FIV la Cluj 23
Raspunsuri - Pagina 20
bytzi spune:
naida,am primit,ti-am trimis![]()
eii,pai eu stiam ca a sunat o prietena de-a mea dupa ce gasii citeva info pe forum,prietena nu are net...acum vom vedea,ce ti-a zis preotul?ca vei avea 2 bebei?uff am zis ca ma straduiesc sa ajung si io la el dar vad ca nu reusesc si eu sint mai aproape de el fata de tine ![]()
iaura,nu mai stiu nimik de tine,cum esti?am sa te mai sun ca vad ca pe aici nu mai dai![]()
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
naida87 spune:
bytzi,si eu tot am zis cam un an de zile ca merg, ca merg la preot si mereu se intampla ceva de nu mai ajungeam.Uite, acum din nou zic acelasi lucru cam de 3 saptamani.dar chiar vreau sa ajung.Poate duminica asta....![]()
vreau sa vad ce imi mai zice iar....![]()
of, is nebuna de cap!toata ziulica am lucrat!si mai am si pe maine.acum ma duc pana la vecini...
...adica pana la ai mei....vb mai pe seara, daca imi mai ramane ceva vlaga...

Ce nu te doboara te face mai puternic...dar pana cand?
iaura21 spune:
pooop fetele, eu nu prea am avut timp sa intru de cand am venit din mini concediu , deci nu prea stiu cam ce se intampla ...doar in mare...
avem o fata noua,cris
draguto, ar trebui sa faci o histerosalpinografie sa vezi cum stai cu trompele apoi cateva inseminari si deabia apoi ar fi mai mult sau mai putin necesara o laparo...ca sa nu mai vb. de fiv care e cam indepartat de tine deocamdata
editez, ca am citit in urma...am inteles gresit, ai afcut hsg deci tb. sa faci o laparo pt trompe infundate
uratica
ai facut o mica greseala la inceputul sub..,nu ma pregatesc de fiv inca dar nici inseminari nu mai fac,asa ca chiar nush ce ai putea scrie la mine,dar nu e asa o problema...
bytsi
iubita , nu am intrat de cand am vb. la telefon, dar de acum poate am mai mult timp sa intru,sper..
app. fetele, v-am spus ca m-a gazduit bytsicu 1 noapte cand am fost in moldova?...foarte dragut din partea ei
petruta
dar sper ca nu te gandesti deja la fiv...mai fa cateva inseminari, v-am spus ca era o fata care avea 1 copil din a 4 IA si acum era gravi tot la a4 a IA,deci perseverenta...eu am facut 6 si nu regret nici una, ca am avut sanse cam la toate dar se pare ca e altceva la mine...sau poate vrea sa vina naturel bebele![]()
anamy
sper ca nu pleci in concediu pana nu mai vb. la tel sau aici
"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"
Cris_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mara72 cris cred ca mie mi-a scapat ceva n-am priceput prea bine, de ce ai fost in ungaria anul trecut, ai facut inseminare sau fiv? |
Am fost in concediu ... nici FIV, nici IA ... ca pe atunci credeam ca nu avem probleme si vine bb pe cale naturala
apalina spune:
salut fetele ,am intrat doar putin sa nu credeti ca v-am uitat dar acum stau cam rau cu timpul liber,azi am fost la cj a 14 zi de supresie dar intre timp au venit rusii si vin in continuare ca nebunii asa ca mai continuam 3 zile cu diphereline ,luni iar la cj si mai vedem ce va fi ,dar nu cred ca am mari sanse .Incerc si asta e cel putin am fost prevenita sa stiu la ce sa ma astept ,va poop si va tin la curent pa
Cris_25 spune:
Fetelor, cu riscul ca o sa va distrati pe seama mea ... trebuie musai sa va povestesc starile prin care am trecut zilele astea ...
Dupa ce am aflat mai multe vesti proaste (trompe infundate, ovare polichistice), am avut cateva zile in care am plans ... am fost trista ... numai la asta m-am gandit... Dar apoi m-am obisnuit cu gandul ... si am inceput sa caut solutii ... Am ajuns la concluzia ca DD are un plan si pentru noi...si am lasat-o mai moale cu gandurile negre. Recunosc ca ati avut si voi un rol imens in schimbarea starii mele ... si va multumesc pentru asta

