Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (40)
Raspunsuri - Pagina 10
cipicah spune:
Oanka80, sa-ti fie de folos sfantul maslu de la Man.Hadambu!
Data viitoare mergem si noi,negresit!
De astazi il vom avea ca mijlocitor in rugaciunile noastre si pe Sf.Ierarh Varlaam-mitropolitul Moldovei,ale carui moaste se odihnesc la Man.Secu,unde am lasat sambata pomelnicul nostru.
Pentru ca azi sunt pomeniti si sfintii romani-"Duminica tuturor sfintilor romani",sa-i rugam si pe sfintii nostri sa mijloceasca pentru noi inaintea Mantuitorului si a Preacuratei Maicii Sale pentru zamislire de prunci. Sa-i pomenim cu evlavie si pe sfintii inca necanonizati ai neamului nostru : Sf. Arsenie Boca, Sfintii marturisitori ai inchisorilor comuniste,despre care se vorbeste foarte frumos si in Formula As de aceasta saptamana.
vias spune:
Buna dimineata fetelor...sper sa aveti o saptamana usoara..cu multe vesti bune..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
19+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
sinaxarul de azi....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/iunie/iunie22.htm
vvvvv spune:
SLAVA TIE DUMNEZEUL NOSTRU, SLAVA TIE!
Asa simt sa incep sa va scriu, sa il aduc slava DUMNEZEULUI NOSTRU!
nu mai stiu exact cand am scris ultima data, joi sau vineri. Vineri, sambata, diminica, am fost la biserica, da, si sambata! Am trait pe mine,am simtit in suflet lucrarea Domnului, si ma caiesc din tot sufletul ca nu am stiut cum sa il chem mai devreme, si nu stiam nici acum daca nu intram sa vorbesc cu voi, va citeam de cateva luni incoace, luam aminte, dar nu faceam mai nimic!Vad cum DUMNEZEU ne intinde mana, vad cum ne ajuta, pe noi pacatosii sa ne intoarcem la calea cea buna!Vineri am ajuns acasa, ne-a citit preotul, a venit si sotul meu acasa la ora cand stia ca v-a venii, am discutat apoi cu el si ne-a sfatuit ce sa este bine sa facem. Am plecat pe urma la biserica, am rugat preotul sa ne spovedim si ne-a amanat in alta zi, apoi am rugat sa ne spovedeasca neaparat in acea zi! Am facut o spovedanie generala, urmeaza una completa, dupa aceea am mers la alta biserica unde se faceau masluri, am stat acolo pana la sfarsit! Tot timpul m-am rugat ca BUNUL DUMNEZEU sa ii lumineze mintea si sufletul sotului meu, am plecat acasa cu mari dureri de cap, dar cu sufletul mult mai linistit!
Maine dimineata va spun continuarea,nu mai pot sta pe forum, sunt la servici!
DOAMNE AJUTA!
mvb spune:
Buna fetele mele dragi,
va citesc zilnic, dar nu scriu, pt ca nu prea am timp la serviciu....la noi s-a schimbat conducerea si pe deasupra este si perioada concediilor cand de saptamana viitoare va trebuie sa tin locul colegelor plecate....abia pe final de iulie voi avea si eu un pic de concediu
Bun venit fetelor noi si Dumnezeu sa va daruiasca cat mai curand copilasii pe care ii doriti in viata voastra.
Camy-pus ma bucur ca esti bine si ca esti in concediu.......timpul trece repede si o sa treaca si mai repede......acusi o sa ne trimiti poze cu BB
.......
burtica frumoasa
mamieea, georgia C
si astept burtici multe
.....
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii 
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
dragutelor si cipicah.....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/iunie/iunie23.htm
georgia_c spune:
buna zane bune si cipicah
in primul rand va multumesc pt rugaciunile voastre pt alexia
, prima minune este ca i s-a schimbat diagnosticul; pana acum a avut diagn de glioblastom (speranta de viata de 2 luni ), iar acum are altul pe care insa nu l-am inteles f bine ; cert este ca schimbarea acestiu diagnostic ii creste ff mult sansele si speranta ca o sa fie bine; a inceput chimioterapia , incercam sa vedem daca reusim sa plece in strainatate caci am inteles ca afara tratamentele sunt mai eficiente
despre mine , sunt bine ,nimik nou din pacate , de fapt am facut HSG , si ma gandesc sa fac si HSC(histeroscopia)
luca, tu ce mai faci micuta ?
va pupacesc pe toate , il salut pe cipicah si va doresc numai bine
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
carmelly spune:
Buna dimineata.
Multumesc de primirea fetelor. Sunteti niste bombonici. Eu am duhovnicul in tara, in orasul unde am crescut si imi pare asa rau ca trebuie sa ma duc la alt parinte duhovnic pentru ca nu stau in Romania. Deja am vorbit cu d-nul preot de la biserica unde ma duc aproape in fiecare duminica si maine ma spovedeste. Sunt cu inima indoita ca il vreau pe preotul duhovnic care l-am avut pentru ca l-am simtit aproape de inima mea. Nazuri, nu?!
Monimo, sotul meu e armean iar in biserica lor confesiunea nu se spovedeste particular ci colectiv. Noi ne ducem si la biserica armeana dar mai mult cea romaneasca pt ca aici inteleg eu ce se vorbeste. Ei, asta nu este problema, noi sa ne intelegem si sa ne iubim.
Mai am o rugaminte fetelor, sa ma treceti si pe mine pacatoasa pe listuta pentru rugaciune.
Happymum chiar ca esti o mamica fericita fara restante, bravo tie. Vad ca si mamieea nu are restante va compatimesc, nu mai vreau examene ca tare grele sunt.![]()
Imi pare rau pt voi care ati pierdut sarcinile. Bunul Dumnezeu va va rasplati. Acum va recitesc ca sa ma familiarizez cu voi, daca ati sti cat de bucuroasa sunt ca v-am intalnit.
Fie ca Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toate cu prunci sanatosi!
analuci spune:
buna ziua tuturor
n-am mai scris de mult si, din pacate, nici n-am mai intrat pe forum. sper sa-mi revin si sa va urmaresc mai des.
imi doream sa vad o gramada de burtici acum si-mi pare tare rau sa citesc asa vesti rele. sper din tot sufletul ca Dumnezeu sa va aduca mangaiere si copilasul mult asteptat.
bun venit noilor aspirante si sa auzim numai de bine 
vvvvv, ma alatur cu sfatul celorlalte fete. cel mai important este sa gasesti linistea si iubirea alaturi de sot. bebe va veni cu siguranta. cu toate ca am trecut si eu prin framantari asemanatoare, ma numar printre norocoase, chiar daca n-o merit. ii multumesc lui DD ca mi-a dat langa mine asa un sot.
de ceva timp imi vin foarte multe ganduri urate, frici si ma chinui sa scap de ele pentru ca simt ca nu-i fac bine nici copilasului. azi noapte chiar am visat asa de urat ca m-am trezit tipand. nu stiu de ce mi se intampla asta, dar ma rog la Dumnezeu si la Maica Domnului sa ma pazeasca macar de dragul sufletelului pe care-l port.
din pacate n-am mai fost de mult la biserica. am fost plecata mult in weekenduri si am avut o perioada de ratacire. sper sa-mi revin la liniste, atat pentru mine cat si pentru bebe.
vestile bune sunt ca am o fetita care se dezvolta foarte bine si e foarte vioaie. dupa cum spunea noce, o fi din cauza regimului meu vegetarian
. topaie si se rasuceste o gramada prin burtica si ma face mereu sa zambesc cand o simt. inca nu ne-am hotarat la nume, dar mai avem timp.
pentru noce si fetele care au nevoie de calciu in timpul postului, vroiam sa va spun ca sunt multe surse de calciu nu numai in lapte. (eu chiar nu beau lapte, chiar daca mananc iaurt si branza). acum beau lapte de susan. se face in 2-3 min si e foarte bogat in calciu. mai recomand brocoli (continutul de calciu este aproape identic cu al laptelui).
sa ne auzim cu bine
carmelly spune:
Iar mesajele mele apar ne-moderate si sunt invizibile. Am o durerea de cap si e o caldura pe aici...
Analuci, cum e laptele de susan? Mi-e dor de soia fetelor. Pe aici nici margarina nu e de post, ca e o tara preponderent musulmana
.
Vreau sa fiu vizibila. Am scris la mesaje...
Pupici la toate!