, si tot atatea pe altul, estradiol in ziua a 7-a, 4300, f mare.
As vrea sa va zic ca, am f mare incredere in dna dr si credeam ca lucreaza cu oameni la fel de profesionisti ca si dansa, dar daca voi ati avut experiente atat de ingrozitoare cu embriologul, cam stau pe ganduri, avand in vedere ca s-ar putea din cauza hiperstimularii sa reiau tratamentul peste o luna, daca nu scade val estradiolului, ma gandesc daca am facut alegerea corecta in ceea ce priveste clinica.
Avand in vedre ca si-a schimbat seediul, poate a schimbat si embriologul? Inca nu am intrebat-o cine este embriolog, dar luni am programare si am s-o intreb.
Va pup si numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Cata
Va pupic pe toate si ma bucur ca v-am vazut azi!

Aly-in cautare de mama-purtatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

uau, kitta, deci tu chiar o sa fii la primul fiv de fapt. bine cu experienta ta de 8 fivuri tot nu e degeaba prin ce ai trecut. asa este viata asta unii ajungem drept la ce ne dorim altii ocolim dar AJUNGEM ACOLO.
eu te sfatuiesc sa faci laparo daca e suspiciune de hidro, nu te baga la HSG ca nu e elocvent iese si fals negativ si fals poztiv. mie mi-a iesit de ex fals negativ.
Succes in a gasi un medic bun (chirurg)....te imbratisez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Catalina, multumim inca o data!
Fetelor mi-a facut o deosebita placere sa va cunosc. Tre' sa o mai comitem. Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

ECO
Maria.m - ziua 49 de la ET, un in burtica
Alina Oprea - ziua 31 de la ET, un in burtica, in ziua 12 HCG-87
Alsima - un bebe in burtica, ziua 33 de la ET, in ziua 14 HCG-530
Mirimir -2 bebelusi in burtica, ziua 31 de la ET, in ziua 14 HCG-674

HGC
Huski - ziua 27 de la ET,in ziua 10 HCG-40,HCG in ziua 14-408, ziua 17-662,9
Blue-flower - ziua 25 de la ET, in ziua 12 HCG-54.93, ziua 14-121
Iana - ziua 24 de la ET,in ziua 11 HCG-123, ziua 14-188.9, 15-478,in ziua 19-2738.
Alrak - in ziua 11 HCG-0.1777
Iazmin - CM
Kitta - in ziua 14 HCG 1.62
Frank – in ziua 14 HCG 0.5

In focuri:
Simona2 - ziua 11 de la ET
Miruna39 – ziua 10 de la ET
Dana_bebe - ziua 10 de la ET
Anka_daria - ziua 3 de la ET

Langa focuri :
LucaLuca - punctie 10.06.
Miruma38 - ziua 12 de stimulare
Ellanik - ziua 12 de stimulare endometru pe 15 ET
si

Kora - urmeaza continuarea FIV 5 - ET cu embrioni criogenati
Ingeras - urmeaza continuarea FIV cu embrioni criogenati

NU mai avem vesti de la :
Rizzuca - ziua 30 de la ET
GeorgianaI- ziua 29 de la ET

Orice zapaceala care am facut-o sa mi-o corectati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Dragele mele, in primul rand va multumesc tuturor pentru frumoasele urari pe care ni le-ati facut!M-au emotionat foarte tare

Am ajuns si noi acasa vineri seara si deja ne-am acomodat.
Ingrid este o fetita frumoasa,dragalasa si cuminte,asa cum ne-am dorit.Doarme mult, papa deja numai de la san,sta cuminte si la baita si ne lasa si pe noi sa dormim noaptea(cel putin pana acum),caci se trezeste doar o data sa pape si apoi iar somn....asadar nu sunt obosita deloc,sunt chiar in forma.

Eu sunt bine, a fost mai greu in primele 24 ore dupa operatie,insa daca te mobilizezi iti revii destul de rapid...va dati seama ca dupa 3 zile de la operatie am plecat acasa,cu Ingrid in brate tot drumul,fara probleme.

Mai greu este cand ma dau jos din pat,atunci doare,dar in rest n-am nici o treaba...asadar si recuperarea e ok, Dumnezeu ne-a ajutat sa iasa totul cu bine pana la urma, desi am fost shokata cand,luni, la controlul de rutina fiind(aveam 36 sapt.si 6 zile si urma sa programam cezariana cam peste 2 saptamani),doctorul mi-a spus ca nu mai plec acasa pentru ca aveam contractii destul de dese(fiind nedureroase eu nu le luasem in seama),iar colul era deschis deja 2 cm. Nu va spun prin ce emotii am putut sa trec in acel moment...ne-a si trimis cu rezidentul lui la spital sa ma internez pentru monitorizarea fetitei si perfuzii pentru mentinerea sarcinii inca 3-4 zile macar(ca sa treaca de 37 sapt.).

