FIV 229
Raspunsuri - Pagina 15
bytzi spune:
Avalon,de mult voiam sa aflu ce ti s-a intimplat la FIV 3 la Gynera ,stiu ca zicei ca ti s-a intimplat ceva groaznic
eu chiar pe vremea aia aveam programare acolo pt dosar fiv
ma gindeam la un fiv la Gynera dar dupa intimplarile voastre chiar m-am descurajat,nu de Dracea ci de Dascalescu ,caci stiu de pe vremea cind mergeam la Giulesti cam toti o doreau pe Cocei ca embriolog
chiar e groaznic ce ti s-a intimplat
mai spun odata si ramin la parerea ca pt RO clinica Polisano Sibiu ,dr si embriologii de acolo sint deosebiti
catalina,succes la intilnirea de azi,astept un raspuns cu mii de multumiri 

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
catalina2307 spune:
bytzi - multumesc, stai linistita, mi-am facut temele,am luat notite, intreb.![]()
coltul meu de rai
bytzi spune:
cata,multumesc tare mult

ALINAOPREA spune:
Catalina ai dreptate.
Faptul este consumat si pt. linistea mea e mai bine sa cred ca ce a zis embrioloaga e adevarat.
Daca ar fi sa ma gandesc ca s-a intamplat altceva acolo.....as inebuni si i-as face rau si astuia mic din burtica...
Am vrut totusi sa va impartasesc suspiciunea mea pt. ca simteam ca e o problema cu mine....dar daca si tu esti deacord ...
In momentul asta eu multumesc lui Dumnezeu pt. ca am reusit din prima incercare pt.ca nu ma asteptam.
Noi ne pregateam psihic pt. un esec si pt. a doua incercare dar asa a fost sa fie..Dumnezeu a considerat ca e timpul.
Sunt f fericita pt. asta si va doresc tuturor ca visul de a devenii mame sa vi se implineasca cat mai curand.
Alina
6+
amzulica spune:
Fetelor mi s-a facut parul maciuca de ce-am citit. Kitta - ce ai patit tu cu Moisa am patit si eu - nici nu vreau sa-mi aduc aminte - cosmarul celor 13 inseminari cand stateam si cate 20 de min. pe masa cu sperma langa mine de mi se racea c..., ce sa mai si reusesti, lipsa de omenie a unor oameni care abia stiu sa scrie, care se cred buricul pamantului acolo. Ovocite donate? Mi s-a propus si mie precum am mai spus dupa primul FIV esuat din lipsa de ovocite - tratament necorespunzator ... daca ma luam dupa ei ... Incercau sa ma convinga ca intru in menopauza. Cand am nascut stia toata sectia de FIV ...
Avalon - incredibil - cred ca daca as fi patit ce ai patit tu le daramam coshmelia efectiv. Bine ca te-a raplatit Dumnezeu cu 2 bebei dragi.
Am reusit ... dar nu voi uita niciodata prin ce-am trecut.
Cami
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
bytzi spune:
alina si eu iti zic la fel ca Catalina,mai bine nu te mai gindi si zici ca asa a fost cum ti-a zis ...
dar la Giulesti totul e posibil
off amzu,asa este bine ca ai reusit ,dar amintirile ramin....
iar mi-ai amintit de Moisa
,imi aduc aminte de fiecare data cind faceam inseminarea (caci eu aveam tangenta cu ea caci faceam cu donator) se certa cu Niculescu ,el imposibil ea la fel,cum sa mai reusesti caci le faceam numai in stres,de aceea mi-am luat inima in dinti si dupa 3 IA cu ei am plecat mai departe,si dupa alta in alta parte iarasi am plecat in alt loc si tot asa ...pina am ajuns la Polisano,acolo unde te simti om,acolo unde totul e discret nu ca la Giuli unde discutai pe sala cu trebuie sa fie donatorul,acolo unde cind ai intrat in cabinet tu esti toata atentia lor,acolo unde de cite ori ai o nelamurire suni si daca nu sint disponibili in acel moment te suna ei inapoi si sta la tel atit timp cit vad ca esti lamurita....intradevar o inseminare la Polisano cu donator e 20 mil, cu stimulari si drumuri ma ajungea 40 mil nu 5 mil ca la giuli unde nu faceam stimulari ,dar imi puneam toata speranta ca voi reusi caci stiam ce proba folosesc cu analize facute donatorilor si stiam ca IA este facuta ca la carte si nu ma asteptam sa se dea atita importanta unei inseminari...
pacat ca in RO nu se comporta toti asa

Fragutza spune:
Hello,
Ma bucur tare ca am participat azi la intalnire, mi-a facut mare placere sa revad fetele!
Cata, felicitari inca o data pentru initiativa!
Va pup,
Raluca
27+
Natalia
KITTA spune:
Catlina2307
si FELICITARI pentru actiunea caritabila de astazi, in afara de ovocitele pe care viai sa le donezi, stiu ca faci numia fapte bune si DD o sa iti ajute intr-o zi!
Eu rasfoind dosarul astazi vad cu stupoare ca scrie pe o reteta cum se scrie la Giuly de la FIV n5. 5 cu Marinescu - hidrosalpinx si niste dimensiuni acolo. Apoi pe aceeasi foaie mi se da tratamentul si incep FIV 5......Am innebunit, adica nu stiu ce sa mai cred decat sa o iau iarasi la investigatii. Asa ca am sunat la Sanador ca ei pot face HSG (a nu se intelege ca nu am facut aceasta procedura dar acum fo 4 ani nu se vedea nimic, iar chestia cu Marinescu fu acum 2 ani in Octombrie)ma programeaza la un dr. de care pomenira fetele astazi, apoi ma suna ca daca mi-a recomandat-o el ca mai intai trebuie sa ma consulte, etc. ma rog a ramas consultatie si sper sa il conving sa mi-o si faca adhoc ca voi fi in Z10 si nu poci sa mai fierb inca o luna....Asa ca sarada continua. Nici nu stiu ce sa fac sa ma duc peste Marinescu si sa il intreb ce ai scris mosule chior aici? sau sa le cer ce au scris la dosarelul meu???Chiar nu mai pot sa gandesc....
catalina2307 spune:
Nu aveti pentru ce , sper sa fi ajutat putin intalnirea asta pe toata lumea.
In ceea ce ma priveste la sfarsitul lunii facem o eco aici sa vedem cum sta treaba si sa stabilim daca trebuie sa merg in Grecia pt. o alta histeroscopie.
Kitta yuhuuuu, ete ca nu ne plictisim.
coltul meu de rai
mihaele spune:
Catalina a-ti multumesc din suflet pentru tot etsi un om minunat Dumenzeu te va rasplati nici nu ati imaginezi cat bien ai facut tu azi te pup si te imbratisez cu drag
Ma bucur tare mult ca vam cunoscute fete dragi

Puisori dragalasi