Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (40)
Raspunsuri - Pagina 20
oanka80 spune:
ALRAK, sandaa sa va auda DD cuvintele voastre si sa fie totul bine pentru mine si puiul meu.
florela30 felicitari scumpa de tine. sa ai parte de un bebe sanatos, nastere la termen si tot binele din lume.
3+
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
vvvvv spune:
BUNA SEARA!
in aceasta seara am putut intra si aud vesti proate, imi pare rau, Cami, te-am sunat ieri si ai inchis telefonul, azi ti-am dat buna si nu ai rapuns, in aceasta seara am vazut de ce, MAICA DOMNULUI sa o ajute pe Alina si pe Adrian, de asemenea ne mai rugam pentru Andrei si Cosmin!Camii, stiu prin ce treci,suntem alturi de tine, si ne rugam pentru ei, oare si eu pot dona?de aici de la Slobozia?, dar am AII, te rog da-mi doar un bip, ca sa stiu ce fac luni de dimineata!
Noi am trecut prin mari praguri, piedici multe, tensiuni, dar ne rugam amandoi, nu am mai putut intra, dar nu stau departe , Cami te rog da un bip.
oana80, felicitari, Dumnezeu si Maica Domnului sa te ocroteasca si sa te aiba in paza, sa fiti sanatosi, ocrotiti, tu si bb al tau!
lucrul cel mai important este ca m-am linistit, tremurul si apasarea au trecut
jujuka spune:
nici eu nu vin cu vesti prea bune,sunt un iarasi cu moralul la pamant am fost ieri la cj si nu arata prea bine treaba.dupa stimulare cu clostilbegyt lh nu a crescut cat trebuia iar estradiolul a crescut de aprope 10 ori ceea ce nu e bine.a zis dr. ca mai incercam o luna in care ma si monitorizeaza,daca nu, facem inseminare.de ieri nu ma pot opri din plans.acum m-am linistit un pic,am fost la manastire la Prislop la parintele Arsenie Boca si parca sunt mai relaxata dar gandul imi e tot acolo.mi-am propus ca monitorizarea sa fie ultima investigatie care o mai fac apoi GATA, ca m-am saturat de atatea analize si consider ca atatea investigatii chiar ma streseaza sunt cu gandul tot acolo si chiar nu imi face bine
va pup pe toate

cami antonia ne vom ruga pt cumnata si fratele tau

cami_antonia spune:

florelaaaaaaaaaaaaaaaaaaa felicitariiiiiiiii
chiar ma intrebam ce mai faci

MAI SE POATE DONA IN ORICE ORAS ORICE GRUPA DE SANGE
TREBUIE SPUS DOAR DONEZ PENTRU
donescu alina
spital bagdazar bucuresti
doctor profesor CIUREA
nu ne uitati in pomelnice maine si luni
ALINA SI ADRIAN
BUCURESTENI, VA ROG HAIDETI LUNI DIMINEATA LA PRIMA ORA SA DONAM SANGE GRUPA 01 POZITIV PENTRU DONESCU ALINA ... VA FI OPERATA LA CREIER ... IN NUMELE MARII SARBATORI A SFINTILOR PETRU SI PAVEL VA ASTEPTAM SA VA ALATURATI NOUA
Este cumnata mea
monimo spune:
Oana draga ca sa fiu sigura iti cautam numele de botez pe lista si cautam si cautam... oanka80 si nu gaseam si mi se impaienjenisera ochii....si asa senin m-am luminat ca tu esti acum viitoare mamica si nu mai esti pe lista aspirantelor...iarta-ma.. apoi am citit ca multumesti celor care te-au mutat. Esti un exemplu de staruinta in rugaciune si de liniste...si ne dai multa speranta. Sa va ocroteasca Maicutza Sfanta in sarcina si in tot restul vietii..
Victorita ma bucur sa aud ca te-ai linistit...
Cami maine dimineata o sa fiu si eu la liturghie si o pomenesc pe Alina. Dumnezeu sa o intareasca fizic iar apoi sa gaseasca un inteles la suferinta asta.
Florela felicitari din tot sufletul si sa fiti ocrotite! Ne dati mari sperante si tu si Oana.
monimo spune:
P.S. Sotul meu e donator. O sa doneze maine dimineata la Bistrita grupa AII pentru Alina. Doamne ajuta!
Livsy spune:
Dragele mele,
Indraznesc sa va invit eu de data aceasta la un nou capitol:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139205
Sa fie cu multe vesti bune! Doamne, ajuta-ne!