Casnicute cu chef de vorba (197)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

hai aparurati?
daca nu uite va invit la Flancuri cu capshuni berea va las pe voi sa o dati...(austria, germania) ca-i mai buna bre' pe-acolo
Miho ce facusi bun azi?
Danelutoooo...pe unde esti?
hai va astept cuminte pe bancuta inclusiv pe miki...

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Monica tu ma faci sa ling monitorul?
Mai da pe unde sunteti? cam liniste pe aici...

Mergi la inceput

nu stiu, nu stiu...ca si io ma uit in stanga,ma uit in dreapta.....si nu vad pe nimeni
doina

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

.......io eram cu facaletul, vrura copiii mamaliga asa ca :

uiuuuuuuuuuuuiuuuuuuuu

46 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

ops berea

46 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

ptr mine neagra si mai dau una blonda

46 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

tot neagra si la mine multam

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

si eu tot neagra o vreau, ca am facut niste flori de dovleac umplute si merge unsa o bericica.

Moni ti-am lasat mesaj la flancuri-tancuri, ia aminte ce am scris, altfel te reclam la bronzatu', da ?!

Mey fetelor, io calc de zor, ca tre'sa zbor in romanica cit mai repede, ca sa ma intorc repejor acasuca noastra . Nu stiu daca v-am mai povestit, dar casa mea e aici, acolo ii am pe parinti, ca-n rest neamurile ma musca la greu de fund, asa ca in tara merg pentru parinti si prieteni, noroc ca din astia am mai multi decit rude. Azi am umblat pe la consulat sa rezolv cu niste acte si trebuie sa-mi depun actele pentru cetatenie, de fapt trebuiau depuse acum trei ani , asa ca in tara o sa umblu dupa alte acte. Am mai umblat teleleu prin magazine, dar hainele pentru mine sint atit de urite, au niste culori, de-ti vine sa fugi in lume. Gasisem una mai sexy, adica o bluza si Isabella a spus sa o cumpar ca-i frumoasa. I-am explicat ca se vad titele si a zis sa ma imbrac cu ea acasa, cind fac mincare . Bineinteles ca m-a pacalit si i-am luat si ei o bluzita, cica: mami, dar mie nu-mi iei nimic frumos ? Ei, se putea sa o refuz ?! Nu am putut, de fiecare data ma pacaleste, cistiga doar ea
Gata, v-am povestit pentru toata ziua. Aaa, am dus si aparatul de pozat la magazin, au incercat aia sa-l rezolve si l-au rezolvat, l-au trimis la firma sa-l repare, asa ca va aparea acasa cind ma voi intoarce eu din romanica

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

daneluta , multam fain, am citit ce-ai scris...nu stiu ce am...n-am tragedere de inima sa ma apuc de treaba...poate intr-o zi
sa purtati sanatoase bluzitele cumparate...cand pleci in ro?

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Claudia am ascultat melodia, cu picioarele am topait si cu ochii am bocit . Este singurul lucru care-mi lipseste din tara. Eram innebunita dupa petrecerile de la serviciu, topaiam pina nu mai puteam, acum... mai trag cite o batuta cu Isabella in brate

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput