Cluj rulz! - cap.92
Raspunsuri - Pagina 13
arleena spune:
hello gagici
mie mi-a prins tare bine intalnirea si ma bucur ca v-am revazut 
stanca, mariana i know the feeling...nici mie nu-mi ajunge timpul nici fara alex prin preajam....
cris ceva noutati bune?? noi am primit vineri un alt raspuns negativ din pacate
ralu ma bucur ca v-a priit concediul....poate pui si vreo 2 poze sa-i vedem pe pitici balacindu=se![]()
stiti reclama aia cu tipul cu capul taiat de la pufuletii Gusto?? azi am primit si raspunsul oficial de la CNA in urma reclamatiei facute.....desi verdictul il stiam din stirile de pe net. Mi-au multumit pt sesizare si reclama va fi difuzata doar dupa ora 23:00.
va doresc o dupa masa placuta!!
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
carrie spune:
salutare dragelor,
nu ni s-a rezolvat inca
, mai dureaza o saptamana.suntem ceva mai linistiti ca avem promisiuni ca va fi ok dar trebuie sa treaca printr-un nou comitet de risk.
anyway, maine plecam la Barcelona
, U@ here we come
Marianaa esti MORTALA!si Mihai si-a luat A-ul, acuma mor de curiozitate cu cine te-ai intalnit![]()
Simo, io nu stiu reclama la pufuleti da brovo tie pt initiativa...imi pare rau de cumparatori...din pacate economia e in cadere libera , va fi tot mai rau si mai rau
Raluuu, bine ati revenit, ma bucur din suflet ca v-ati distrat, vrem pozici.am tot sperat ca ma suni de la Alesd![]()
pupiiiiici
carrie spune:
sa va zic ce idee mi-a venit:
vreau sa fac un albumas tip viodeoclip actual cu noi si picii nostrii, doua, max 3 poze de persoana (familie, copii, ce vrea fiecare).si daca nu imi dau deadline strict
o sa-l fac.
asa dar daca vi se pare buna ideea astept pozele pe adresa de la job, pe care o dau PM daca nu o stiti.ask for it!
da le astept pina in 15 iulie, dupa care purced![]()
ce ziceti?
asi spune:
Foarte buna ideea Cristiana dar din pacate eu nu pot face publice pozele Mariei pana nu e finalizata adoptia.
Simona super ca ai facut sesizarea si eu m-am gandit la asta.Mai e si reclama de la Coca-Cola cu copii care si-o transfera prin vena.Si aia e cumplita.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
ralucames spune:
ola dragelor!! si eu am incercat dimineata sa va dau o cafea, din suflet, dar prapadita de Stefania, in combinatie cu micul terorist, m-au dat jos de pe tastatura
deci, am baut-o "doar" cu gandul la voi. acum sorb de zor din alta, imi prinde tare bine..
Stanca, scutece am luat de la DM, Real, dar precis mai sunt si-n alta parte. eu am luat atunci 2 cutii, de cate 11 buc, dar am consumat doar una
ma bucur pt. sesiune si mai ales pt. data din iulie
Bravoo!!
Criss draga, crezi ca mi-au stat okii pe papuci?? tot drumu din Ungaria pana la Alesd Luca a urlat, asa-ca voia tzatza, de moft, de terorist, si am trecut prin niste furtuni-la propriu, incat am uitat complet sa te sun; pliiz forgive me
n-am luat evident nimik, asta e... erau modele frumoase, preturi ok, dar cumparator ba
buna ideea ta, punem si pozici, evident!!
am facut de papa, am calcat, mai trebuie sa fac bagaje (again
) si plecam o sapt. la tzara, la socrii... ce ziceti??!!?? abia astept sa-i las in iarba si sa ma duc (de tot) in gradina; am o stareeeee, nu va explic, vreau concediu fara copii, sau macar cateva zile fara tipete si certuri intre ei; mai nou, Luca face-fara exagerare- exact ca un purcel injunghiat, ca sa ajunga la mine sau ca sa obtina ceva ce-i trebuie... iar Stefania il pupa de-l rupe si zice: da-l iubeeesc
iar el urla ca din gura de sarpe[:d] in fine, sper ca acolo in curte sa ma detasez umpic de ei
nu-mi amintesc nik din ce mai voiam sa va spun, dar sa stiti ca-mi sunteti dragi si-mi veti lipsi

pupici, pa-paaa
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
carrie spune:
servus dragelor
azi sunt pe acasa, stau cu fetele(Thea de bucurie ca-s acasa nu a vrut la gradi) si dupa masa plecam la BArcelona, si pe langa ca mi-e frica sa zbor ma stresseaza rau furtunile astea...![]()
da-s f incantata ca mergem
ieri am avut o dupa masa f proasta...mi-au ridicat astia masina...am descoperit asta chiar cand incepea furtuna de ieri
si am dat 400 de roni sa o recuperez
, am ajuns pe fuga maxima sa o iau pe THea de la inot si o gasesc urland, a lunecat si cazut cu un cucui cat o nuca
da care din fericire s-a retras...of bine ca a trecut
deci, trimiteti pozici?
Ralu sa inteleg ca v-ati odihnit bine
stai linistita cu papucii

va puuup
asi spune:
Haideti la o cafea
.
Imediat ma pregatesc sa plec la Gherla sa definitivam cu fierul si apoi musai sa ajung in piata ca cica a aparut porumbul de fiert
.
Cristiana eu iti trimit poze la tura a doua, ti-am explicat mai sus de ce.
Va dati seama ca de azi e iulie?Nu imi vine sa cred![]()
jozsaerika spune:
buna fetelor,
va scriu din Ungaria de la prieteni nostrii dragi, a vut sotzul o delegatie la Budapesta si ne-a luat si pe noi ![]()
....astfel ne-am programat si la medic vineri dimineata ...Doamne ajuta
.
Raluca cand ne intoarcem te sun sa vad cum o fost...detalii ![]()
Cristiana daca ne mai raman ceva bani si daca trecem in timp util pe la Alesd te sun
(de acasa incercam sa trimitem poze si noi
)
sunt fericita ca am primit mocca o masina de spalat vase ..doar 6 seturi da nu-i bai ![]()

va pup
Erika
roxana1974 spune:
gagici, iar is pe fuga! ma organizez prost!
Cristiana, ce pacat ca ai patit chestiile astea, dar bine ca pitica e ok, Jeez! Ideea cu pozele e super, o sa caut ceva mai interesant sa trimit si eu.
Mariana, mor de curiozitate si eu, pot sa am o incercare la ghiceala? am o banuiala mai mult decat vaga
stiu o persoana la fel de nebunatica asa ca tine
vineri plec intr-o delegatie in Poiana, vb cand ma intorc!
Roxa
asi spune:
Da, Mariana chiar cu cine te-ai intalnit la
?
Roxa sa-ti priasca delegatia.
Raluca asa e vara vii pleci ,despachetezi ca sa impachetezi iar si tot asa.Fain ca mergeti la tara.
Erika pe cand v-ati facut programarea la doctor.Doamne ajuta sa va spuna ca s-a rezolvat complet si nu a mai revenit.Ce fain ca ati mers impreuna dar si mai super e ca ai primit masina de spalat vase.Aia e aur la casa omului.
Eu stau si beau o cafeluta si va invit si pe voi daca doriti.Am primit rezultatele la 2 examene si sunt ok dar mai astept unul care nu va fii ok ,desi nu se stie niciodata.
Mai avem si noi cateva zile si plecam o saptamana in vacanta.Poate mai mergem o tura in august dar nu-i sigur.
Va doresc la toate o zi buuuuuuna.