FIV la Cluj 23
Raspunsuri - Pagina 21
Moniland spune:
Simona, pregnylul declanseaza ovulatia, iar gonalul stimuleaza productia de foliculi. Eu asa stiu.
34+
Laura Ioana
Irina Maria
naida87 spune:
simonia, substitutul de pregnyl este GONASI.si eu stiam la fel ca moni.sigure e o neintelegere.nu stiu exact ce contine gonalul, dar pregnylul staiu ca are LH.Cel mai bine, vb cu medicul tau.poate a confundat farmacista denumirile:GONASI cu GONAL.
Aaa...buna ziua fetelor, scuzati-mi lipsa de politete!![]()
simonia spune:
multumesc fetelor, neantelegerea a fost de partea mea
. am trimis pe cineva sa le cumpere si la telefon, eu am inteles sau am vrut sa inteleg gonal in loc de gonasi. poate pentru ca de gonal am mai auzit. am sunat si mi s-a confirmat ca pe cutie scrie gonasi ![]()
Cris_25 spune:
Voi ati gasit pregnyl in farmacii recent? Eu 2 luni am cautat si toti mi-au spus ca nu se mai gaseste in Ro ... Am reusit sa comand in Ungaria. Gonasi asta ... are exact acelasi efect?
naida87 spune:
CRIS,mie mi s-a administrat acest gonasi...in loc de pregnyl.am inteles ca e exact acelasi lucru, numai ca asta nu se tine la frigider ca pregnylul, deci are un avantaj in plus.banuiesc ca efectul trebuie sa fie acelasi.
petrutaf spune:
moniland
mersi de ajutor
dar din pacate eu am ramas cu un chist dupa IA si pana nu scap de el nu pot sa-mi fac programare la wels , asa am dedus ca daca ai chist nu te primesc , asa ca mai astept luna sta sa vad ce se intampla desi ma mananca degetele sa le trimit un mail si in aceasta situatie
apalina spune:
hello fetele ce mai faceti ?cam liniste azi pe aici ,va refaceti dupa week-end ? o intrebare de 10 puncte : am primit trat de stimulare 3 menopur ,1 gonal si 1 diphereline ,ce fac cu gonalul asta ca are un ac in cutie de fereasca sfintu !!! ce fac cu acu mare ? banuiesc ca cu cel mic fac injectia ,dar cu cel mare ce fac ? si menopurul 3 fiole ? trebuie sa ma intep de 3 ori la menopur si inca odata la gonal si diphereline ?adica de 5 ori sau cum ? nu pot amesteca pulberea la 3 menopur cu un singur ser sa incapa in seringa de insulina ? sau sa iau seringi mai mari ?help me please 

ca-s intr-o dilema si maine tre sa incep si nu stiu cum sa fac ,voi cum ati procedat ? va poop si astept ajutorul vostru 

mara72 spune:
apalina 
mi/am amintit si eu de acele alea de la gonal, au intr-adevar un aspect monstruos. Da noroc ca nu tre sa te intepi cu ele, le folosesti eventual pentru a amesteca serul cu pulberea. Si eu am facut cite 3 sau 4 gonal dar foloseam doar cite un ac din ala mare pentru a le amesteca.
pentru menopur poti folosi un singur ser la 3 doze de praf sau le poti prepara in 3 seringi de insulina cu 3 seruri dar sa folosesti seringi cu ac detasabil, te intepi cu acul in burtica si dupa ce ti-ai injectat continutul scoti seringa doar si o schimbi cu alta lasind acul in burtica. Eu am preferat varianta asta ca barbatu-meu devenise expert in facutul de injectii
Nu cred ca e bine insa sa le amesteci cu gonalul si diphelerinul asa ca ma gindesc ca pt astea va trebui sa iti mai faci cite o intepatura.
hai ca intri in linie dreapta, iti tin pumnii sa nu mai fie nevoie sa te injectezi niciodata .Cu cine vei face punctia si ET ? 
Kry hai cu vestile bune 
apalina spune:
Mara mersi 
esti o dulcica ,deci pot dizolva praful de menopur cu un singur ser ? acel ser e doar ser fiziologic ,nu contine si altceva nu ? mersi de raspuns si de incurajari ! gonalul si dipherelinul le fac separat ca nu se pot amesteca dar eram curioasa cu menopurul .
.punctia si et le fac cu stela si stamatian ca el m-a monitorizat pana acum .Doamne ajuta