Vitamine romanesti in Germania (29)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Angi mergeti in ro
Miha-ha chef de chef, da mandra inca stie ce vrea sa faca nu stiu de ce sa ma apuc stau pregatita cu retetele , cica nu stie inca ce fel de party sa faca , anul trecut a golit tot dulapul de la ea din camera, a pus in el postere cu 2 care se pupa a pus lumanari inimioare acolo si scria 5 min in heaven, vroia sa faca jocul sticla , dar bolovanii astia de cupii nu au stiut ce-i ala, deci dezghetata mea a luata tzapa ca nu a avut cu cine face jocul .
Maine pregatesc o povestioara pe bloq , viata mea de acu 14 ani.

48 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Trischa, a mea doarme de rupe dupa-masa, in jur de 3 ore. Daca sare peste somnul de dupa-masa e jale cu ea, e maraita toata dupa-masa si seara si nu-i intri cu nimic in voie. In schimb a mea nu doarme bine noaptea, ne chinuie ca pe hotii de cai, pe mine una ma termina ca eu la 7 trebuie sa fiu in picioare...

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

AMR 25 zile

Mergi la inceput

Monik naste acusi, i-au dat injectii deja de dilatatie si e pe vine bebe,am reusit insa sa schimb 2 vorbe cu ea, ne va anunta dupa ce naste, HAI MONIK CURAJ!!!!!! ca suntem toate alaturi de tine, te iubim mult,unguroaica noastra draga .

48 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

buna fetelor, sunt de mult membra pe forumul DC, dar n-am avut curaj sa vin la voi, desi va citesc de o vreme...am vazut ca primiti "vitamine" noi cu bratele deschise, asa ca mi-am facut curaj

Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...

http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related

Mergi la inceput

primim, primim cum nu, bine ca ai remarcat lucrul asta si ti-ai facut curaj sa ne scrii, herzlich wilkommen , cand mai aduni putin curaj spune-ne mai multe despre tine, alta Baden Württemberger facem intalniri la greu in stuttgart cand terminam cu concediile prin ro, sa dea Dumnezeu sa vina minunea in viata ta cat mai curand,asa cum iti doresti!
io is tare aufgerecht,ma gandesc la MOnik, chiar am terminat povestea venirii pe lume a Denisei cand am primit sms de la Monik, am inceput sa plang de emotii, cred ca i-am spus de nu stiu cate ori 'sa nu-ti fie frica Monik' de fapt ma gandeam la mine acu 14 ani ce frica mi-era .

48 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Roxana vin la tine la fizioterapie,exact ce aveam nevoie

48 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Hai Monik
ne gandim la tine
Roxana,bine ai venit!!ai o gramada de vecine pe langa tine.
Anangel,ce bine ca Maria doarme la pranz!si la noi a fost o perioada cu noaptea,se trezea si se apuca sa ne strige.solutia mea era s-o iau pe ea,perna,sacul si pipa si s-o arunc in patul nostru.ei...de luam doar copila fara ,,zestre,,comenta..vreau sacuuu,perna meaaaaa...acum vad ca s-a potolit cu noaptea.ziua e teroare cu somnul,o aduc de la gradi la ora 13 si o pun la somn...nu vrea.nasol e ca devine atat de agitata de la oboseala de se transforma 3 in 1.nu-i mai facem fata.sau incepem noi sa imbatranim si copilul creste???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

hop si eu la ceas de seara...
fetelor, sunt franta, nu pot sa imi revin, as dormi continuu...
copila n-a vrut sa doarma la pranz, asa ca a picat imediat dupa cina, pe la 7, sper sa doarma bine la noapte.

monik, sa fie totul bine si sa ne scrii cat mai repede ce frumos e sa fii mamica

ramayanaa, intarim la ulm!!! bine ai venit la noi, sper sa te simti bine!

mari, ce misto cu mama ta. bine ca mai apuci si tu sa te odihnesti, ca dup-aia ... o sa fie ceva mai greu.

ceska, am fost in lautertal, pe schwäbische alb.

clau, sigur o sa fie ce faci pentru deni. ce aiurea cu familia cu au pair, eu nu inteleg cum gandesc unii oameni.

miki, iulie e cam ausgebucht la mine . pe 4 si 5 suntem la hochzeit, pe 13 si 14 n-am masina, ca e sotul in schullandheim, 18-19 iulie e weekendul cu mutarea, urmatorul suntem la un geburtstag, ramane ultimul liber, dar ala e deja in august cand mai vii la ulm?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

pentru Monik, ne gandim la tine.Nastere usoara,samburel sa vina pe lume lin si sa-i aduca mamicii si taticului numai bucurii.

Angiuta, asa e,Brottrunk se cheama.Eu n-am mai folist de mult de cand imi aduc sau primesc plicuri din tara,dar cand am venit aici numai din asta folosim.

Miha-ha, ca tu esti mai in zona mea, ai cumva o cosmeticiana ceva?De epilat pe picioare o fac singura cu ceara, la axila ma face sotul,dar inghinal nu se baga si eu n-am pozitie si voiam sa merg la o cosmeticiana, da nu cunosc nici una in zona.

Claudia, esti in focuri, ha?

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

ce dragutze sunteti toate
pe scurt despre mine: in octombrie 2007, cu una bucata sot, o masina si 10 geamantane, am plecat cu mult curaj spre Deutschland, sotul primind aici un contract de munca. Eu n-am stat acasa sa-mi plang de mila intr-o plictiseala continua, ci am muncit serios la invatat limba, am facut un fel de practica la un cabinet, pana mi-am recunoscut studii si am obtinut dreptul de munca. in prezent lucrez la cabinetul respectiv jumatate de norma si aspir la statutul de gravidutza (asta de ceva ani, 2-3)

acum ma mut dintr-o locuinta in alta, tot in ulm, sunt in febra mutarilor, dar dupa ce le pun pe toate la rand sunt deschisa la intalneli si chiar ma ofer gazda

si va multumesc pt primirea calda

Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...

http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related

Mergi la inceput