FIV la Cluj 23

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

uratica,sper din tot sufletul sa ai dreptate.am vb si eu cu o cunostinta. mi-a zis in mare care sunt conditiile si imi place ce aud.iar masinile sunt marea mea pasiune( nu pot zice dragoste, ca e deja luata).asa ca.....sa dea DD sa imi mearga bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Uratica dragutica daca poti si vrei trimite-mi si mie tot ce afli tu si sincer si mie i-mi place ideea sa mergem in gasca -undes multi puterea creste
acum va las ca am musafiriiii

Mergi la inceput

apropo de pastile, fetelor, a mai auzit cineva de cyclo-progynova?ca tare-s curioasa......

maddutz helpppp!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

cris-pustoaico tu nu ai nevoie de fiv!asa ca baga-ti mintile in cap si fugi in concediu la distractie!ne-am inteles?
turqoise-te luam cu draga inima si pe tine!iar pe mara,madutz si anamy le luam cu forta-facem o escala prin cluj!si asa aflam si adresa lilicicai si o rapim si pe ea!si o sa ne intoarcem o gasca de gravidute cu ungurasi la purtator!
fetele-oare kry si apalina cum sunt?

Mergi la inceput

naida-din cate stiu la med life se face fiv pe loturi..si e mult mai scump ca in ungaria!si eu una vreau sa reusesc din prima..nu vreau sa incerc..ci sa reusesc!de asta vreau in budapesta!

Mergi la inceput

georgie si fetele-tot ce aflu va transmit..de vreti si tabelul de care ziceam..trebuie sa stiu daca aveti activata adresa de mail..daca nu..sa mi-o trimiteti pe pm!
madule,mara..lili..petru..kry..bruni,apalina..pe unde umblati?
hai-toata gasca la apel va rog!
la gagici!

Mergi la inceput

cum adica "fiv pe lotur"?fa-ma si pe mine sa pricep.iar mie dupa cun t-am zis, mi-a cerut 3500 euro cu tot cu donatoare.eu stiam ca daca accepti sa donezi ovocitele ramase, iti scade pana la 1300-1500.e scump?vorbeau fetele pe forum, am citit mai de mult...

Mergi la inceput

iubita..sper sa nu gresesc..dar eu asa stiam..ca acolo se face pe loturi..adica..sunteti mai multe fete cucuiete..si trebuie sa va sincronizati chiar daca una ovuleaza mai devreme,mai tarziu!asa ca prelungeste perioada de stimulare pana ajungeti toate la un numitor comun..sper sa nu gresesc in ceea ce zic..insa ai putea sa intrebi fetele ce au facut fiv acolo!
iar chestia cu donarea de ovule..eu vreau sa ajung la stadiul de blatocist si ptr asta cred ca o sa am nevoie de toate outele mele!ca altfel chiar as dona-sincer!de s-ar putea si in romania obtine 32 de ovocite asa cum a avut moni peste hotare-ar fi perfect!!insa la noi in romania nu am auzit pe nimeni sa fi avut performanta asta!
asa ca..tot ungaria scrie pe mine!

Mergi la inceput

fetite dragi-eu ma duc la nani..asa ca somnic usor!sa visati frumos!
si..va astept maine la sueta!

Mergi la inceput

naida..uite..poate intelegi mai bine de la ellanik..

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Eu am facut FIV la Med New Life, o clinca relativ mica daca luam in discutie marimea cladirii.Pot da un 9 per total :
1.10 pentru procedura si ingrijire;
2.10 pentru profesorul Rafael Ron-el care a avut rabdarea sa discute cu noi .
3. 8 pentru faptul ca se face FIV pe loturi.Norocul meu a fost ca la mine a coincis venirea ciclului , adica nu mi-au dirijat ei organismul.Dar asta a fost norocul meu.
4.10 pentru asistentele dragute de acolo.Parca esti un copil alintat de ele.Dulci foc.
5. in pret a intrat procedura, ICSI, congelarea embrionilor.

Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput