Vitamine romanesti in Germania (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Anda tundeti-o de azi daca al tau sot iub it e de acord,profitati cat mai mult, unde mergeti la targoviste? fai ca mergeti si la mare, megi in ro la gineco, dont worry,macar cu cei de acolo se poate vorbi ca astia de aici nu au timp , ne scrii din ro, concediu placuta va doresc

48 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Helou!
Mi-e copilu la nani si ma dau pe net la racoare din casa.... aici e cald!!!!! Gaza mea s-a dus azi sa-si faca maica-sa buletin, la piata, la posta, a venit acasa a facut inventar in curte si gradina o baie la piscinuta si a picat rupt.
Pe 23 iunie imi ridic buletinul si depun pt Pass.

Anda,
bine ai venit la noi, ramai da?

Iulia,
unde ati fost in Freizeit????

Claudia74,
care Adina face gogosi???? Creau si eu crofne. Mama a facut azi ciorbica si mancare de fasole verde, un delir. A mancat de a spart si cumnatelul, tot neamt de la Fulda.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Hallo Mädels

Anda, bine ai venit. Concediu placut. Ah... nu sunt invidioasa pt. ca stai aproape de Düsseldorf ..glumesc. Sarcina usoara in continuare

Mi-e dor de Düsseldorf de mor..Clau stie...dar urmatorul Co acolo il fac . Daca tot stau in statiune, am trimis de dimineata Bewerbung pe la clinici si hotels

Nu mai stiu ce am vrut sa va zic...prea multe nu am de zis Merg la casuta noastra sa-i fac baie Misterului...vineri vine mobila, martea viitoarea masina de spalat, tv-ul si nu mai stiu care mobila...abia astept sa merg la lucru

Eu vin cu o intrebare...sa apucati sa va faceti planurile din timp Are cineva chef sa vina la un party in Iulie?

O zi buna...

pe toate

PS: In cateva saptamani imi vine si mie netul, apoi stau iarasi pe capul vostru

Mergi la inceput

Ramonaiani,
ce are fetita ta la dinti? Al meu gandac ae un dinte stramb al doilea de jos, a iesit putin mai in spate.... vreau si eu in toamna sa merg cu el la dentist si oftalmolog sa imi spal piticii cu dintii si strabismul.

Eu fac ca trenul, cu 10 zile inainte de a pleca in Ro am fost la dr i-a luat sange... sotul mi-a zis sambata ca factura de la laborator a venit dar medicul nu a sunat sau scris sa zica cum au iesit rezultatele!!!!!!!!
Sper ca bine!

Anda,
poti merge si in RO la medic sa iti confirme sarcina, asa am facut eu in mai 2007. Venisem sa imi fac actele pentru casatorie si a picat bine ca am aflat si de bebe....

Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mikiriki

Hallo Mädels

Anda, bine ai venit. Concediu placut. Ah... nu sunt invidioasa pt. ca stai aproape de Düsseldorf ..glumesc. Sarcina usoara in continuare

Mi-e dor de Düsseldorf de mor..Clau stie...dar urmatorul Co acolo il fac . Daca tot stau in statiune, am trimis de dimineata Bewerbung pe la clinici si hotels

Nu mai stiu ce am vrut sa va zic...prea multe nu am de zis Merg la casuta noastra sa-i fac baie Misterului...vineri vine mobila, martea viitoarea masina de spalat, tv-ul si nu mai stiu care mobila...abia astept sa merg la lucru

Eu vin cu o intrebare...sa apucati sa va faceti planurile din timp Are cineva chef sa vina la un party in Iulie?

O zi buna...

pe toate

PS: In cateva saptamani imi vine si mie netul, apoi stau iarasi pe capul vostru

Wohlleben ist die beste Rache!...Miki

Mikiriki,
cand in iulie si unde???????

Inca in vacanta

Blogu` nostru
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Ceska...

spun eu si data...lasa-mi cateva zile

Mergi la inceput

Miki,
bine, bine numai sa fie dupa 18 iulie atunci aterizam zuhause, ok?

Inca in vacanta

Blogu` nostru
Poze f. noi

Mergi la inceput

chef i stiu si time and place deja.
de Adina Trisha era vb si azi a mai facut inca o portie ptr kindergarten kinder.
Ceska ce pofta mi-ai facut cu fasole verde proaspata si la mama in gradina e plin si eu am vrut sa fac dar m-am razgandit pe baza de schlifositi din familie, asa ca am facut o supa de cocos (de la mama din curte) si piuree si piept de pui marinat.

48 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Si eu am pus sa fac o mancarica de fasole proaspsta si cred ca pun sa fac si o ciorba de pui acra si cu taitei.

Eu tocmai am terminat de facut pasta de leustean si-i fac proba la ciorbitza

Miki, banuiesc ca party e in we 18-19 iulie, nu?Ce ma nervozezi ca te-ai mutat de aici.

Eu am toata casa cu fundu-n sus, sper ca intr-o ora pana ajunge al meu sa termin o parte din treaba.

Ma duc sa pun de ciorba si sa strang macar din sufragerie pana ajunge al meu

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

ciorba acra, cu ce o acresti Ioana? aaaaaaa am uitat ca ti-ai luat bors magic din ro .
numai am nici o gogoasa din alea de ieri, Andi le-a balotat toata azi, cred ca mai fac o tura ca tare is bune si merg repede, Adinooooo ce au zis tingaii la gradi? le.au placut?
io am uitat sa va zic ceva : aici in sat a venit la o familie tare instarita, o fata din ro au pair, am vazut-o eu de cateva ori si am cam masurat-o, ma gandeam ca o fi rusoaica sau poloneza dupa cum vb, pana la urma imi zice una : stii ca fata care are grija de Sarah e romanca, he zic nu stiam? m-am dus sageata la ea si am intrat in vorba, si ea stia ca e una romanca dar nu stia care sa fie s-a gandit insa ca eu sunt dupa aspect dar na ii era rusine sa intre cu mine in vb (credea ca-s din aia care a uitat de unde a plecat ) na ok deci am vb noi, am invitat-o la mine clar la o cafa, insa nu i-am dat nici un nr de tel, niic nu stia unde stau,de atunci a trecut o luna, abia acu m-.am intalnit cu ea sa astepte fata la bus, cica cand i-a spus la madama de deutschland ca a vb cu mine si ca am invitat-o la mine la cafea, a facut aia fete-fete, pai cica cum ca nici nu te cunoaste? de ce nu m-a invitat pe mine , de atunci nu a mai lasat-o sa vina la bus dupa fata sa nu ne intalnim , Doamne mare-i gradina!!!!!!!!! azi m-am intalnit cu ea si vine maine la mine, cica are o tona sa imi povesteasca despre familia lui astia cu nasul pe sus, nu-i mai suporta dar na e contract, i-a parut rau ca nu a stiut cum sa dea de mine pana acuma, nu vreti sa stiti cum se uitam uratele astea la noi in busshaltestelle cum vb si radeam, fara sa ne cunoastem prea bine, se uitam cu gura cascata efectiv la noi.......pacat Domn'le ca nemtii nu au asa ceva in program si le place sa traiasca singuri .

48 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput