Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (40)
Raspunsuri - Pagina 19
georgia_c spune:
oanka80, imi plac f mult mesajele tale ; emana liniste si incredere ; sincer le citesc si recitesc , parca sunt o oaza de incredere si de speranta
.. doamne ajuta sa ai o sarcina frumoasa , usoara , si un bb sanatos
vroiam sa-ti sugerez sa ne postezi un cont in care putem dona banuti pt cosmin , caci sigur fetele vor sari in ajutorul puiutului... daca insa nu vreti sa faceti public un cont , dami-l pe PM ,sa pot pune si io bani pt cosmin
cami , din pacate nu cunosc pe nimeni , si da si io stiu ca sangele trebuie testat nu merge transfuzat fara testare
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
oanka80 spune:
georgia_c iti multumesc si sper sa va dea putere cuvintele mele caci am fost si sunt alaturi de voi in asteptarea minunii. va pot da nr meu de cont daca aveti posibilitate sa il ajutati pe Cosmin cu o suma cat de mica si sa va ganditi ca DD vede jertfa voastra si veti fi rasplatite pentru milostenie. iti trimit PM cu nr de cont.
Anaomaria sa iti fie de folos duhovnicesc pelerinajul vostru si multumesc din suflet pentru rugaciuni. poopici pentri bebelina 
va multumesc ca m-ati trecut pe lista la mamici cu prunc in pantece si indraznesc sa va rog sa treceti la numele parintelui meu Paul-Daniel, ca asa e botezat.
va mai poooooop de inca un miliard de ori si aveti cat mai multa grija de voi 

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
ellenii spune:
Oanka, m-au emotionat mult cuvintele tale! Cred ca pentru fiecare dintre noi va veni momentul in care vom gasi linistea sufleteasca si de-abia atunci vom putea deveni parinti buni.
Cami, eu am grupa 0 I pozitiv, dar sunt din Bacau si nici nu am testele facute. Mi-am facut in ultima vreme doar analizele hormonale. Multa sanatate Alinei si liniste sufleteasca si putere lui Andrei, fratele tau.
Eu in sfarsit am reusit sa ma spovedesc. Ma simt atat de plina de speranta si de liniste, cum nu am mai avut parte de mult timp. V-am spus ca inainte de Pasti nu am reusit sa ma spovedesc pentru ca lasasem pe ultimul moment si exact in ziua in care hotarasem sa merg, imi venise. Eram atat de suparata si de descurajata, dar acum simt atat de departe momentul acela!
Cand ma spovedeam, un alt preot oficia taina botezului pentru doi baietei si am ramas si eu pana la sfarsit la botez. A fost asa de frumos si emotionant. Nu-i cunosteam, dar mi s-a umplut sufletul de bucurie!![]()
www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">maybe Baby
ALRAK spune:
Doamne Ajuta!
Oanka felicitari , Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa te ajute sa ai o sarcina usoara si o nastere la termen cu BB sanatos.
Eu am fost la Szeged, miercuri si m-am intors de acolo cu vesti bune pentru mine. Cavitatea uterina este intacta si fibroamele au scazut in dimensiune. Au aparut natural- fara stimulare doi foliculi cu ajutorul Bunul Dumnezeu si al Maicutei Sfante.
Luni merg din nou la eco in Szeged, sa vedem evolutia foliculilor.
pentru toate aspirantele , gravidutzele si mamicile.
Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va aiba in paza pe toti,

Doamne Ajuta!
cami_antonia spune:
cine ne poate ajuta ... se poate dona de catre oricine .... oriunde ... spuneti ca este pentru pacienta DONESCU ALINA ... BUCURESTI ... SPITALUL BAGDAZAR ... PROFESOR CIUREA ... si merge orice grupa de sange ... se da la schimb .... care va stiti ca puteti macar sotii care sunt mai puternici sa mearga sa doneze ...
BUCURESTENI, VA ROG HAIDETI LUNI DIMINEATA LA PRIMA ORA SA DONAM SANGE GRUPA 01 POZITIV PENTRU DONESCU ALINA ... VA FI OPERATA LA CREIER ... IN NUMELE MARII SARBATORI A SFINTILOR PETRU SI PAVEL VA ASTEPTAM SA VA ALATURATI NOUA
Este cumnata mea
cami_antonia spune:
aaaaaaaaaa
si nu-i uitati in rugaciune pe ALINA SI ADRIAN
BUCURESTENI, VA ROG HAIDETI LUNI DIMINEATA LA PRIMA ORA SA DONAM SANGE GRUPA 01 POZITIV PENTRU DONESCU ALINA ... VA FI OPERATA LA CREIER ... IN NUMELE MARII SARBATORI A SFINTILOR PETRU SI PAVEL VA ASTEPTAM SA VA ALATURATI NOUA
Este cumnata mea
cami_antonia spune:
nu e nimeni pe aici????
nu uitati sa donati sange
si sa ne rugam
Este cumnata mea
florela30 spune:
Buna, fete dragi! Revin sa scriu pe forum dupa cateva luni de absenta. Fetele vechi cred ca isi amintesc de mine; un FIV nereusit in noiembrie si un ET cu embrioni congelati in februarie. Dupa ultimul esec nu am mai scris pe forum dar v-am citit in fiecare zi, m-am bucurat pentru fiecare reusita si speram sa simt si eu acea bucurie minunata intr-o zi, am suferit ptr fiecare esec si retraiam sentimentul de nepuntinta. Cu toata durerea esecurilor am mai incercat o data si am facut o noua fertilizare in iunie si AM REUSIT, DRAGELOR! 

IERI ZIUA 11 DE LA ET , BETA HCG =87SUNT ATAT DE FERICITA SI NU-MI VINE SA CRED Dumnezeu m-a binecuvantat si mi-a ascultat rugaciunile. Azi noapte m-am trezit la 4 si nu am mai putut dormi de emotii. Ma rog sa fie bine pentru toate si Dumnezeu sa asculte rugaciunile noastre. Va imbratisez pe toate

Sunt atat de fericita!
laurraa spune:
Buna dragele mele si cipicah!
cami, eu am O1 negativ, dar sunt alaturi de Alina si ma rog sa fie bine;
forela, felicitari din inima si sa dea Dzeu sa fie o sarcina la termen cu bebe sanatos
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09)
binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza 
Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
sandaa spune:
Oanka80 FELICITARI din tot sufletul. Bunul Dumnezeu ti-a ascultat rugaciunile si te-a invrednicit cu o minune in burtica. Sarcina usoara iti doresc si stiu ca te rogi si pt noi sa traim aceste clipe minunate sau cum va fi voia Domnului.
Am fost si eu la moastele Sfantului Ioan cel nou de la Suceava si chiar ma gandeam la voi si speram sa mai fie cineva de pe forum. Acum cand am citit ca ai fost si tu Oana m-am bucurat desi atunci nu stiam.
Cami ne rugam pentru Alina sa treaca cu bine operatia si cu siguranta va fi bine, rugaciunile noastre si a preotilor se vor uni in acele clipe si bunul Dumnezeu se va indura de ea.
pentru toti cei bolnavi si au nevoie de rugaciunile noastre.
Florela Felicitari si sarcina usoara. Maicuta Domnului sa te acopere cu Sf ei acoperamant.
Va doresc tuturor liniste sufleteasca si sa auzim de cat mai multe burticute.
Doamne ajuta!