FIV la Cluj 23
Raspunsuri - Pagina 19
bytzi spune:
naida,asteptam sa vad daca ai fost la MNL ,dar vad ca am pierdut mesajul in care ai scris
ce ti-a recomandat dr Rafael?tot donatoare?
cycloproginova-contine estrogeni si se da pt endometru ,asa se pregateste organismul inainte de ET pt donatoare,dar cit timp ti-a dat sa iei?
deci pina la urma ET cu ovule donate e 3500e....
da , asa este ca acolo se lucreaza pe loturi,se face punctia si ET atunci cind vine el in RO
iti doresc succes
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
petrutaf spune:
fetelor ! vad ca pune-ti de o "fivareala" in grup pe aici
sper sa reusesc sa fac o laparo cat mai repede si apoi ma inscriu si eu doar ca eu optez pentru Wels , este adevarat ca inca nu m-am documentat f bine despre clinica din Budapesta dar sunt 95% sigura ca vreau la Wels ( in special pentru faptul ca in 2008 au avut procentaj de reusita de 50% si in 2007 de 48% ceea ce mi se pare super) intradevar e mai scump decat in budapesta dar asa cum zicea si uratica vreau o data si bine !
uratica te rog sa-mi dai mailul clinicii din budapesta ( sa nu mai caut pe alte forumuri)
pt wels www.baby4you.at
anamy intradevar eu am insuficienta de estradiol insa la acest Ia nu mi s-a dat sa fac analiza lui iar HSG am facut-o inainte de IA ,in ceea ce priveste schimbarea dr inca nu m-am hotarat ,nici asta nu este o solutie deoarece din cate am observat ei nu prea iau a buna ce au spus cei dinaintea lor desi exista ecografii, analize,etc si sa incep de la zero din nou cu alt dr simt ca as amana din nou proiectul bebe, insa am sa fiu mult mai atenta si mai exigenta de acum incolo si daca nici asa nu o sa fiu multumita am sa-l schimb
la toate fetele si scuze pentru
naida87 spune:
neata, fetele!
bytzi,sa stii ca ai avut dreptate cu pretul
..chiar vorbeam cu misa_21 ca ne-ai dat clasa..
.Da, am fost la dr ron-el si al mi-a zis ca nu crede ca sunt sanse ca biopsia aia sa iasa bine.Bine, nici nu mi-a taiat "macaroana" din start.Mi-a dat sa iau Cyclo-Progynova timp de 3 luni...deocamdata, sa vedem cum sa comporta endometrul meu.apoi mi-a zis ca prin septembrie sa sun sa imi fac din nou un control la el, sa vada daca il multumeste dezvoltarea endometrului;iar daca totul e ok, atunci ia legatura cu donatoarea sa ii faca stimularea, timp in care si fac nush ce tratament...care am inteles ca nu costa mult(per total astea 4 luni de medicatie cica ar ajunge cam la 200-300 euro).hai ca iti caut mesajul care l-am scris fetelor si ti-l pun pe PM, ca am explicat mai pe indelete ce s-a intamplat la MNL.
uratica,of, da, in cazul tau ai dreptate.Macar la tine are ce sa stimuleze.La mine e totuna, ca eu nu ovulez, asa ca tratamentul poate incepe oricand.Intr-adevar, stiam ca se practica un fel de FIV pe loturi....bine, nu stiam ca se numeste asa
.Dar sincera sa fiu, dr ron-el mi-a facut o impresie f buna si am inteles ca e si un bun profesionist, asa ca daca nu am alternativa(adica biopsie=niciun folicul), ma las pe mana lui.In plus, sunt sigura ca asa va fi, pentru ca daca stau sa calculez, ar fi sa fac fiv-ul peste cam 4-5 luni...adica exact atunci cand mi-a zis baba ca voi avea BB.
...ei, si daca stau sa ma gandesc...cred ca am sa optez pt o donatoare cu ochi albastri, ca mereu mi-am dorit sa am oki albastri ca mama mea, dar am iesit cu ei verzi
.macar copilul meu sa fie asa
uratica spune:
no..mama ei de treaba!tot fara rusi m-am trezit!
buna dimineata!sorry..![]()
ce mai faceti fetitele mele?hihi..petrule-uite aici detalii wells..si ptr alte intrebari-sa stii ca moniland iti poate raspunde chiar aici..poti sa ceri detalii-insa grabeste-te ca mai are putin si ii vin mogaldetele pe lume!hihi..o sa mai avem 2 copii!![]()
KinderWunsch Klinik - http://www.baby4you.at/en/-asta e sit-ul lor..insa ptr a sti ce dr sa contactezi-e bine sa vorbesti cu moni!
