Cluj rulz! - cap.92

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

ciao dragelor

mi-a parut tare bine ca ne-am intalnit ieri. Florina intr-adevar ne-a facut o surpriza frumoasa si vai, Elise, care era o gandacica mica cand am vazut-o ultima data, ce dulce s-a facut!

Va doresc si eu un weekend frumos, noi vom sta pe langa casa.

Cristiana, Barcelona si eu visez sa ajung acolo, nu stiu insa cat de curand va fi.

pe maine dimi la cafeluta!

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

sal
iarasi va bazai cu o alta intrebare ,va rog mult sa mi spuneti ce suma vi se pare ok sa dati pt un tuns cand va duceti copilasul la un salon

va multumesc mult

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

http://community.webshots.com/user/ALEX290178

Mergi la inceput

buna dimineata dragelor. eu m-am trezit a doua nasty e in oras la piata iar Serban trage la aghioase, doarme copilul asta in weekend de n-are treaba.

Poftiti la cafelute cu detoate si ziceti ce planuri aveti. Noi azi suntem separati, baietii merg la un party de copilasi, iar eu am programare la un masaj mai special. La amiaza gatesc ceva bun, nu stiu inca ce

Alex29, 15-20 de lei platim noi de obicei...

Dragelor va doresc o zi frumoasa si sper sa mai vin sa vad ce ziceti
azi.

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La ce masaj te duci Roxa?

Eu mi-am baut cafeluta, acum mi-am pus o masca in par si ma apuc de invatat.Maine am ultimul examen si e cel mai greu.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata buna fetelor

va doresc o zi faina, Stanca bafta multa maine

la mine sa va ganditi luni

eu ma simt f obosita azi si ceva nu mi-a cazut bine ieri din ce am mancat.vrem sa ne plimbam si odihnim.si dupa masa vreau sa-mi caut niste incaltari subtiri si cu care sa pot umbla bine cele doua zile cand voi bate Barcelona.ne-am facut deja traseul sper sa ma tina puterile si sa rezist, oricum sunt constienta ca e prea putin dar asta e.

chiar asa Roxa, ce masaj?

nu stiti cum as putea sa scap de aripioare?am slabit doua kile da cred ca de pe sani si maine.si ma enerveaza de mor sunculetele si numai acolo am pb.e ok electostimularea?ca masajul anticelulitic ma enerveaza rau

Alex, depinde de parul copilului, daca e scurt si tunzi 3 fire cred ca max 20 de roni , insa la Thea care a fost lung, la tuns in forma, aranjat si am dus-o la coafeza mea mi-a luat 55 roni.ca sa nu mai zic cat am dat odata la Fistiq pt ea da aia a fost aberant.iti deschizi salon?unde?
nu stiu pe nimeni sa vrea sa lucreze, sorry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

va multumesc tare mult fetelor pt raspunsuri
asta o sa fie pretul :15 ron (tuns,aranjat si desigur tinem cont si de ce mai vrea piticutzu)
iar daca e doar bretonel :5 lei

o sa revin cu mai multe detalii curand

salonul-INFINITY STUDIO este langa Hotelul Cristal (in Manastur) ,pe langa fabrica de bere Ursus ,f usor de gasit

mersi mult

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

http://community.webshots.com/user/ALEX290178

Mergi la inceput

am curatat o tona de cartofi noi, maine gatesc

Stanca, Cris, masajul e unul cu un aparat revolutionar, Eximia se numeste, face 3 proceduri si gagicile de acolo imi garanteaza marea cu sarea, dar din pacate nu e cum ma asteptam. Mai vedem, deocamdata sunt doar la a doua sedinta.

Cristiana, in cazul tau electro-tonifiere suna ok daca induri si masajul anticelulitic, care te enerveaza, dar eu zic ca ala e cel mai bun.

maine dimi sper sa ajung la cycling si mai pove dupa ce ma intorc

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

buna dimineata dragelor!! ne-am intors aseara in patrie, suntem bine cu totii, ne-a priit si ne-am odihnit (cat se putea cu un "turbodiesel" cu noi) dar a fost ok...

sper sa mai vin azi cand culc plodutii, ca acum am multa treaba, + cumparaturile de papa, piata, etc.

va pup cu drag

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara, dragele mele... si noapte buna .

N-am avut timp nici sa respir in ultima vreme; culmea! nu am copiii acasa si sunt mult mai ocupata.

LA MULTI ANI! SERBAN. Roxana, primit si urari intarziate ca-s din suflet; sa te bucuri de puiul tau toata viata!

Fetelor azi a fost prima mea lectie FOR THE BIKE ! Nu vreti sa stiti in al catelea 9-lea cer sunt! prima tura am fost un dezastru ; apoi parca m-am mai dat pe brazda; abia astept pana maine! am nimerit un instructor f tare; daca va vin idei sa-mi spuneti sa-l pot recomanda .
Si sa stiti ca nu-s singura nebuna! M-am intalnit acolo cu o iubita de-a noastra (nu-i spun numele daca ea nu vine sa se dezvaluie) care face si ea scoala pt A si am ramas amandoua cu gura cascata cand ne-am vazut. F tare faza.

Vineri imi vin copiii acasa pt o saptamana ; fericire maxima!

Stanca, ce bucurie pt 21 iulie! Doamne ajuta! sigur va fi intr-un ceas bun!

Acum, fug la somn, dar nu inainte de a va ura noapte buna :
http://www.youtube.com/watch?v=hOj5H5W9zYo

(e preferata mea, si se potriveste pe post de somnifer, nu?)

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata la o cafeluta trezitoare!

Raluca ma bucur ca v-a priit.Stiu ca ai cautata scutece pentru piscina unde ai gasit?

Mariana la fel sunt si eu.Mai ocupata de cand nu sunt copii dar musai ca sa ne putem aseza odata.Si noi o sa fim o saptamana impreuna ca o sa avem o mini vacanta saptamana viitoare la Dunare.

Eu am terminat sesiunea si daca va vine sa credeti nu stiu nici un rezultat.Organizare de kk.Sper sa nu am nimic pe toamna dar sunt aprope sigura ca cel de duminica mai trebuie sa-l dau odata.
Azi mergem la Gherla sa ne alegem modelul de fier forjat pe care sa-l punem pe balustrade, gard, copetina, terasa.Merge asa incet lucrul dar sper sa ne animam putin in curand.
Daca pot mai vin daca nu va doresc o zi minunata.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput