Cluj rulz! - cap.92
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
mariana tache spune:
Hello everybody!
Gabi, fruntea sus; lasa pesimismul si ia un pic de pink din banca noastra!
nonna, ma bucur ca sunteti bine! eu l-am vaccinat pe Stefan pt varicela; cu Simon n-am mai ajuns, dar bine faceam de ma duceam.
Stanca, cum stai cu examenele?
Simona, te-ai adunat?
Cristiana, eu cred ca am pierdut stirea; ati vandut? pe cand ultimul termen pt mutare?
Eu... interesant moment. Emotii multe; in fine; am nevoie de ganduri bune de la voi.... acum.
Sa aveti o seara minunata alaturi de cei dragi ai vostrii. tuturor.
Mariana, Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ralucames spune:
salutare gagici dragi!!
deja suntem la capitol nou... de cand n-am mai dat pe-aici
sunt si eu intr-o stare ciudata, dar precis imi va trece, nu va mai incarc cu de-ale mele... sunt gandita daca sa ma duc sapt. viit. la tzara cu copiii sau nu... ar trebui sa merg pt. ei, ca se simt ff bine, dar eu nu cred ca sunt in stare... uuff... o sa incerc...
ma enerveaza faptul ca Luca se lasa din fund pe spate si trage cate-o ceafa de toata minunatia... suna parchetu de numa, si el nu zice nika... dar am si o fapta buna a lui isi sufla nasu
initial a inceput intre degete, de parca era un taran, de joaca-cred, si-si scotea frumusete de muci din dotare
iar eu fugeam si fug ca disperata cand il aud cum sufla; dar ma bucur ca nu si-i trage in piept si poate scapam de tuse repede
Criss, multumim din nou cutiile sunt la loc de cinste
, spor in continuare!!
oare cine avea nevoie de pink?? va trimit cu mare drag, din putinul care ma stapaneste
Marianoooo, cluuubb??? am uitat cum e acolo, ce se face si cum se face parca-s de pe alta lume
si vb. Erikai, cum sa las tzitzi acasa?
va pup cu drag pe fiecare, sa aveti o seara placuta!!
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
Yagmur spune:
Rusine mie ca nu apuc sa citesc din urma.
Sint inca la minunatul program de 4 zile/sapt si nu mai apuc sa citesc de la job.. dupa vacanta revin insa la program normal ptr ca deja de 2 zile muncesc pana la 8 seara...
Am gasit un apartament in Grigo, cred ca semnez astazi, o camera este nemobilata, Luca va sta in dormitor cu pat matrimonial.. sper sa nu cada din el; e tare frumos apartamentul, insa eu tot sint nelinistita... parca mi-e teama sa nu vanda si asta peste cateva luni, desi zicea ca nu... dar nu am incredere in nimeni si cum am avut un an tare prost, am devenit pesimista si paranoica
Luca e bine, am inceput cursuri de inot, dar nu stiu daca ma pot tine de ele, avand in vedere ca plecam in vacanta si apoi voi lucra iarasi mult... nu e mega incantat mai ales la faza cu capul sub apa, dar sper sa fie bine...
Joia viitoare plecam spre capitala, apoi spre 2 mai. Revin pe 1 iulie.. pana plecam musai sa cumpar canapea extensibila si sa ma mut... asa nu am chef. Si nici Luca.. Tot zice ca nu vrea sa ne mutam... . Sper sa fie bine si sa nu ne reintoarceam la crize...
Aveti grija de voi si va pup cu drag
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
asi spune:
Se pare ca toata lumea are nevoie de roz.Eu am ceva dar musai sa va dau si voua asa ca veniti de luati ROZ
Mariana ganduri pozitive ai tot timpul.
Simona sper ca ai reusit sa te aduni ca e musai.
Raluca de ce nu lasi copii la tara si tu sa stai 2-3 zile sa te relaxezi?Cu ocazia asta poate si termini cu .E o ocazie buna sa rezolvi doua chestii.
Manu fain ca ati gasit apartament de inchiriat si mai ales ca e in zona incare vroiai tu.Ce fain ca mergeti in vacanta.Saluta marea si din partea noastra.Poate ajungem si noi anul asta pe acolo ca tare avem nevoie de un pic de relaxare.
Eu tot asa, invatat-santier si seara pic lata.Maine trebuie sa tocesc la sociologie ca altfel nu-mi iau examenul.Urasc materiile la care trebuie sa tocesti.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
ralucames spune:
buna dimineata!! am poftit, Simona,
Stanca, greu raspuns ar trebui sa-ti dau
tinem pumnii sa ai spor la "tocit"
azi sunt si cu Stefi acasa, tot stranuta si-i curge nasu...
peste o saptamana plecam in concediu nu mai am rabdare, tot la bagaje ma gandesc
si la cumparaturi, etc-etc.
ce bine ca s-a racorit putin... o zi frumoasa!!
mama si sotie fericita
asi spune:
Foarte bine-venita cafeluta Simona.
Gabi sper ca Andrei e tot asa de bine cu tratamentul.Lasa pesimismul ca e destul peste tot , ia putin optimism de la mine.Nici eu n-am mult optimism dar e bun si putin.
Ieri mi-a venit mobila de bucatarie si azi vin sa o monteze.Trebuie sa ma duc sa-mi iau chiuveta si nu stiu de unde.Nu aveti sugestii????
Toata casa e un santier tare viu , numai bucataria va fi montata...tare aiurea dar macar bine ca ceva e gata.
Fug la invatat ca maine am examen.
Nu uitati ca va astept cu sugestii de unde sa-mi cumpar chiuveta.
A...si era sa uit sa va intreb daca nu stiti pe cineva interesat de o jumate de duplex, finisat si partial mobilat.Un vecin isi vinde partea lui si il da relativ ieftin.Zona e tare faina , la fel si pozitia.
Acm chiar plec la invatat
asi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucames Stanca, greu raspuns ar trebui sa-ti dau ![]() ![]() |
Poate era mai bine sa nu zic nimic
![](icon_smile_big.gif)
carrie spune:
neata fetelor
nu pot sa va zic in ce nebunie, sunt, mutat, acte, stress...iar la job presiune si nebunie
darrr REEEEZIIIST!uraaa
Ralu, de acord cu Stanca, si stii parerea mea...trebuie sa inveti sa zici nu, si sa fii stapana pe deciziile tale, adica sa faci ce crezi TU ca e bine ptr tine si copiii tai
Stanca noi ne-am luat f ok de la Franke de pe Dorobantilor.
Manu, vacanta placuta, bucura-te de ea si gandeste pozitiv!
va pup, tineti-mi pumnii sa rezist in continuare
ralucames spune:
stanca, n-ai incurcat deloc borcanele!! toata kestia e ca ai mare dreptate, dar avand in vedere mai multi factori, nu-i pot lasa la socrii pe copii, fara mine; adica cum sa se ocupe de amandoi draga?? e greu, fa!! in fine. gandesc pozitiv si ma gandesc cu jind la concediuuuu!!!!!!
scriu mesaju asta de 20min., asa ca ma duc la treaba, la copiii "agitati"
mama si sotie fericita