testul de sarcina si gen al copilului

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Citat:
citat din mesajul lui ina_nz

si uite asa arabii, chinezii, indienii or sa toarne numai baieti :))))

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

In China si India nu se vinde produsul. Asa spune articolul dar poate in viitor se razgandesc. Pt bani, ce nu face omul?

Mie mi se pare inutil testul pt ca oricum afli dupa 20 de sapt ce sex are bebe. Asta cu "vai ce curiosi suntem inca de la inceput" e o tampenie pt ca oricum ai destul timp sa cumperi chestii pt bebe. Daca incepi la 20 de saptamani sa cumperi e numa bine.Si $35 pt un test de sarcina mi se pare foarte mult, mai ales daca ai nesansa sa fi intre aia 20% la care testul nu a functionat corect.

Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

China si India nu sunt doua tari izolate.....la cat sunt de raspanditi in toate colturile lumii or sa gaseasca ei un var/frate sa le trimita testul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:

hmm,hmmm tin sa te contrazic
Arabii nu vor alege sexul copilului,cel putin nu aia cu un minim de cunostinte religioase(ca banuiesc ca aici bateai apropoul)

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Citat:

In China si India nu se vinde produsul. Asa spune articolul dar poate in viitor se razgandesc. Pt bani, ce nu face omul?

Mie mi se pare inutil testul pt ca oricum afli dupa 20 de sapt ce sex are bebe. Asta cu "vai ce curiosi suntem inca de la inceput" e o tampenie pt ca oricum ai destul timp sa cumperi chestii pt bebe. Daca incepi la 20 de saptamani sa cumperi e numa bine.Si $35 pt un test de sarcina mi se pare foarte mult, mai ales daca ai nesansa sa fi intre aia 20% la care testul nu a functionat corect.

Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

China si India nu sunt doua tari izolate.....la cat sunt de raspanditi in toate colturile lumii or sa gaseasca ei un var/frate sa le trimita testul.

Dar in tarile astea avortul este mai mult decat interzis, in india parca au voie 2 copii de china nu stiu dar si acolo sunt supra po****ti, si ce-o sa faca? isi risca viata pt unul la negru ???

testul , mie mi se pare inutil, eu sunt adepta "surpriza dupa 9 luni"

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Citat:

Arabii nu vor alege sexul copilului,cel putin nu aia cu un minim de cunostinte religioase(ca banuiesc ca aici bateai apropoul)

Bateam apropoul spre extremistii din tarile arabe care au nevoie de soldati si de fanatici care sa se arunce in aer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia_m spune:

Mie una mi se pare o prostie sa intrerupi voluntar o sarcina numai pt ca bebe e fetita si sotul vrea baiat sau bebe e baiat si tu vrei fetita. E copilul tau si basta. Sanatos sa fie (sau daca doamne fereste nu e sanatos macar sa aiba sanse sa devina), ca in rest sunt numai mofturi!
Eu sunt singura la parinti. Tata si-a dorit fetita si a avut noroc. Mama si-a dorit baiat ca i se parea ei ca baietii sufera mai putin in viata decat fetele, dar nu a fost necajita ca am iesit fata, doar a zis ca era mai bine pt mine sa fiu baiat ca eram cumva mai ferita. I-am zis ca daca e sa privim lucrurile in mod traditionalist, desi femeia e mai sensibila si munceste mai mult (presupunem ca are de indeplinit treburi casnice mai multe decat barbatul), de la baieti asteptarile financiare sunt mai mari dupa principiul femeia la cratita si barbatul aduce banul. Mi-a dat dreptate: nici macar daca privesti lucrurile asa nu e o fericire nici sa fii barbat.

Viitorul meu sot are un frate si doua surori. Fiecare dintre ei are cate o fata. In noi si-au pus toti sperantele sa facem un baiat care sa duca mai departe numele lor de familie.
Totusi nu m-ar scalpa nimeni daca as face o fata, ar fi la fel de iubita si de apreciata ca un baiat. Eu as vrea gemeni baiat si fata, el a visat ca vom avea doi baieti gemeni dar ar fi cel putin la fel de fericit si daca i-as face o fetita (de fapt cu siguranta va pluti beat de fericire in cand vom avea un copil).

Emilia M

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Citat:

Asta-i din categoria "din putul gindirii", tre sa o pun la colectie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dodo

Citat:

Asta-i din categoria "din putul gindirii", tre sa o pun la colectie

Eu am zis ca-i din "intelepciunea" po****ra,si da,merita pusa la colectie.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Citat:

Bateam apropoul spre extremistii din tarile arabe care au nevoie de soldati si de fanatici care sa se arunce in aer.

Si citi extremisti arabi ai vazut tu la usile cabinetelor ginecologice cerind avortul sotiilor lor??

Hai sa-ti zic io una mai plauzibila,mai degraba "extremistii" aia isi vor lua 4 sotii (si ghici ce se intimpla) decit sa-si forteze sotiile sa avorteze.
Dar asa se intimpla din lipsa de ocupatie, pe DC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Marja de eroare de 20% e destul de mare ca sa ai incredere...Pina si amniocenteza, care vorba aia, are acuratete de 99%, tot lasa loc unei marje de eroare de 1% si multe mame duc sarcina pina la capat, punindu-si sperantele ca testul sa fie adevarat, si nu e mereu asa.Tot eco de la 20 de saptamini e mai precisa..Oricum, eu resping ipoteza Inei NZ, poate ea nu stie, dar in unele culturi (inclusiv cea araba), sa ai o fata in familie, e o comoara, necum o povara, iar pt. un musulman, nasterea unui copil, indiferent de sex, e o binecuvintare. Desi lumea araba moderna foloseste mijloace de contraceptie, acestea se stie ca nu sint sigure 100% si, daca dau gres si sarcina apare, nici o femeie nu va renunta la bb, cu siguranta. Nu stiu cum e in India contemporana, insa in China stiu ca ai voie la un nr limitat de copii (asta chiar tragedie, sa-ti doresti familie numeroasa, si sa nu-ti dea legea voie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Am citit despre un test de genul asta inca de anul trecut in reclame, dar nu tin minte daca este acelasi sau unicul sau poate abia acum se mediatizeaza mai mult.
Oricum probabil stiti ca in unele tari se face IVF pentru family balancing...In Uniunea Europeana nu se accepta, dar in State mi se pare ca in unele regiuni nu e interzis. Pe langa aceasta metoda, parca se comercializeaza si carti si kituri care promit obtinerea sexului dorit. Daca gresesc, corectati-ma.

In Finlanda la ecografia morfologica nu au putut sa-mi spuna sexul ultimilor doi copii si nu cred ca ar fi fost vorba de incompetenta ecografistului. Desi imi este greu sa inteleg, in unele studii se vorbeste totusi de parinti care trec prin momente dificile si se duc la terapie pentru a accepta sexul copilului. Natura umana ne face sa ne dorim mereu mai mult, sa progresam si posibil sa ne si autodistrugem.

Mergi la inceput