Casnicute cu chef de vorba (197)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Vreau sa plec la inceputul lui iulie, dar nu stam mai mult de doua saptamini, ne intoarcem repejor sa ne bronzam in gradina pina plecam la mare
Aaa, incepi treaba incetisor ca nu te grabeste nimeni si ne atunci cind sa te vizitam . Hai, nu fi rea si tine atitea retete doar pentru tine.

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

aaa...deci mai aveti f putin pana plecati...spor la pregatiri

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Danelo, ce rima ai bagat batuta ca la Moldova zici da am vazut si eu cum se invart frate moldovenii ,noi banatenii asa mai mereut, ca-i mai dragut si io m-am shopinguit ieri putin si Deni, nu am scapat nici eu de tzoale, asa le vede tote, ce e mai nasol,ca numai poarta cele vechi (chiar cu 1 sapt inainte cumparate) , de cand ii iau ceva nou, restul le uita .Unde mergeti la mare, in Italia? ce au bre neamurile cu tine?
Crismir ti-am ramas datoare cu ptr urari .
Si io is topita dupa Ursus neagra, ca Timisoreana nu mai e , ioi abia astept sa mergem si noi in ro, la civilizatie, la mine e taman invers ca la voi poate, e mai civilizat la Tm ca aici .
Am uitat cafeaua :

46 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

"Neata!Ce beri ati baut?negre, blonde? a fost buna?
Eu azi trebuie sa bucataresc, nu am inca nici o idee, dar imi vine pe parcurs.
Danelutza ,trebuie sa te apuci de pregatiri pentru drum.
Monica, azi ce mai faci bun?
Claudia, ti-e dor de acasa?caci nicaieri nu e ca acasa.
Lianaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tu de ce nu ne mai spui nimic? ce face frumoasa?
Va pup pe toate, va doresc o zi cat mai frumoasa!Ma duc prin gradina nitel, sa imi vina inspiratia putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Cuscra,abia astept sa ne vedem.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Miha, decat Hello! ne spui si atat?fetelor voi pe unde sunteti? mama ce liniste....ma uit in toate directiile si nu apareti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

suntem cu grasu lipsim motivate
va pupam pe toate

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

io imi sparg capul cu torta de cioco, astept sa se intareasca crema

Lianoooooo ai motivare tot weekendu .
Doina numai veni cheful de treaba? si io tot din ro l-am primit ca si la mine era in cui.
va pe toate.

46 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

dragutelor
azi nu fac mai nimik...doar dansez
stiti jocul www.pontofrio.com.br/Control/ArquivoExibir.aspx?IdArquivo=154965" target="_blank">asta l-am achizitionat ieri pentru astia mici(la dublu)...deci doua covorashe si ne-a prins si pe mine si pe bronzat...acum...tzopaim de mama focului
sa aveti o zi frumoasa

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput