Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (40)
Raspunsuri - Pagina 11
cipicah spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carmelly Monimo, sotul meu e armean iar in biserica lor confesiunea nu se spovedeste particular ci colectiv. Noi ne ducem si la biserica armeana dar mai mult cea romaneasca pt ca aici inteleg eu ce se vorbeste. Ei, asta nu este problema, noi sa ne intelegem si sa ne iubim. Mai am o rugaminte fetelor, sa ma treceti si pe mine pacatoasa pe listuta pentru rugaciune. |
Carmelly,bine ai venit in randul nostru!
Cu mare drag esti primita la rugaciune intre noi,dar eu nevrednicul am niste nelamuriri. Sfintii parinti spun ca rugaciunile alaturi de eretici ( te rog sa nu te superi,dar si biserica armeana tot astfel e considerata),frecventatul bisericilor lor e foarte grav. Din putinatatea celor retinute de mine,aici este o problema. Voi in ce religie v-ati cununat?
Daca slujba religioasa ati facut-o la ambele biserici,sau numai la cea armeana si acum mergeti la slujbe in acelasi mod,te rog sa ne spui,caci eu stiu ca nu poti fi pomenita la Sfanta Liturghie.
Daca mai sunt preoti-destul de multi-care fac anumite pogoraminte,acestea nu sunt in duhul canoanelor Sfintilor Parinti.
Te rog sa ma ierti!
oanka80 spune:
doamne ajuta floricelelor cu sau fara burtici
. cum stati cu starea de spirit acum ca s-a mai racorit putin afara? cum stati cu plecarea in concediu, cu mersul la medici, cu analizele? la mine sun in puse in cui de ceva vreme si
nici nu ma mai trage cheful sa o iau de la capat
, dar fara plans de mila....mergem inainte cu chef, fara chef 
maine dimineata plec la suceava la hram la sf ioan cel nou de la suceava. plecarea e maine dimineata la ora 5.30 din curte de la sf. nectarie, 40 lei dus-intors. daca sunt doritori pentru mers in pelerinaj si pentru a participa la procesiunea cu moastele sf ioan va asteptam cu mare drag. intoarcerea e maine dupa amiaza in jur de ore 17.
voi duce si listuta cu noi si sper din suflet ca macar dupa acest post sa fie o explozie de burtici.
doamne ajuta si iertati-ma pe mine pacatoasa caci merg in seara asta la spovedit, iar maine sper cu ajutorul Bunului Dumnezeu sa ma impartasesc cu peacuratele taine imparatesti. va pomenesc pe toate in rugaciunile mele si pe cipicah impreuna cu familia.

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
cami_antonia spune:
fetele din bucuresti
va roggggggggggg
mare rugaminte mareeeeeeeeeeeeee
care stiti pe cineva la baltazar sau pe profesorul ciurea ... ca cumnata mea .... care trebuie sa se marite cu fratele meu pe 4 iulie a descoperit azi ceva la cappppppppppp ... si cica e de operatie ... si suntem intorsi pe dos .... VA ROGGGGG .... O RELATIE ... UN NR DE TEL .... CA PLEACA DEJA SPRE BUCURESTI EI ... ACUM 

VA ROG MULT SA O AVETI IN RUGACIUNE IN SEARA ACEASTA SI DE ACUM INAINTE .... numele ei este ALINA .... si al fratelui meu care nu e prea tare nici el ... ADRIAN ....
SUNT TERMINATA ... SPER CA DOMNUL DUMNEZEU SA NE AJUTE SI SF IOAN CARE SE SARBATORESTE MAINE SA LE INDRUME PASII SPRE O REZOLVARE A SITUATIEI
NU MAI SUNT IN STARE DE NIMIC

VA PUP
Camelia
cipicah spune:
Cami_Antonia, suntem in rugaciune alaturi de voi si toata familia! Prin rugaciunile Maicutei Domnului si a Sf.Inaintemergatorului si Botezatorului Ioan-mare facator de minuni si grabnic vindecator-sa fie izbaviti Alina si Adrian de tot necazul si ispita!
mada23 spune:
Cami, Bunul Dumnezeu sa fie alaturi de voi , multe
si de la mine, Sfanta Maicutza sa fie langa Alina 

madutz 
miracolul a venit pe stradutza mea
dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri
ai mila de noi 
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
carmelly spune:
Cipicah, m-ai lasat cu gura cascata. Biserica sotului meu este gregoriana. Nu stiam ca este eretica. Eu inainte de casatorie am intrebat un preot daca ma pot casatori cu sotul meu si a spus ca daca nu e musulman e ok. Si acum ce ma fac?!
georgia_c spune:
offf Doamne nu mai vreau sa aud vesti triste ... cami , din pacate nu stiu nici un numar de telefon al dr insa uite ce am reusit sa gasesc
http://www.bagdasar-arseni.ro/prezentare%20spital.htm
eu sunt din bucuresti , daca te pot ajuta cu ceva , numai sa-mi spui si cu mare placere
Doamne ajuta si multa sanatate
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
anadomnica spune:
Fetelor, post usor tuturor
.
Cami - am trecut-o pe Alina alaturi de voi pe lista de rugaciune a aspirantelor la un bebe sa ne amintim de ea sa o pomenim in rugaciunile noastre. Doamne ajuta sa fie totul bine si sa nu fie nimic grav - sa fie doar o incercare. A fost pus un diagnostic? Doamne ajuta sa auzim de bine.
carmelly -
draguta, bine ai venit la rugaciune. Esti trecuta in listuta, dar in continuare nu-ti vom putea vedea mesajele in timp real decat incepand cu al 11 mesaj scris (tu pana acum ai scris doar 6 mesaje si primele 10 sunt monitorizate, asa cum ti-au explicat si fetele). Sper sa gasesti aici la noi calea spre rugaciune curata si implinirea acestui minunat vis de a deveni mamica. Doamne ajuta!
georgia - draguta, mult curaj pt. investigatiile viitoare - te asteptam sa deschizi lista de gravidute dupa acest scurt post. Ma bucur ca Alexia este ceva mai bine, sa o ajute Maicuta Domnului in continuare.
oanka80 - Dumnezeu sa te ierte si sa-ti fie spre mantuire sfanta impartasanie 
Fetele mai vechi: magdita, medamaya,mara, luca, jujuka, jesika... aspirante dragi, dar si mamici dragi: ainigriv, laurra, cleopatra... unde stati ascunse? Va asteptam cu drag sa mai popositi si pe la noi.
Eu sunt bine, am fost vineri si mi-am vazut minunatia de fetita voinica si cumintica (e cu 3-4 zile mai mare decat varsta calculata dupa UM - si mami a ei e foarte mandra de ea
). Cred ca am trecut de ceea ce se cheama morfologia trimestrului 2 pt. ca mi-a masurat acolo toate cele: de la buze pana la segmentele picioarelor, ventricule, cerebel... etc. Toate sunt in grafice si normale si tare m-am bucurat. Nu am avut prea mari emotii de aceasta data, nu stiu de ce, am avut asa ... parca o incredere data si de faptul ca inainte de a merge la control am avut timp sa o "vizitez" la Iasi si pe Sf.Paraschiva careia i-am multumit din nou pt. minunea de floricica din burtica.
Fetelor noi: pt. incurajare, pt. a vedea exemplele fetelor ce au reusit cu ajutorul rugaciunii, va rog sa cititi pe prima pagina despre minunile noastre facute posibile cu ajutorul rugaciunilor si a mijlocirii sfintilor. Domnul sa va binecuvinteze si sa va dea pace sufleteasca si post usor tuturor.
Fetelor, eu nu cred ca voi mai avea "forta" de a ma ocupa de acest topic, desi mi-e foarte drag. In primul rand la birou nu prea mai stau eu la calculator, ci mai mult fata cea noua pe care eu doar o supraveghez; apoi cand ajung acasa sunt de multe ori prea obosita sau prinsa cu treburile gospodaresti inerente... si nu mai deschid calculatorul. Va rog frumos sa ma iertati - si sper sa se gaseasca printre noi o alta persoana care sa puna suflet in mentinerea vie a acestui topic.
Va doresc post usor in continuare, si rugati-va si pt. mine, pacatoasa 
Doamne ajuta!
21+
Maria 
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
danuk spune:
Se pare ca astazi este ziua vestilor proaste....ajutati-ma si pe mine, va rog. Este vorba despre baietelul prietenei mele, are 9 luni si sufera de boala foarte rara: sindromul Sturge-Webber...copilul a facut astazi trei crize (are spasme si apoi isi pierde cunostinta), parintii lui sunt disperati...nici medicii nu ii ajuta foarte tare.
Micutul isi va petrece noaptea in spital, cu perfuzii...
VA ROG DIN SUFLET SA IL PUNETI SI PE ANDREI LA RUGACIUNILE VOASTRE!!
As vrea sa trimit acatiste la cat mai multe manastiri...ma puteti ajuta cu cateva adrese?
Multumesc din suflet!
Lili_g spune:
Danuk,
Uite e-mail-ul maicii Starete Serafima de la Manastirea Marcus.
marcus_serafima@yahoo.com
Si telefonul: tel:0267/375624