Nascuti din suflet, crescuti in inima
Raspunsuri - Pagina 15
maria_t1971 spune:
Tzuni, sa-ti traiasca frumoasa Meri !!!
Sa va oroteasca DD pe amandoua si sa aveti parte de multe, multe, multe petreceri aniversare.
gabi_99 spune:
asi...tzuni...- m-am uitat la pozele copiilor voshtri...ce sa zic, ma uit shi ma umplu de bucurie cind vad fetzele voastre...shi ale copilashilor vostri...nu imi pot imagine ceva mai frumos in aceste momente(recunosc- fiind mamica aspiranta, implinirea voastra este un ideal in momentul acesta ptr noi....)...pe scurt: va multzumesc ca ma facetzi partasha la fericirea voastra!!!!
gabi
misha71 spune:
gabi , cit de curind vei fi si tu o mamica fericita, presimt io asta
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
Bucharest spune:
Buna la toata lumea,
Primiti si o viitoare mamica de copilas mai maricel? Tocmai am adus acasa puiul de 6 ani! Si traim emotiile inerente. A durat asa de mult pana l-am gasit ...
Mmmaria spune:
Bucharest, sa fiti fericiti. Te tin minte de cand ai intrat prima data aici.
Nu conteaza cat a durat, vei vedea ca a meritat.
SoriLea spune:
Bine ai venit Bucharest.
Asteptam povestea voastra.
sa fiti fericiti si sa aveti o viata plina de bucurii si multa, multa sanatate, ca-i mai buna decat toate
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL
asi spune:
Am revenit si eu acasa din deplasare dar toata ziua sunt plecata pe santier.Copii sunt la bunici dar din fericire se simt foarte bine.Eu mor de dorul lor dar trebuie sa finalizam santierul si cu ei numai treaba nu fac.
Tzuni foarte dragute pozele
Sunt foarte mandra de puiuta mea Mariuca pentru ca de 3 saptamani a inceput sa poarte "clotzi" si sa faca la olita.A fost destul de ciudat in primele 2 zile dar apoi a constientizat si a cerut singura.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
Bucharest spune:
Multumesc pentru primire. Intr-adevar am intrat pentru prima oara aici cu mult timp in urma. De atunci am tot cautat, ne-a expirat atestatul, am luat-o de la capat si pana la urma am gasit copilasul in Ardeal. A fost destul de greu sa ne plimbam prin tara o data pe saptamana, timp de 4 luni pana am reusit sa il aducem acasa ... dar acum suntem impreuna. As vrea sa va arat si eu poze, mai ales cele facute acasa in Bucuresti, dar nu indraznesc inca sa le fac publice. Se poate in mailul acela special? Important este ca puiul ne-a indragit de la bun inceput, s-a acomodat la Bucuresti si sigura diferenta intre el si noi este ... accentul: el vorbeste cu accent ardelenesc.