Wels (Linz),infiintata in 2002
-FIV, ICSI, Polar Body, AH, P-ICSI, IMSI, Embryo Glue, IAD / FIV cu donor,
-preturi FIV = 2310 EUR, ICSI = 2805 EUR, PICSI = 2915 EUR, IVM = 4213 EUR, AH = 275 EUR, Polar Body = 1452 EUR, BIOPSIE = 715 EUR, Anestezie = 175 eur
-hoteluri-Cazare Wels si apropiere
hotel ieftin in Linz (foarte aproape) :29 eur/persoana=58 euro/camera
statiune recomandata in perioada FIV-ULUI
http://www.attersee.at/
naida..nu stiu ce sa zic-sper sa ai dreptate si sa fie bine!si..poate ca asa cum zici tu si-asa nu conteaza ca e pe loturi ca tu faci cu donor..insa..nu afecteaza fereastar de implantare?habar nu am ..intreb si eu!eu zic sa te mai documentezi inainte sa faci pasul asta!nu vreau acum sa te fac sa te indoiesti de decizia ta-tu stii cel mai bine!!ptr ca stiu ca si acolo sunt reusite-poate si a ta va fi acolo!
hihi..si daca ai nevoie de ovule in perioada aia..ti le trimit eu din ungaria-ca voi avea fara numar,fara numar
-asta ptr ca vrei bebita cu ochi albastri-ca si mama si fratii mei au ochi albastri-doar eu am fost facuta cu vecinu![]()
si am ochii verzi!hihi..insa..nu o sa ajungi la donor-ptr ca o sa dai peste cap stiinta si iti va iesi biopsia beton
!
bytzi-tu cum mai esti iubita?te-ai mai linistit?
hai draguta-nu-ti pierde speranta!
frumoasele mele adormite-voi ce faceti?hai la raport!
uratica spune:
petrule-stai ca nu m-am trezit bine!
neuronu inca nu s-a trezit!
ai o adresa de mail?sa-ti trimit detalii si alte cele?trimite-mi pe pm adresa!
Cris_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui uratica ..eu sigur voi face fiv in ungaria..voi concepe un mic unguras la fel ca si jovana! |
Vara trecuta am mers si eu de 2 ori in concediu in Ungaria ... hotarata sa vin de acolo cu o unguroaica frumoasa foc ... cu ochi albastri ca ma-sa si bruneta ca tat-su... Dar n-a fost sa fie...
mara72 spune:
iacata-ma si pe mine, n-am fugit in lume ca doar v-am zis ca nu scapati de mine ![]()
cris cred ca mie mi-a scapat ceva
n-am priceput prea bine, de ce ai fost in ungaria anul trecut, ai facut inseminare sau fiv?
Am intrat doar sa va salut, sunt bine doar ca sunt putin cocosata de munca
ca asa e inainte de concediu
naida87 spune:
uratica,myltumesc pentru incurajare!
ce va invidiez si pe tine si pe Maddutz, ca aveti "fara numar-fara numar"..eu n-am deloc.in schimba are sotu' productie de
de are si de dat.
hahaha..chiar asta zicea si el dupa ce am plecat de la bucuresti..."ca cine stie la cine va mai ajunge "materialul" meu?!poate ma trezesc peste ceva timp cu proces de paternitate...."ei, na!ce sa zica si el sa se scoata pe viitor....
Auleu, ce-i crap capu'
!
auzi, uratica,dar ce te face sa crezi ca NU esti
de zici ca nu-ti vin uratii?
uratica spune:
fetele-
mara-si eu is cocosata de munca-sunt fata in casa!
am facut curat peste tot si nu mai poci!uff..si rusii tot nu imi vin-mama lor!
si naida-nu sunt..simt eu ca nu-s..nu am nici un simptom..sanii umflati ii am intotd inainte de cm!asa ca..si..nu sunt ptr ca exact la ovulatie eu am cazut din copac si am avut hemoragie-5 zile!
de asta zic..ar fi tare sa fiu!as breveta chestia asta-insarcinata printr-o cazatura!!![]()
turqoise-ai mail!
cris-
si nu mai fa din tantar armasar..ptr ca stai destul de bine!vei vedea ca dupa laparo se vor rezolva toate si va veni si bebe!
fetele-
si weekend placut!