Nascuti din suflet, crescuti in inima

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona14 spune:

Gabibociort,ne pregatim si noi de zor cu sarbatorirea fetitei noastre de Sf.Maria.O data ca o cheama si Maria,apoi ca pe 18 august[2007]e ziua ei de nastere si nu in ultimul rand e prima ei sarbatorire de zi si nume de cand e la noi in familie..Si noi am invitat aproape toate rudele si toti prietenii sa chefuim ca doar o fata are mami si o printesa tati.Iar eu sunt nascuta pe 14.03.1972.Alexandru de Misha71 chefuim impreuna la anul.
Si o cafeluta fetelorcu o gustarica .Sa aveti o zi buna si scurta la serviciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_99 spune:

ce de-a kefuri aici!!!!! sarbatoritzilor - mari shi mici- LA MULTZI ANI!!!!mincam...bem.. dar nu in exces...heheh....we placut!!!

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Multumim frumos de urari. Noi ne pregatim de zor, azi un chef, maine altul.
Asa ca poftiti, va rog .
Mai ales ca am avut ajutor la bucatarie http://family.webshots.com/album/573943036pxXBmVVom reveni cu si alte poze. Gabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata mamici!
Poftiti la cafeluta!

La multi ani Mariuca de Gabi!
Gabi scuze de intarziere si sper sa primesti urarile noestre facute cu drag.

Si noi ne pregatim sa o sarbatorim pe Maria sambata.Am vazut un cadou tare dragut , dar e cam scump.Ne mai gandim si cred ca il luam.
Maria face progrese serioase cu olita.O are mereu la indemana si o foloseste la nevoie.Si cu vorbitul face progrese dar eu eram tare stresata cu olita pentru ca pana acum o luna nu dadea nici un semn ca ar vrea sa o foloseasca.
Razvan e tot mai intelept.Nu-mi vine sa cred ca are aproape 5 ani jumate, parca ieri era bebelus.
Mai avem putina vacanta si incepe iar gradinita.Mi-e tare groaza ca pana acum a fost super ca nu au avut nimic, incepe gradi si iar o luam de la capat cu muci, tuse...si tot tacamul.

la mamici si puiuti

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Multumin de urari.
Chefurile au fost super, Maria a fost foarte incantata de tot, noi la fel. http://family.webshots.com/album/573967127bSgMdAGabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

cam multa liniste pe aici. asteptati cumva sa va dezlegati limbutzele?

La multi ani fericiti Maria de Tzuni, Maria de Gabi (de 2 ori LA MULTI ANI!), Maria de asi sa cresteti mari si sa va bucurati parintii!
la multi ani cu multe bucurii Mariaa, Mmmaria!

La multi ani Mihai-puiut de ioanaalice!

news: am inceput sa scriu cuvintele pe care (crede el) le spune, ca deja ma lasa memoria. ce vreti? Sint si eu la a doua tinerete!
azi a fost una bucata noutate: uc=urc
Pina acum: cau (scaun), tatzi (taci), bavo (bravo), tai (stai), guiu (gunoiul), pat, pupa, tim (poftim).
E total cum poceste cuvintele Si asta e doar inceputul. Nasol e ca a inceput sa-i cam mearga mintea la prostioare. Daca nu ajunge undeva, cauta un obiect pe care sa se urce si ajunge pina la urma. Deja imi trebuie casa de 4m inaltime ca nu mai am unde sa urc toate lucrurile
Hai u ma lasati sa ma laud singurica pe aici.
SCULAREAAAAAAA!!!!!!!

Drum bun, licurici iubit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

NEATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pentru toata lumea!!!

Simona, scuze, abia acum am vazut datele voastre de mastere fug sa va trec pe listuta

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cons spune:

Misha 71 daca tot ai deschis acest subiect fi mai atenta ca altfel......... te penalizam. Si eu ti-am dat datele mele de nastere si nu le-ai actualizat.
Multumim in schimb pentru cafea.

Ioanaalice, LA MULTI ANI pentru flacaul tau MIHAI! Sa creasca mare, frumos, sanatos si destept!

Mergi la inceput

gata shefa s-a marcat. Bine ca m-ai tras de urechi tocmai la timp, nu de alta da' ratam si caloriile din tortu' lu' matali

Mergi la inceput

Io am avut o saptamina de groaza: Alex a avut 2 zile diaree, ultimele scaune s-au lasat cu nitel singe, fuga la spital, tratamente, analize si spaime. Rezultat: analize super ok, da' numa' ca nu m-am uitat in gua lui: 2 canini si o masea sus si una bucata masea jos stau sa iasa . Cred ca ne mai auzim cind o face 2 ani, ca pina atunci o sa fac noaptea planton si ziua somn cu capu' pe tastatura la birou.

Mergi la inceput