M-am internat,inimioara fetei batea bine,m-au pus pe perfuzii pentru incetarea contractiilor,incepand de pe la ora 14 si pana a doua zi,mi-au facut si 2 doze de Dexametazona la interval de 12 ore. Insa,cu tot Gynipralul eu tot aveam contractii,iar in noaptea care a urmat m-a durut foarte tare si mijlocul...marti dimineata,pe la ora 9,mi-a verificat iar doctorul colul,era tot la 2 cm,insa Ingrid era foarte coborata,jos de tot,de acum incepea sa se angajeze pentru nasterea naturala...asa incat vrand-nevrand m-a bagat la ora 12 in operatie...iar la 12.15 a venit printesa noastra pe lume,la fix 37 saptamani,sanatoasa,3130 gr, 50 cm, scor Apgar 9.

Ulterior mi-a spus dr. ca asta era caz de nascut natural,insa daca eu am vrut musai cezariana mi-a facut pe plac...probabil as fi nascut usor,insa nu regret decizia...

Cam asta a fost,pe scurt...

Va dulce pe toate si promit sa va pun poze cu prima ocazie (dupa ce mai fac cateva,caci deocamdata nu i-am facut deloc poze acasa,abia azi sa-i facem).

P.S. Dana_bebe: am sa incerc sa deschid eu acel capitol(daca nu va fi deja unul deschis pe data de 18)eu iti tin pumnii sa reusesti si iti trimit virtual mult,mult noroc!

Nusy mami fericita de Ingrid Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Hello! Nu am mai scris pentru ca am fost suparata. Fiv-ul meu a luat o turnura foarte ciudata - in ciuda punctiei perfecte, 11 ovocite recoltate dintre care noua mature, si a celei mai bune spermograme EVER a sotului meu (multimaca&napraznic rules!), ne-am trezit vineri dimineata cu doar DOI embrioni, de doar doua celule. Am transferat unul la Z2 (in timp ce faceam transferul, a venit tehniciana de la laborator sa ne spuna ca s-a fecundat un al treilea embrion - dar tarziu, l-am congelat, deci am doi embrioni de doua celule criogenati) dar, ca si cum nu ajungea, am avut DURERI PUTERNICE de abdomen si in zona lombara dupa ET, si vineri, si ieri. Nu stiu ce s-a intamplat, ET-ul a fost fara probleme. Deci, numai negative.

Sunt pleostita. Nu inteleg de ce a trebuit sa fie asa. Fiv-ul asta nu a semanat in nimic cu primul, dar parca nici chiar asa, la polul opus.

Dar va spun: daca eu, cu un singur embrion de doua celule, transferat la Z2 - supranumit THE ONE -, si cu dureri mari dupa ET, raman gravida, apoi TOTUL E POSIBIL.

Dana, eu azi sunt Z2 aftertransfer. O sa fac beta lunea viitoare. Tu, daca esti deja Z10, maine faci beta, da? Tin pumnii tuturor!

Edit: Nusy, felicitari!! Sa te bucuri de Ingrid!

---------------------------

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

Buna dimineata dragele mele
toate fetele de pe forum.
Nusy pup burtica cu puiuti.Sa dea DD sa ramana in casuta lor urmatoarele 9 luni si sa te bucuri de o sarcina usoara.
Dana sunt asa de emotionata pentru tine sa dea DD sa ramana la tine in burtica macar si sa te bucuri de o sarcina usoara.
Incepand de ieri ma dor ovarele in special noaptea, ma trezesc cu dureri, peste zi sunt mai bine....Astazi la 20.00 fac pregnilul si marti dimineata la 8.30 Punctia....
Fetelor sotul meu este foarte racit saracul....nu are inca febra dar il doare gatul si stranuta foarte tare....are o stare generala de rau.O afecta oare calitatea gigeilor???Poate oare sa ia ceva antibiotic sau gripale????Sunt usor speriata din cauza lui....
Lam intrebat aseara daca are chef nebun sa se tavaleasca in noroi....stiti ca se spune ca atunci cand ai un chef nebun sa te tavalesti in noroi si esti racit ai gripa porcina ....Va pup dragelor , duminica placuta si vesti minunate tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

Nusy scuze , mii de scuze, sati traiasca printesa , sa fie sanatoasa , norocoasa si sa te bucuri de ea..Sunt zapacita rau de tot..sper sa ma intelegi sunt la primul fiv.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna dimineata,
Fetelor va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie, care este nou adresa a Clinicii Gynera, nr.tel., etc. Va multumesc

Felicit si eu proaspetele burtici si tin pumnii fetelor care asteapta rezultatul.

Nusy, felicitari, sa va traiasca printesa.

18 +

Mergi la inceput