Vreau sa va spun ca ... de cand cu proiectul bb ... doar
programat ... la comanda ... in zilele x,y,z. Oricat vroiam sa fie ceva natural ... nu ne iesea. Dar luna asta, nefiind foliculi de fel ... n-a mai fost stresul bb. Asha ca ne-am lasat purtati de val ... Ma credeti daca va spun ca si uitasem cum e? 
A doua experienta ... am fost la tzara ... m-am zbenguit pana m-am saturat ... am urcat in cires ... si in visin ... si unde am avut chef, fara stresul ca "e fata la ovulatie" si trebuie sa aiba grija ...
M-am simtit bine ... macar 2 zile ... si mi-am amintit cum e sa ai o viata normala ... si numai cu voi pot povesti lucrurile astea, ca altcineva cu siguranta nu m-ar intelege.
Pupici
si ... multumesc
![]()
brunadria spune:
buna dimineata!!
apalina ,te rog sa fi optimista,o sa reusesti !!
iti doresc mult noroc 
cris ,te inteleg perfect ce simti si prin ce treci, dar crede ma ca trebuie sa fi curajoasa...toate de aici ne luptam cu aceeasi problema..eu sunt optimista, las lucrurile sa vina singure de la sine, sa treaca timpul , intre timp merg mai departe cu alte proiecte de viata, incerc sa le realizez, si iaca asa trece timpul si vine in curand monentul fiv ului (de un an astept, atunci am facut ultimul fiv) si sigur va fi fiv ul norocos!!
fetelor nu va pierdeti speranta nici pt un moment!!mergem mai departe!!
mult noroc tuturor!!
off , imediat merg la examen...
va pup cu drag pe toate, sa aveti un week end placut..
Moniland spune:
Petrule, la Wels prima intalnire de obicei se face cu prof Loimer care stabileste si schema de tratament, iar la monitorizari daca nu e el acolo cu alt medic. Nu e ca in Rom cand te vede un singur dr. La mine a fost asa: prima intrevedere cu Loimer, doua monitorizari cu o tipa dr.( ca Loimer era in concediu in Cuba), ultima onitorizare cu Loimer si el a dat ok pt declansarea ovulatiei, iar la punctie a fost un tinerel. Pentru ET a fost o alta tipa dr.
Oricum nu m-am atasat asa de ei cum am facut-o cu cei de aici, ca nu am avut timp, eram preocupata de concediu in care eram ( shopping, turism...)
.
De mail-uri si retete si primirea, si cam tot pe acolo se va ocupa Rita, asistenta-secretara.
Daca te decizi pt Wels scrie direct pe site-ul lor prima intrevedere cu dr. va fi dupa 4-5 sapt, asa era acum un an cand am inceput eu corespondenta cu ei.
Daca vrei amanunte eu sunt aici. Inca ![]()
34+
Laura Ioana
Irina Maria
Lilicica spune:
Va salut si va 
pe toate.... nu am mai intrat demult, am fost ocupata cu examenele, am reusit sa termin sesiunea asta.
Nu am reusit sa citesc tot ce a-ti scris...... dar recuperez...promit.
Kry te asteptam cu cele mai bune vesti din Austria.... cum esti, ai facut punctia, cati bebici ai transferat? Neaparat trebe sa vii de acolo cu o fetita si un baiat 

.
Anamy iti doresc concediu placut.... te asteptam cu bateriile incarcate si poate aduci din tarile calde de unde mergi un
.
Iaura neaparat trebuie sa te gandesti ce vrei sa faci mai departe.... trebuie sa perseverezi.... pentru ca asta v-a fi cheia succesului
.
Uratica, Mara, Brunadria,Apalina,Moniland,Cris, 
.... va doresc sa aveti parte numai de lucruri bune.
simonia spune:
buna fetelor, folositi cumva gonal in locul pregnylului pentru a ovula? la farmacie mi-a dat gonal in loc de pregnyl si ma intreb daca nu este o neantelegere. 

n-am priceput prea bine, de ce ai fost in ungaria anul trecut, ai facut inseminare sau fiv?