Nascuti din suflet, crescuti in inima

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bucharest spune:

Am uitat sa va povestesc ceva: Bubulinu' nostru se simte asa de 'la el acasa'! Din prima zi s-a imprietenit cu cativa vecini (adulti), le-a retinut numele si face conversatie cu ei cand se intalnesc, de zici ca s-a nascut si a crescut aici dintotdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona14 spune:

Ma bucur pentru voi Bucharest si sa fiti fericiti si sanatosi,sa va bucurati unii de altii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

asi daca nu ai timp, las' cate ajuta Alex
Ieri tata ziulica a avut treaba: ducea la WC tot ce-i pica in mana: biberoane, hainute, canite, jucarii.... Inca nu ajunge sa traga si apa

Bucharest felicitari si bine ai revenit! Daca se poate, da-ne si noua datele voastre de nastere, ca sa nu scapi de dat de baut

Drum bun, licurici iubit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_99 spune:

ma gindeam....deocamdata sint cu prea mult timp la dispozitzie ...il umplu io...dar cind o veni copilu....uhuuuu....asha ca - spuneam unei prietene - DD le lasa intr-un fel shtiut de el....ca noi avem avantajul de a avea la indemina poveshtile, experientzele, sfaturile celor care sint parintzi inaintea noastra...shi vorba aia....la virsta noastra, cam totzi sint parintzi inaintea noastra!!!! hehehehe....ce frumos...va pup dulce!!!

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bucharest spune:

Buna dimineata la toata lumea. Pun si eu poze diseara, ca ieri nu am avut timp. Datele noastre sunt: 1 feb 1967 si 3 mar 2003 (Luca)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

Buna fetelor,
Urmeaza sa vizitam un copilas si avem niste emotii..mama mama!!
Cam cat se sta in vizita si ce trebuie sa stim?Suntem cu capul in nori,nu reusim sa ne concetram de emotii.
Am luat niste jucarii ,urmeaza niste dulciuri dar ne tot gandim ce vom face acolo.Ne este frica de reactia copilasului,ne tot gandim daca ne va place,daca vom simti ceva etc.
Am zis ca vom lasa lucrurile sa curga dar nu ne poate opri nimeni gandurile astea.
Ne puteti ajuta putin?
va multumesc

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmmaria spune:

Cred ca deja e tarziu sa iti mai raspundem si apoi...nci nu stiu ce as putea sa iti spun.
Doar: relaxeaza-te! Totul va fi bine.
Sa nu te indoiesti nici o clipa ca totul va fi bine.
Cat de mare e copilasul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Hello. Cine doreste ?
Am aterizat si noi ieri pe la pranz. A fost super bine, super cald si super balaceala. Suntem toti negri si cam obositi, dar ne-a placut foarte mult. Revin mai incolo cu poze.Gabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Bai, da e grele pe aici. Eu dimineata, eu seara.
http://family.webshots.com/album/573872805qIkGjZGabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona14 spune:

Gabi am vazut pozele.Frumos copil,frumosi parinti,fericita familie.Va pregatiti de doua ori de ziua lui MariaSi noi tot in august ne pregatim sa o sarbatorim tot de 2 ori pe Mariuca noastra.

Mergi la inceput