Nascuti din suflet, crescuti in inima

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Neata buna. la everybody.
M-am trezit de dimineata sa bucataresc, ca pe sotu l-a apucat harnicia si azi imi zugraveste in bucatarie. simona14 multumin, intradevar suntem fericiti si nu stiu cum sa-i multumesc la DD pentru asta. Noi o sarbatorim pe Maria chiar de 3 ori, de ziua ei 2 zile la rand - ca suntem familie numeroasa si cu multi prieteni, apoi si de Sf.Maria. Si Mariuca ta este nascuta in august? Pune datele pe listuta, vrei sa scapi de dat tortu si sampania? Sa ne traiasca Mariile si noi pe langa ele. Edit: Mamici de pitici, pe unde umblati?Gabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi75 spune:

ce matinale sunteti !vad ca e atmosfera de sarbatoare pe aici , asa ca felicitari sarbatoritilor !
simo75 nu ai vesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaalice spune:

azi e randul meu sa dau cafeaua matinala. Enjoy! Zahar, lapte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_99 spune:

Salutare din nou....noi nika noutatzi, doar ca in principiu ni s-a spus ca pina la sfirshitul lunii avem atestatul.....parioada asta de vacantza face ca totul sa fie semiamortzit pe canalelel oficiale, multa lume plecata....puiu nostru e pe undeva shi se uita in zari...dupa noi....k sa nu mai zic cum imi gestionez io gindurile shi nelinishtile...cam incerc sa aplic tehnica strutzului - ma fac acum ca nu exista preocuparea - ca altfel consumul ar fi enorm cu rezultate mici tare.....se activeaza acushica lumea...nu??? va tzuc!!

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzak spune:

Salutari la toata lumea , la toti puiutii scumpi.Poate reusesc si io curand sa pun niste poze cu minunea mea, daca intereseaza pe careva...''Va pup dulce pe toate si pe copilasii vostri.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cons spune:

La multi ani cu sanatate, frumoasa domnisoara Maria!
Gabi, sa va traiasca fata si sa va aduca numai bucurii!
Distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzak spune:

Ahaaaa!M-am prins!LA MULTI ANI ''MARIA de Gabibociort!Sa va traiasca minunea si sa fiti fericiti alaturi de ea!!( pt maine...'')

''

"Sa traiti intotdeauna pt. A FI si nu pt. A AVEA "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

La multi ani Maria de Gabibociort!!!

Corina si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

La multi ani, Maria!

Felicitari, Gabi, sa fiti fericiti impreuna! Distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruta007 spune:

La Multi Ani Mariei de Gabibociort !
Sa ai parte de o viata frumoasa alaturi de parintii tai si sa cresti mare caci frumoasa esti ( v-am vazut pozele de la Felix si sunteti o familie frumoasa). Gabi ti-am ramas datoare cu un raspuns legat de BH< este da. De cand v-am vazut pozele ma pregatesc si eu sa mergem sa vedem broscutele si pestisorii rosii din lacul cu nuferi, sper sa ajungem curand. Sa aveti o petrecere frumoasa

Mergi la inceput