testul de sarcina si gen al copilului
Interesant, deja au aparut teste de sarcina ce precizeaza daca e baiat sau fetita
http://edition.cnn.com/2009/HEALTH/06/09/gender.prediction.test/index.html
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Raspunsuri
ilse spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Interesant, deja au aparut teste de sarcina ce precizeaza daca e baiat sau fetita http://edition.cnn.com/2009/HEALTH/06/09/gender.prediction.test/index.html Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire. iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/ |
Foarte interesanta stire.
Si cand se vorbea aici pe forum despre chestia asta, lumea zicea ca vai e SF, uite cum se transforma in realitate.
E groaznic dupa parerea mea, pentru ca multa lume mai putin educata, va alege sa avorteze in functie de sexul copilului.
Nu stiu ce legi vor adopta in viitor dar nu sunt de acord cu ideea eugenica de a alege sexul copilului.
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
LauraNicole spune:
Hummm.....Chiar ca e interesant !Mie personal mi-ar place sa stiu ce sex are viitorul meu copil pentru a sti si cu ce fel de lucruri ma pregatesc,pentru baietel sau pentru fetita .
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
ina_nz spune:
si uite asa arabii, chinezii, indienii or sa toarne numai baieti :))))
Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby
ilse spune:
citat din mesajul lui LauraNicole Hummm.....Chiar ca e interesant !Mie personal mi-ar place sa stiu ce sex are viitorul meu copil pentru a sti si cu ce fel de lucruri ma pregatesc,pentru baietel sau pentru fetita . Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it! |
Da tu esti o persoana responsabila care banuiesc ca nu ai avea o preferinta transformata in obsesie pentru sexul viitorului copilas.
Eu vad pericolul in faptul ca va fi accesibil femeilor acasa unde nimeni la aproximativ 10-12 saptamani daca nu stiu nu pot zice cu siguranta ca esti insarcinata, si sunt comunitati care vor numai baieti, si cine va avea control asupra chestiei asteia...ca poate sunt femei, care vor vrea viitorul copilas indiferent de sex, dar vor fi si barbati care vor vrea doar un anumit sex, vor face presiune, si vom avea astfel in mana o selectie controlata a sexului copiilor in viitor.
Repet, nu as lasa acces liber la asa ceva, la eco e altceva, deja stie un doctor ca esti insarcinata, ca ai fata sau baiat, si e mai greu de impus de catre comunitate sau sot avortul ca sa iasa numai baiat de exemplu.
ilse spune:
citat din mesajul lui ina_nz si uite asa arabii, chinezii, indienii or sa toarne numai baieti :)))) Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby |
exact.
scriam in acelasi timp cu tine.
iileana spune:
Ce chestie...
Cind citeam www.polirom.ro/catalog/carte/primul-secol-dupa-beatrice-1730/" target="_blank">Primul secol dupa Beatrice , credeam ca-i SF...
P.S. Se termina rau.
ilse spune:
citat din mesajul lui iileana Ce chestie... Cind citeam www.polirom.ro/catalog/carte/primul-secol-dupa-beatrice-1730/" target="_blank">Primul secol dupa Beatrice , credeam ca-i SF... P.S. Se termina rau. www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
M-am uitat pe link, mi se pare foarte interesanta, si citind acolo razbate o unda totusi de speranta, imi poti spune de ce se termina trist, m-ai facut curioasa...pe PM, daca nu vrei sa stricam suspense-ul pentru ceilalti viitori cititori.
iileana spune:
Ilse, dramatica e toata situatia in care se ajunge dupa ce incep sa se nasca mai multi baieti decit fete, mai ales cind generatiile astea de baieti ajung la maturitate si nu mai au cu cin' sa se-nsoare (nah, mai sint necesare si femeile pe lumea asta :))), dezechilibrul fiind, logic, mai accentuat in zonele ne-educate si sarace ale lumii.
Si-ncepe apocalipsa.
Nu prea are happy-end cartea...
P.S. Cartea nu e lunga, e fain scrisa (Maalouf e un povestitor desavirsit), se citeste intr-o noapte :).
ilse spune:
Tare mi-e teama ca nu prea va mai fi SF tot ce scrie el acolo, poate va lua zeci de ani sau poate deloc, eu sper ca deloc.
P.S.multam de raspuns, poate mi-o iau si eu cand vin in Romania.
blackpanterro spune:
citat din mesajul lui ina_nz si uite asa arabii, chinezii, indienii or sa toarne numai baieti :)))) Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby |
In China si India nu se vinde produsul. Asa spune articolul dar poate in viitor se razgandesc. Pt bani, ce nu face omul?
Mie mi se pare inutil testul pt ca oricum afli dupa 20 de sapt ce sex are bebe. Asta cu "vai ce curiosi suntem inca de la inceput" e o tampenie pt ca oricum ai destul timp sa cumperi chestii pt bebe. Daca incepi la 20 de saptamani sa cumperi e numa bine.Si $35 pt un test de sarcina mi se pare foarte mult, mai ales daca ai nesansa sa fi intre aia 20% la care testul nu a functionat corect.
Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."