testul de sarcina si gen al copilului
Raspunsuri - Pagina 2
LauraNicole spune:
[quote]citat din mesajul lui ilse
Da tu esti o persoana responsabila care banuiesc ca nu ai avea o preferinta transformata in obsesie pentru sexul viitorului copilas.
Ilse,multumesc pentru compliment !Intr-adevar,pentru mine n-ar avea mare importanta acum sexul copilasului pentru ca l-as iubi la fel si daca ar fi fetita si daca ar fi baietel insa recunosc ca atunci cand o aveam si pe Sandra,ma incanta mai mult ideea de a avea un baietel pe langa cele doua fete cucuiete .Avum mi-e indiferent ce e numai sa fie !
Asa e , au scris ca produsul nu se va vinde in China si India sau mai stiu eu unde dar cate nu s-au spus !
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
LauraNicole spune:
Am uitat sa scriu ca daca aia se vor lupta sa aiba numai baieti atunci vor face ceea ce fac si acum unii dintre ei , isi vor lua neveste din alte natii!Sau vor castiga milionul de dolari oferit primului barbat cu burtik cu ochi!
catalina2307 spune:
Sunt curioasa ce culoare iese la gemenii de sex diferit.
Oricum mi se pare inutil. La 11 saptamani si putin se vede ecografic sexul copilului.
coltul meu de rai
abbi spune:
Interesant!
Dar pt inceput, pretzul produsului va face selectia.
Asa k pana sa ajunga testul, oficial prin China, producatorii isi umplu buzunarele si se linistesc, ne linistesc si pe noi, consumatorii de orice,iar chinezii vor copia si ei, sub alt nume, respectiva inventzie......k tot sunt ei priceputi la de-astea.....masini-copiate, ceasuri, tzoale etc
apoi,cand conturile vor fi saturate, mass- media vor considera, din proprie initiativa,fara clientelism financiar sau de alta natura, doamne-fereste!.... ca nu-i cu suparare dak se vand teste de acelea si prin alte parti ale lumii.
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 Sunt curioasa ce culoare iese la gemenii de sex diferit. Oricum mi se pare inutil. La 11 saptamani si putin se vede ecografic sexul copilului. Catalina coltul meu de rai Pai va face mai intai :2 Bip bip!Aveti un baiat!" apoi "Bip bip,mai aveti o fata!" |
LauraNicole spune:
citat din mesajul lui catalina2307 La tripleti va fi deja bip, bip, bip, bip si sare in aer. Catalina coltul meu de rai Hihihihihi!Chiar ca! |
vikinga spune:
citat din mesajul lui iileana Ce chestie...Cind citeam www.polirom.ro/catalog/carte/primul-secol-dupa-beatrice-1730/" target="_blank">Primul secol dupa Beatrice , credeam ca-i SF...P.S. Se termina rau. www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
bAly spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui vikinga
Exact la cartea asta mi s-a dus gindul. O poveste nascuta din dragostea unui tata pentru fetita lui insa ia uite cita viziune a avut.. Merita citita mai ales ca e de acum de actualitate posibilitatea asta. Vikinga 8+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo |
Vikinga de ce nu vii la odiseea noastra de ianuarie-februarie 2010?
In legatura cu testul...mie una mi-ar place sa stiu ce creste acolo in burtica, dar si cred ca vor fi multi care vor renunta la sarcina doar pentru ca nu e de sexul 'mult' dorit.
Sanatosi sa fim noi, ca extremisti au fost si vor in continuare.
Vine bb3
Alina 5+, mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)