Vitamine romanesti in Germania (29)
Raspunsuri - Pagina 15
claudia74 spune:
facem la vara o intalnire www.dracul.ro/hanul_dracul_danes.html" target="_blank">aici ![]()
![]()
![]()
48 days remaining till 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
trischa spune:
Claudia,unde vrei tu sa facem intanlirea

,sunt pentru ca stau aproape![]()
Au balotat tot copilasii,am facut pireu din 20 buc cartofi mari,30 buc peste si gogosi din 2 retete.bine ca le-a placut si a fost suficient.
Acum tre sa ma apuc de gatit iar...dar ce???
Intrebare idioata,copiii vostri mai dorm la pranz??am de la un timp contre cu copila..face nazuri la somnul de pranz.
ramonaiani spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui claudia74![]() ciorba acra, cu ce o acresti Ioana? aaaaaaa am uitat ca ti-ai luat bors magic din ro .......... si ca am invitat-o la mine la cafea, a facut aia fete-fete, pai cica cum ca nici nu te cunoaste? de ce nu m-a invitat pe mine ![]() , de atunci nu a mai lasat-o sa vina la bus dupa fata sa nu ne intalnim |
Clau
Eu am gasit in Toom, pe rafturiel de bauturi niste sticlute mici (100 ml)cu suc de lamaie. Initial le-am luat pt ca imi trebuiau sticlele, sa stochez siropul de brad in ele - insa am vazut ca merge super sa acresti ciorba cu ele.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
38+
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui ceska777 Ramonaiani, ce are fetita ta la dinti? Al meu gandac ae un dinte stramb al doilea de jos, a iesit putin mai in spate.... vreau si eu in toamna sa merg cu el la dentist si oftalmolog sa imi spal piticii cu dintii si strabismul. |
Fie-mea are un dintisor de jos care creste inauntru. M-am speriat - nu folosea suzeta, insa sugea niste papitzoi de-aia de plus de la C&A cand adormea. I-am ascuns jucariile si acum nu mai suge nimic, intre timp s-a mai indreptat dintele, dar tot nu de tot. Si cei doi dinti centrali din mijloc au crescut foarte aproape unul de altul si s-au strambat (se impinge unul pe celalalt). De-aia mi-a zis dr ca sa am rabdare, cand i-or apare si caninii se poate sa se aseze in timp dintii.
In general aici se face la 2 ani de zile primul control oftalmologic la copii. Si eu am fost cu a mea cand avea nici 3 luni, ca se uita in cash
Pana la urma, ideea mea e urmatoarea: daca tot platim la casa de asigurari, daca am posibilitatea (fara sa scot bani / cadouri din buzunar), de ce sa nu-mi duc copiii la doctor pt control? E mai usor sa previi decat sa vindeci...
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
38+
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui trischa Intrebare idioata,copiii vostri mai dorm la pranz??am de la un timp contre cu copila..face nazuri la somnul de pranz. |
Cunosc dilema cu gatitul
Mai ales acum, ca de peste 45 de minute intrase cu ea sa o culce, dar fata mea n-a vrut
). Deci nici a mea nu mai vrea la pranz nani, si e mai mica decat Patrizia ta
38+
claudia74 spune:
chiar vroiam sa scriu ca Adina sigur va vrea, ca e pe langa Sighisoara, bey il arat astia la nemtalaii care ma tot in treaba de Dracula, sa mearga acolo in fras poate-i musca ceva
asta e singurul lucru ce ma intreaba despre ro daca a existat Dracula
, deci fata a fost maritata aici vreo 8 ani cu un neamt
dupa care nu a mai rezistat sa traisca aici, mi.a spus ca nu-i place nimic, in Hamburg a stat, l-a lasat pe neamt cu germania lui cu tot si a plecat in ro, acu a venit la familia asta au pair, is curioasa maine ca imi povesteste, a am uitat eu tot o intrebam pe mama fetitei de Gina, dar cica ea niciodata nu i.a spus ei ca am intrebat de ea
, cica e foarte invidioasa, selbe schuld.
Adina, Andi de la 2 ani numai doarme la pranz, nu avea timp.......
Mariana eu cu sauerkraut acresc ciorbele, e buna si naturala, gasesti la kaufland, avea si lidl o perioada, dar acu numai, e in tetrapack la 1 litru, ma bucur ca te mai odihnesti si tu.
48 days remaining till 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
trischa spune:
Hi,hi, Mariana,stai linistita ca nici a mea nu dormea la varsta Elizei.deci..mama face potol,vase,copil si treburi???hmmmm, ce bine trebui sa fie.
Intrebare pt mama Marianei,ce ati gatit azi sau ieri???
mihaela_specht spune:
miki de ce te-ai mutat? nu stiu unde am sarit,stiam de casa noua nu si de mutat
..departe te-ai dus?...sau nu stiu eu ceva ?
clau ca romanu nu-i nici unu :P maine chef mare ?
fetele plecate in Romania concediu placut in continuare,abia astept sa mergem si noi;dar mai avem inca destul AMR
:
TUMPI
m-ai intrebat de Dennis e bine,merge din nou la gradi dupa o saptamana de stat acasa.
monik sper ca esti bine.
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
tumpi spune:
Eu pana sa am borusul din tara(oricum de vreo 2 ani imi fac provizii de bors la plic din tara) foloseam de aici un fel de bors, il gasesc la DM,Rossmann,Tengelman, in fine pe la mai multe magazine in zona unde sunt produsele bio.Acum am un lapsus cum se cheama ,dar cand imi aduc aminte va scriu.E foarte bun.
Am terminat ciorbica, am dres-o cu ou, am terminat si fasolica, arata amanoua yumi
.Abia astept sa pap.
Ma pregatesc sa plec, revin mai pe seara
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
angiuta spune:
Fetelor dar ce spor ati avut azi la scris!
Tumpi se numeste Brottrunk. Si eu tot borusul asta il folosesc si e foarte bun, aproape ca cel romanesc.
Ceska azi n-am fost acasa, am avut curs.
Anda vine ai venit!
La noi nimic nou, aceeasi plictiseala si m-am saturat de ploat in fiecare zi, vreau soare si vreme frumoasa, macar s-a mai incalòzit putin ca saptamanile trecute am tras niste friguri in casa...
Va pup, sa aveti o zi frumoasa in continuare!
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)