Vitamine romanesti in Germania (29)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiul11 spune:

ramayanaa si anda_banu bine ati venit
moonik nastere usoara si un bebe mancacios
claudia74 spor la pregatiri pt maine
Noi am profitat ca astazi nu a plouat si am fost la cules de capsuni,poate mai mergem o zi saptamana asta daca mai este vreme buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Buna dimineata!! v-as servi cu cafea dar poate e mai potrivit sampanie.
Monik a nascut???cum e??asteptam vesti sa ne punem pe chef.
O zi frumoasa si sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Dormiti?
Ei , hai ca nu pot sa cred...!
Trischa , sa traiesti ! Si voi aveti "desteptatorul "in camera?
O zi minunata tuturor !
Chiar nu vine nimeni cu noi la cafea . ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

am asteptat toata noaptea sms dar nu am primit, poate acu de dimineata va putea sa scrie Monik, azi dau eu

www.lebkuchenschmid.at/graphics/menu-bottom/konditorei-kaffe-tee.png" target="_blank">cafea

cand aveti timp intrati pe bloq.

LA MULTI ANI DENISIC MIC SI SUBNUTRIT,sa ai parte de tot ce e mai bun in viata asa o alintam eu cand era mica am emotii de nu ma vad .

48 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Neata!
Mai vitaminelor , voi ne stricati planurile! Ati trimis ploaie si incoace!!!!!!! E racoare bine in dimineata asta la TM. Sper ca in week end sa avem vreme de party....
Vreau sa va intreb daca stiti ceva de programul HERBALIFE, ati facut careva, recomandati etc?
Eu trebuie neaparat sa slabesc, muuuuuult si pana acuma nu am reusit sa tin cu succes in ultimele 6 luni nici o dieta. HELP!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

LA MULTI ANI,DENISA!!!!!
CLAUDIA sa-ti traiasca copila,sa va bucurati de ea,sa fie sanatoasa si sa se faca mare..ca frumoasa e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Clau , sa iti traiasca zina , sa fie sanatoasa si norocoasa . Sa te bucuri de ea!CUm trece vremea......?
Petrecere frumoasa si multi ani fericiti!
Eu astept sampania si de la tine si de la Moonik.....
Daca iti spun ca nu am reusit sa scriu reteta de gogosi ......zici ca-s proasta ...nu-i asa ?
Fetelor , bine a-ti venit , sper sa va placa la noi !

Mergi la inceput

Adina,Codruta , uite o mai scriu aici, nu esti deloc proasta, ai priceput :

deci un iaurt, 1 ou,zahar vanilat, 3 linguri de zahar, 75 gr unt topit sau ulei, faina cat cupride sa fie un aluat potrivit, nici moale nici tare, iei cu lingura muiata in apa si pui in ulei incins,dar nu se prajesc la foc foarte mare, ca exista riscul sa nu se faca inauntru, la mine cateva au ramas crude inauntru, la care Andi, mama die sind mit teig gefült .

48 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiul11 spune:

Neata
la multi multi ani Denisa domnisorica lui claudia74numai bine si bucurii
Astept si eu vesti de la Moonik,sper sa fie acum cu bebele in brate
Zilele astea ati tot vb de gogosi, bag si eu ca vad ca nu este o reteta cu aluat dospit,apoi niste spanac cu cartofi si pt seara niste macaroane cu branza
O zi frumoasa va doresc

Mergi la inceput

IOana super combinatie culinara ptr azi .

48 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput