Vitamine romanesti in Germania (29)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

ha ha ha

3h:30 cu ICE sau 4h cu masina

Pup...plec sa caut Posta..imi trebuie niste plicuri mari. Poate am noroc si-o gasesc din prima ha ha ha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

v-ati nascut cu matematica la purtator argelencelor
Miki wtf? nu ma speria, suna daca vrei, I'm hot .

48 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tumpi

La multi ani! Denisa, sa fi fericita, sanatoata sa ai multa stapanire de sine si sa asculti de mami ca-ti vrea numai binele.
Clau , sa-ti traiasca printesa, sa te bucuri de ea si sa-ti aduca multe bucurii asa cum ti-a adus acum 14 ani.

Ce trece timpul , 14 ani face si nepoata cea mare peste o luna.Sormea e acum in focuri ca saptamana asta are in fierare zi examen nepoata-mea si saptamana viitoare la fel inca o zi sau 2 si apoi la liceu cu ea.

Monik, asteptam vesti,sper ca azi sa fi la fel de fericita ca si Clau acum 14 ani.

Eu ia cafeluta de la Claudia si ma duc sa vad c pot face.Momentan e o ceata de zici ca numai vara nu e sper doar sa iasa soarele asa cum au anuntat.

Ceska eu zic ca poti slabi cu un mod sanatos de viata si fara Herbalife.Sora cea mijlocie a luat acum muuuullltiii ani,da tot prin vointa , miscare si un stil sanatos de viata a slabit.Nu ar mai lua asa ceva nici acum dupa 3 nasteri.

Eu ca am fost tot timpul o tipa cu forme mai plina nu am luat si nici nu voi lua vreodata pastile de slabit, nu-s sanatoase.

O zi minunata sa aveti

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Tumpi, sunt mai mult bauturi, prafuri pe baza de plante din ce stiu eu. Sigur ca e sanatos sa slabesti echilibrat fara diete drastice si cu un program de viata sanatos. Eu ma chinui de 7 luni.... sa mananc mai putin, mai sanatos, etc. Sport nu ajung sa fac, si schweinehund-ul din mine e mare.... Asa ca ma mai informez si trebuie sa iau cumva startul... sa scap de foamea aia uriasa care ma urmareste ....

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

si cu bicicleta ?saispe ore?

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ceska777
----------- Sport nu ajung sa fac, si schweinehund-ul din mine e mare.... Asa ca ma mai informez si trebuie sa iau cumva startul... sa scap de foamea aia uriasa care ma urmareste ....

schweinenhundu pana nu musca ii bine, lasa-l in pace, doar mai contrazice-l si tu ab und zu

48 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Voi va tineti de glume si eu imi rod unghiile cum sa fac sa slabesc!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

CAPITOL INCHIS HAIDETI AICI

48 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput