FIV 229
Raspunsuri - Pagina 19
ALRAK spune:
Dana, Ellanik...

Miruna39 tin pumnii stransi tare pentru miercuri, DD sa te ajute.
Pisik06, Bunul Dumnezeu sa te ajute, sa-ti ocroteasca familia, pentru gestul pe care il faci. Sper ca mesajul tau sa ajunga la o persoana care chiar nu are posibilitati materiale pentru a-si cumpara acele medicamente.

Sa-ti traiasca puiul si sa aiba sanatate si o viata plina de fericire alaturi de voi parintii.
tuturor.
Doamne Ajuta-ne!
iana_mari spune:
DANA MULT NOROOOOOC !!!!!!
ELLANIK ASTEPTAM VESTI BUNE DESWPRE EMBRIONASII TAI.

KITTA EU AM FOST CU HIDROSALPINX DIAGNOSTICATA IN 2006 LA HSG ,LA GIULESTI SI ITI SPUN SIGUR CA TROMPELE SE DILATA DE LA STIMULARE.
MULT NOROC LA HSG SA SCAPI DE GRIJA ASTA
Dana_bebe spune:
Alrak – multumesc frumos ! am fost la IDS azi la 8 – rezultatele vin mai tarziu pe la 15-16. Asteptam si ne rugam poate ,poate! M-am intalnit cu o pacienta a dr. Tutunaru –fiv 2- avea si ea saraca niste emotii…
Oana_cnt – sper sa fi avut timp Dumnezeu sa vegheze si bebelusii nostri. Daca nu mai avem 10 ingerasi de gheata.
Miruna39 – Miru si pe mine m-au chemat la clinica tot miercuri dar…azi e ziua 11 deja ar tebui sa fi crescu HCG –ul daca e bebe.
Huski – of chiar imi era dor de tine, cum esti? vreau vesti despre bebelusi.
Iana_mari – de acum numaram orele…eu sunt cum sunt dar sotul meu face 13-14…
Simona - asteptam vesti 
pup pentru toate fetele 
ingeras26a spune:
Dana, Simona
bafta multa!
Nusy, sa-ti traiasca printesa cuminte!
Luca, iti tin pumnii stransi!
Pisik 
Catalina bafta la eco 
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
madibabi spune:
Buna,
Unde in Bucuresti este cel mai ieftin Fiv? La Giulesti am vazut cat cot 1400 euro la care se adauga pretul punctiei?
Eu tb sa fac fiv+icsi ,am spermatozoizii congelati.
Unde ma indreptati?
huski spune:
Dana,sunt prin zona, mai stresata ca oricand, trece timpul foarte greu si nu mai am rabdare pana joi 
Simona2 ,Miruna39 , haideti fetelor cu Beta mareeee!
Bafta multa, multa, multa ! 

Iana Mari, cum rezisti?!?
iana_mari spune:
Dana,Simona doamne ajuta

Madibabi cred ca Giulestiul e cel mai ieftin.11oo euro in lei la cursul valutar din ziua respectiva + 300 euro,deci 1400 total
iana_mari spune:
Huschi si eu patesc ca tine ,dar mai avem putin.
Tu ai greturi?Eu am dimineata si e cam aiurea.
fireyes spune:
Luca, iti tin pumnii, sa fi fost doar niste emotii inainte de marea veste! asta asa, ca sa poti aprea mai bine ce primesti...
Cata, multumesc si eu de organizare, eu am fost multumita ca am mai auzit o parere, chiar daca nu mi s-a promis marea cu sarea, ca deh, asta e situatia la noi...
Si Oana (de munck), pt ca tot ne zvarcolim noi in aceeasi barca, sa stii ca si grecii mi-au zis cam acelasi lucru: daca stimularea asta barosana nu da roade, atunci varianta (afara de donate) e cea cu fiv pe cm natural
eu insa nu m-as supara daca as fi primul caz de reusita cu un astfel de fiv![]()