Vitamine romanesti in Germania (29)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

La multi ani! Denisa, sa fi fericita, sanatoata sa ai multa stapanire de sine si sa asculti de mami ca-ti vrea numai binele.
Clau , sa-ti traiasca printesa, sa te bucuri de ea si sa-ti aduca multe bucurii asa cum ti-a adus acum 14 ani.

Ce trece timpul , 14 ani face si nepoata cea mare peste o luna.Sormea e acum in focuri ca saptamana asta are in fierare zi examen nepoata-mea si saptamana viitoare la fel inca o zi sau 2 si apoi la liceu cu ea.

Monik, asteptam vesti,sper ca azi sa fi la fel de fericita ca si Clau acum 14 ani.

Eu ia cafeluta de la Claudia si ma duc sa vad c pot face.Momentan e o ceata de zici ca numai vara nu e sper doar sa iasa soarele asa cum au anuntat.

Ceska eu zic ca poti slabi cu un mod sanatos de viata si fara Herbalife.Sora cea mijlocie a luat acum muuuullltiii ani,da tot prin vointa , miscare si un stil sanatos de viata a slabit.Nu ar mai lua asa ceva nici acum dupa 3 nasteri.

Eu ca am fost tot timpul o tipa cu forme mai plina nu am luat si nici nu voi lua vreodata pastile de slabit, nu-s sanatoase.

O zi minunata sa aveti

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

LA MULTI ANI Denisa

tumpi n-am nu cunosc cosmeticiana
da normal ca vreau sa ne intalnim noi mergem sambata la phantasialand vi?

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Miha-ha, sambata din pacate al meu lucreaza si sunt in pregatiri pentru concediu.Mi-ar fi placut sa vin, mai ales ca tot zicem ca mergem si noi la Phanthasialand.

Cat de cosmeticiana, trenuie sa ma duc sa-mi caut ceara lichida si sa incerc sa ma fac singura,daca nu asta e, bag iara lama.

Am pus sa dezghet frigiderul, vad ca a inceput putin sa iasa si soarele, asa ca bag si la spalat si sa ma apuc sa spal si geamurile ,macar la dormitoare.

revin

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

Monik naste acusi, i-au dat injectii deja de dilatatie si e pe vine bebe,am reusit insa sa schimb 2 vorbe cu ea, ne va anunta dupa ce naste, HAI MONIK CURAJ!!!!!! ca suntem toate alaturi de tine, te iubim mult,unguroaica noastra draga .

48 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Hai MONIIK!
Am scos MAJORETELE doar ca nu gasesc icoana respectiva. Va tinem pumnii sa aibe bebe un start frumos pe lumea asta....

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Ceska eu n-am folosit Herbalife dar am o prietena care le-a folosit 3 luni si intr-adevar a slabit numai ca minunea a tinut atata timp cate le-a luat, imediat dupa a pus la loc. Tipa sincer nu avea motive serioase sa incerce tratamentul, arata bine, marimea 38 la haine, ar fi avut nevoie doar de un pic de fitness dar s-a lasat atrasa de o profa de-a iei, fiindu-i jena sa refuze, a aruncat vreo 150 de euro sau cam asa ceva....pentru un doctorand cu bursa e cam multicel si profa n-a avut scrupule...ce nu face omu pentru bani....

Asadar, pe scurt: functioneaza doar atata timp cat iei tratamentul.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Hallo

La multi ani Denisa! multa sanatate si numai bucurii. s-o faci pe mami fericita. Acusi te sun
Clau, my babe sunt la matusa te sun sa-ti dau o veste
Ramona, bine ai venit
Miha-ha, m-am mutat pt. ca nu ai avut chef de intalneala
Iulia, nu stiu cand ajung la tine. dar te sun dupa ce pun mobila
Ioana, muta-te si tu langa mine

In legatura cu party....ar fi in We ala 18-19 iulie. Poate reusiti sa veniti Inca nu stiu ora...veniti cand aveti chef..eu sunt in statiune ha ha ha . Merg sa-mi dau 2 palme dupa cap sa-mi revin Mi-e un dor de shopping de nu mai pot

Va pup pe toate

Mergi la inceput

MONIK...tin pumnii. fii barbata

Mergi la inceput

miki bistos de aia te-ai mutat
lasa ca nu scapi de mine departe te-ai dus?

www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Miha-ha , is tot in De . M-am dus mai la sud, unde-s fete multe dar ma poti vizita cand vrei

Mergi la inceput

MIKI 494.77 km
05:28 h

mai departe nu ai gasit nimic?pacat asa a fost sa fie daca nu am putut aici ca am fost mai aproape sa ne vedem poate in august in zalau ca nu e asa departe ,

va pup pe toate vitamine dulci

Dennis-puiu

Mergi la inceput