Condica Salajencelor [94]
Raspunsuri - Pagina 10
dianaiulie2009 spune:
Si daca tot spuneam in postarea de mai sus "ca am cu ce ..." va pun mai jos si clipul din care ma inspirai ![]()
mihaela_s spune:
'neatza! adriana multzam de cafea. 
Oti, fiecare cu parerea ei...atunci cand ai cateva sute de vizitatori zilnic si cate 70-80 de comentarii zilnic, poate mai multe, nu cred ca blogul e o cutie. Bine, nu e cazul meu, nu tind spre asta, interactionez cat vreau si cum vreau acolo. Mie mi se pare mult mai placut, dar e adevarat ca nu stiu cum e in lumea retetelor. Si nu rasfoiesti zilnic cartile de bucate, cauti cand ai nevoie de ceva, in rest e ca pe forum, vezi zilnic cine, ce si cand a postat ceva nou, daca ai blogurile la blogroll. Noa eu asa ma simt ca blogheritza veche. N-am renuntat nici la forum dupa cum vezi, dar ma simt mai bine sa scriu la mine acasa, sa ma citeasca cui ii place.
Chiar nu ma intereseaza sa ating un anumit numar de cititori sau comentarii. cam asta e.
adriana, ma
in fata ta, mamico fericita! 
Noi azi avem petrecere cu parintii din clasa Dianei, undeva pe insula...asa ca parcam fetele la prieteni si ne ducem si noi vreo 2-3 ore singurei.
si o sambata minunata sa aveti! 
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
silvana_salajan spune:
Adriana, ti-am mai spus si ma repet felicitari sincere pentru asa o fata. Seamana cu mamica ei, cu cine altcineva?
Miha eu nu sunt pregatita pentru viata de blogar...
Deocamdata ma simt bine asa cum sunt. Nici pe Culi nu imi semnez pozele. Din partea mea sa le ia cui ii place. M-a deranjat insa cand le-am gasit pe hi5 la o cofetarie care si le insusise si le pusese de model. Da asta e. I-am trimis mesaj si le-a sters. Deci pruncii mei in frunte cu mine iar am fcaut-o lata. bine, pe mine ma doare gatul de ceva vreme. Andrei o tusit bine de tot aseara, acum astept sa se trezeasca sa vad in ce hal e. Alex o fost cam fierbinte dimineata, l-am termometrizat, 38,5 rectal.
O mancat totusi, si i-am pus un supozitor cu paracetamol. Sa vedem daca ii scade dupa el bine, de nu o sun pe dr. Poate trece doar cu paracetamol. Daca se ingroasa gluma merem la dr. Sper sa nu fie de garda iar. Nu stiu cum se face dar numai sambata se imbolnavesc pruncii astia. Amu si sectia de pediatrie din Simleu e inchisa inca o saptamana cel putin. Asa ca ne rugam sa nu avem nevoie de vreun tratament special.Miha imi place ca la voi este multa socializare. Intalniri ale parintilor? Moama super tare. Ca un fel de sedinta cu parintii in Ro? Vin si profesori? Si inca ceva: vin parintii tutror copiilor, sau mai sunt care se trag pe coate si nu vin?Dulciuri
mihaela_s spune:
Oti, asa e...daca nu esti pregatita nu are rost, ce pentru orice lucru. 
Sanatate multa multa, mai da' voi raciti, pe caldura? Vad ca noi astia de pe la nord ne-am calit bine, ca suportam cu bine ploi, vant si racoare. Ieri cand am plecat cu Silvia la camin ploua cu galeata, noi numai cu geci antiploaie pe boi, cu glugi pe cap...pe mine m-a udat leoarca pe pantaloni, s-a uscat si gata. Cred ca aici conteaza ca aerul e curat(mama imi tot spune ca abia asteapta sa respire aer curat cand vine la noi) si plus avem marea.
Nu e sedinta, e petrecere...cu bautura
. Si mai duce fiecare ce vrea de rontait. Nu stiu cine a platit, ca bani nu ne-au cerut
. Profele nu stiu daca vin, nu le vad pe lista de emailuri. Mai sunt si care se trag de la raspundere, mai ales unde e de muncit, dar in general vine lumea. Acum la petreceri nu stiu, ca e prima
. Cu grupul asta ma refer
.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mihaela_s spune:
V-am zis ca nu vin copiii, dar taticul unei prietene de-a Dianei a zis ca sa le invite pe prietenele mai bune ale ei, la tacos, la ei acasa. Cat noi suntem la chef...Asa ca numai pe Silvia o sa o plasam
.
Petrecerea la grill care s-a amanat din cauza ploii, va fi in 27 iunie acasa la unul dintre colegi, care nu sta in oras, va fi un polparty, adica la piscina. Numai ca noi nu suntem aici
. Asta e!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianaiulie2009 spune:
Oti, Miha
Lasa ca nici cu voi nu mie rushine , aveti niste copilashi cuminti si destepti 
Din pacate nu am gasit costite pe platou, pana am mers la piata s-au terminat
, deci a trebuit sa re-ganesc meniul zilei de azi.
In schimb am luat carnaciori afumati
din care am papat deja.
M-am gandit sa fac ardei umpluti. Cum azi am voie carnitza, maine orez, pentru mine voi pregati ardei numai cu carne pentru azi , iar pentru maine numai cu orez si ciuperci. Asa am rezolvat cu mancarea pentru aman2 zilele.
Mihaela, chia imi plac aceste intalniri ale voastre. Frumos ca se gandeste cineva la astfel de manifestari la care sa se simta bine atat parintii , cat si copiii. Va doresc distractie placuta si vreme faina 
dianaiulie2009 spune:
Oti, ai vazut ca numai oamenii destepti racesc vara , deci ... no coment , doar insanatosire grabnica 
silvana_salajan spune:
Ce sa zic? Alex o facut 39,2 in cur Va dati seama cum is.....Varza!Stam la impachetari, nurofene si alea, alea...Sectia de pedi ii inchisa. Noroc cu Clau ca am vb sa vina sa ii faca injecttabil algo daca nu cedeaza. Sper ca nu va fi cazul.. Dweja are 39,1. Scade. Inceeeet.
Dulciuri

... vad ca nu mai ziceti nika ...