Cluj rulz! - cap.92
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
ralucames spune:
hahaha, de cand am inceput mesaju a apucat Criss, sa mi-o ia inainte
Stanca, si noi avem de la Franke si e ff faina, se curata suuper si e rezistenta!
gata, inchid tot azi, pa-paaa
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
nonna spune:
Salutare dragelor! Sunt singura cu fata acasa, care cred ca are varicela. Cateva bubite numai si fara febra dar a fost f. agitata azi noapte si ceva nu e OK cu ea. Vlad e la mama pana dupa-masa, ca eu nu mai pot cu 2, mai ales cand e unul bolnav
. Nu mai am rabdare cu ei sa simt ca innebunesc acasa, desi ieri am iesit un pic singura la cumparaturi
.
Al meu sot pleaca sapt. viitoare 5 zile din tara si raman chiar singura cu ei si asta ma streseaza groaznic, desi am mai stata dar acum e altfel, fiind si ei mai mari si mai enegici
Stanca, mie imi place magazinul Ambient, caci gasesti cam de toate, si sunt destul de seriosi.
Cat despre tocit, sunt experta. zicea sotul meu ca mai bine invat cartea de telefon, ca e mai usor
. Nu aveam cum sa retin sute de denumiri si formule decat prin toceala.
Cristiana, rezista ca trece repede si te invit la o cafea, asa ca intre vecine
Spor la treaba la toata lumea si un weekend cat mai linistit sa aveti! Nonna
asi spune:
Nonna mie-mi era mai usor sa retin formule si scheme tehnologice decat un text de care sa nu am ce-l lega.Si cu denumirile la fel.Io am terminat si chimie.Nasol e cand pleaca sotul si te lasa singura.Desi esti obisnuita e tare greu, stiu si eu pe propria-mi piele.
Raluca
Si eu pentru chuveta ma gandeam la Franke sau Blanco.Acum incerc sa caut pe net reprezentantele sa vad unde s-au mai mutat.
Nu stiu daca v-am zis, dar saptamana viitoare e posibil sa aflu cand finalizez cu Maria.Abia astept sa o termin si pe asta.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
mariana tache spune:
Hello girls!
Stanca, ma gandesc la tine; cred ca acum esti pe la examene; inspiratie maxima! sa ne spui cum a fost.
Nonna, cum se simte pitica? e intr-adevar varicela?
Raluca, sunteti la tara? unde mergeti in concediu?
Manu, sa aveti concediu placut; sa te relaxezi si sa te incarci cu energie cat pt 1 an; cu cine mai mergi?
cristiana, lasa, nu te mai stresa; acum a sosit weekendul si e vremea pt relax.
Am baut deja 2 cafele; si parca tot nu-s treaza ; apropo
: v-am spus ca saptamana asta m-am betivit???
rau de tot, asa cum n-am mai facut-o de pe vremea studentiei, de vreo 10 ani? ce chef am tras...
Pana nu vorbesc prea multe, va pe toate, si va doresc un sf de saptamana plin de dragoste si pace!
Pa paaaaaaaaaaaaaa.
Mariana, Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
roxana1974 spune:
Dra Maghiar, las ca te chem io la raport
Club suna bine insa nu saptamana viitoare ca nu-s in zona. Mai vb...
eu m-am captusit, tusesc, am muci si bine ca nu am febra...ca ziceam ca- gripa porcina, asa stiu ca e doar raceala ca ieri am rabdat frig serios toata ziua...
o zi faina sa aveti toate si pe curand! Noi mergem imediat inPolus la un film.
Roxa
carrie spune:
am avut o serbare minunata la gradi.Piesa , in engleza a fost excelenta, in Imparatia apelor, Thea a fost Pestisorul Magic, a avut un rol lung in engleza si la zis f corect si frumos
Sofi n-a stat o clipa, s-a facut tare neastamparata si mai imi serveste crizutze de nervi, si am rontzait o cutie de Tic Tac sa stea linistita, jumatate mi-a indesat-o mie in gura
sunt rupta, ieri am mutat lucruri, azi coninuam impachetarea , luni semnam sper fara alte peripetii.apartamentul e mare, frumos(140mp)si sper sa fie ok fetele cu mutarea...
Roxaaa, miss youuuce mai faceti?si Sofi e racita, are muci la greu..
Mariana, intr-adevar prinde super bine un chef de asta...
nonna multumesc de cafea sper sa dau eu cat de curand una reala
peste 3 sapt plecam la barcelona la concert U2sper sa fim ok ca abia astept
va pup fetelor, enjoy the week end (ma enerveaza rau vantul asta)
nonna spune:
e varicela si e plina toata, saraca e agitata si nu sta numai cu mine si in brate........is varza.......
dara spune:
Trec si eu sa va salut!
Am maine o restanta (ultima) si nu poci deloc sa invat, nu-mi sta capul, sunt de groaza... Ar trebui sa-mi dau si licenta luna viitoare dar nu stiu zau daca izbutesc. Sunt non-stop foarte obosita, as dormi intr-una...am imbatranit... Sper doar sa reusesc sa termin cu bine facultatea asta ca tare m-am tarait.
Si Daria mea e cu varicela - acum e pe terminate, au trecut deja 8 zile, dar tare s-a chinuit... Rabdare...
Cristiana, 140 mp, wow, e cat o casa. Va pup!
Stanca - ceva chiuvete avem si noi, nu f multe modele pe stoc, pe comanda doar orice - franke.
Raluca - unde mergeti in concediu? Poate ai scris si mi-a scapat.
Pup restul gastii, ma pun sa invat "Imaginea publica a liderilor..."
Curs ff interesant, doar la mine-i defecta tartacuta...
ralucames spune:
buna dimineata iubitelor!!
Nonna, imi pare rau ca treci printr-o per. grea, dar tot e bine ca au facut copiii varicela si probabil scapati!! rabdare si liniste-ti doresc, macar sufleteasca
Criss, ce frumos ca va mutati!!Theiutei pt. serbarica, felicitari!!
Dana, tinem pumnii!! mobilizeaza-te sa-ti dai si licenta, daca poti, ca sa stii ca ai scapat de acest gand... tin minte ca tare greu am trecut si eu peste perioada aceea... doua luni mi-au trebuit dupa licenta sa ma linistesc... nu-mi gaseam locul deloc si nu puteam face nimik de obosita... spor la treaba!!
Manu, sa inteleg ca esti in conc. deja?? distractie faina si timp ok.
Roxa, sanatate
Mariano, strengaro!! vezi sa-ti faci de/cu cap vara asta, daca tot sunt copilasii in vacanta
Simona, oare cum te simti?? am simtit o oarecare problema prin zona ta?? sper ca nu,
noi plecam duminica viitoarela Hajduszoboszlo, sper sa fie la fel de frumos ca acum doi ani, cand toti ne-am simtit suuuper!! drumul nu e asa greu cu copiii, cazarea si strandurile sunt ff faine... acum mergem cu mama sa ma ajute la copii si sa ii faca si ei bine baile termale, ca are mare nevoie, draga de ea.... de cand e la meno', (inainte de 50ani) a facut o coxartroza de toata frumusetea, asa-parca instant
... deci sapt.viit. inca sunt in zona, pt. cump. si altele... vreau sa pun gem de visine
ce ziceti voi?? abia astept!!
si pe mine ma deranjeaza vantul, e asa taios.
nu mai stiu la cine ce aveam de spus, va pup cu drag si va doresc o zi asa cum va doriti!!
mama si sotie fericita
ralucames spune:
aa, fetelor, stiti unde gasesc scutece pt. apa, la farmacie sau in supermarket?? musai sa nu uit de ele
acum fug la copii, pa-paa
mama si sotie fericita